totem_lost Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2012 Όποιος μπορεί ας συμπληρώσει το παρακάτω ερωτηματολόγιο: http://www.surveymonkey.com/s/FS2YMRH Είναι για τη διπλωματική μου που έχει να κάνει με opinion/sentiment detection στο twitter. Ευχαριστώ!
Physics_Rulez Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2012 Έχουν τόσο πέραση αυτά τα θέματα με τα social media?
totem_lost Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2012 Εξαρτάται τι εννοείς 'τόση'. Πάντως γενικά είναι θέματα που αρχίζουν να γίνονται trends.
Nataki Δημοσ. 7 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2012 παιδιά θα 'θελα να σας πω κάτι πολύ ενδιαφέρον για τις διπλωματική σας.ψαχνόμουν για την διπλωματική μου και βρήκα αυτό το site www.bibliodesies-iliadis.gr επικοινώνησα τηλεφωνικά μαζί τους 2310925768 και μου είπαν ότι μπορούν να τις εκτυπώσουν και να μου τις στείλουν όπως τις ήθελα, τελικά έκανα 4 δερματόδετες με χρυσοτυπία και 2 χαρτόδετες και στοίχησαν 190 ευρώ μαζί με τις εκτυπώσεις και έμεινα πολύ ευχαριστημένη από την δουλειά, και το χαρτί της εκτύπωσης πολύ καλής ποιότητας
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα