washcloud Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2012 Στη χειρότερη απλά δε θ' αλλάξει κάτι με τη συμπεριφορά του δίσκου.
bestoftherest7 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2012 και πως το κανω; βαζω το σιντι και παταω εγκατασταση; αναβαθμιση εγκαταστασης ή εγκατασταση ;
washcloud Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2012 Πας κανονικά για εγκατάσταση, και σε κάποια φάση σε ρωτάει "εντοπίστηκε υπάρχουσα, θέλετε μήπως να γίνει επιδιόρθωσή της;".
bestoftherest7 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2012 Πας κανονικά για εγκατάσταση, και σε κάποια φάση σε ρωτάει "εντοπίστηκε υπάρχουσα, θέλετε μήπως να γίνει επιδιόρθωσή της;". τελικα εκανα φορματ (ειχα να κανω 9 μηνες) και δουλευει ρολοι. ευχαριστω ολους για το χρονο σας !
bestoftherest7 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2012 Την καλύτερη δουλειά έκανες. ναι... παντως απο οτι εχω τσεκαρει ενα πισι θελει φορματ τουλαχιστον 2 φορες το χρονο...
cuprakatos Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2012 ναι... παντως απο οτι εχω τσεκαρει ενα πισι θελει φορματ τουλαχιστον 2 φορες το χρονο... Εγώ φίλε μου έχω τσεκάρει ότι το φορμάτ δε χρειάζεται ποτέ , ούτε όταν αλλάζεις δίσκο , Πάντα κρατάμε ένα back up του λειτουργικού μας με τα προγράμματα , και πάντα υπάρχουν και τα εργαλεία καθαρισμού - ελέγχου - και αντιμετώπισης προβλημάτων , η μαγκια λοιπόν είναι τον ασθενή να τον κάνεις καλά και όχι να του αλλάζεις το κεφάλι όταν αυτό πονάει
washcloud Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2012 ^ Εξαρτάται από το ποιός είναι ο καθ' ένας, τις συνήθειές του, τη διάθεσή του ν' ασχοληθεί κτλ. Πρακτικά, οι μια-δυο φορές τον χρόνο που λέει κι ο Μπεστ, όταν ο άλλος ούτε ασχολείται ούτε και θέλει ν' ασχοληθεί ακόμη και αν ξέρει/μάθει, μπορεί όντως να είναι μέχρι και "ανάγκη". Αν μάλιστα δεν τον αφορούν συγκεκριμένες ρυθμίσεις του λειτουργικού ή των προγραμμάτων, μία με δυο ώρες "δουλειά" είναι (σιγά τη δουλειά δηλαδή, ειδικά την ώρα της εγκατάστασης του λειτουργικού). Kαι τα προγράμματα ακόμη στο κάτω-κάτω τα εγκαθιστάς στην πορεία, κάθε που τα χρειάζεσαι.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα