Koritsi_Gia_PC Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2012 Μήπως γνωρίζει κανείς που μπορώ να βρω ένα βιβλιαράκι που κυκλοφορεί χρόνια τώρα (ανά έτος), και μέσα έχει τηλέφωνα ανά 3 περιοχές της Αθήνας για διάφορα επαγγέλματα; Δεν είναι σαν τον χρυσό οδηγό ακριβώς, έχει και φωτογραφίες και είναι σαν κλασσικό βιβλίο. Βιβλιοπωλεία δεν το πουλάνε, κάτι για Δημαρχεία μου λένε.. αλλά ούτε καν ξέρω που είναι το δημαρχείο! Που μπορώ να βρω ένα τέτοιο καταραμένο βιβλιαράκι; Υ.Γ: Εκδόσεις ΔΥΤΙΚΗ ΠΡΟΒΟΛΗ - www.e-poliodigos.gr - Και από τα 2, δεν με βοήθησε κάτι στο web, ούτε στην ίδια την ιστοσελίδα τους για να τα κατεβάσω/αγοράσω/βρω από κάπου!
Koritsi_Gia_PC Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2012 Επαγγελματικός οδηγός Από που τον αγοράζω ρωτάω ταξιδιάρα μου αγάπη.
thanocaster Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2012 Γιατί δεν ψάχνεις πού είναι το δημαρχείο της περιοχής σου;
Koritsi_Gia_PC Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2012 Άρα θα έχει; Να μην πηγαίνω τσάμπα ξέρωγω..
Koritsi_Gia_PC Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2012 ποδολάγνου διάβασα Ναι ρε τυπάκο, οι καιροί βλέπεις..
paylidis Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2012 εχει μερικα σε ενα σταντ δωρεαν απέναντι απο το golden age στην μιχαλακοπουλου. Για γουδί, ιλισια και ζωγραφου ήταν αυτο που πήρα.
status Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2012 Από που τον αγοράζω ρωτάω ταξιδιάρα μου αγάπη. Βιβλιοπωλεία ίσως.
Koritsi_Gia_PC Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2012 Βιβλιοπωλεία ίσως. Ρώτησα. Δεν.
Haldol Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2012 Πρώτο αποτέλεσμα στο Google για "ΔΥΤΙΚΗ ΠΡΟΒΟΛΗ". Έχει τηλέφωνο της εταιρείας, οπότε μπορείς να πάρεις να ρωτήσεις τους ίδιους.
Koritsi_Gia_PC Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2012 Πρώτο αποτέλεσμα στο Google για "ΔΥΤΙΚΗ ΠΡΟΒΟΛΗ". Έχει τηλέφωνο της εταιρείας, οπότε μπορείς να πάρεις να ρωτήσεις τους ίδιους. Το είχα δοκιμάσει πριν κάνω το τόπικ. Χτυπάει 3 φορές, και αμέσως μπαίνει στους θορύβους του dial up (!). 3 διαφορετικές ημέρες έχω δοκιμάσει, πρωινά.
Koritsi_Gia_PC Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2012 Ναι.. Επίσης δοκίμασα το 118xx και δε βρήκε τίποτα παρά μια άκυρη "ΠΡΟΒΟΛΗ" που αποδείχθηκε άσχετη με το θέμα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα