strat92man Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2012 Καλησπέρα, Σήμερα πέρναγα με τα πόδια απο το Θησείο και είδα τους μικροπωλητές που είναι δίπλα στις ράγες του ηλεκτρικού και σκέφτηκα οτι έχω κάτι σπάνιες τηλεκάρτες και πηγα να τους ρωτήσω αν αγοράζουν και μου είπαν ναι αρκει να τους τι πάω να τις δουν..εγω αυτό που αναρωτιέμαι είναι αν τους τις πάω υπάρχει φόβος να κάνουν τα μαγικά τους να εξαφανιστούν και ύστερα να μην μπορώ να τις πάρω πίσω ή σίγουρα τα πράγματα ;; όσο να ναι μου έχει περάσει απο το μυαλό..;P Έχει πουλήσει κανείς εκέι ;
Pantelwolf Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2012 απλα μην περιμενεις να βγαλεις κανα ποσό. το πολύ κανα 10ευρο ολες μαζί αν έχεις πολλές(και "σπάνιες").
PCharon Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2012 Τσάμπα θα στις πάρουν, να το ξέρεις (και καλά θα κάνουν δηλαδή, λογικό μου φαίνεται). Αν θεωρείς πως έχεις κάποιες σπάνιες (δε ξέρω αν το έκρινες αυτό μόνος σου ή το έχεις διασταυρώσει) τότε ξέχασέ το, μη τις δίνεις εκεί.
Basilhs23___ Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2012 Καλησπέρα, Σήμερα πέρναγα με τα πόδια απο το Θησείο και είδα τους μικροπωλητές που είναι δίπλα στις ράγες του ηλεκτρικού και σκέφτηκα οτι έχω κάτι σπάνιες τηλεκάρτες και πηγα να τους ρωτήσω αν αγοράζουν και μου είπαν ναι αρκει να τους τι πάω να τις δουν..εγω αυτό που αναρωτιέμαι είναι αν τους τις πάω υπάρχει φόβος να κάνουν τα μαγικά τους να εξαφανιστούν και ύστερα να μην μπορώ να τις πάρω πίσω ή σίγουρα τα πράγματα ;; όσο να ναι μου έχει περάσει απο το μυαλό..;P Έχει πουλήσει κανείς εκέι ; Τι εννοείς να τις πάρεις πίσω ? Συλλογή τηλεκαρτών έκανα και εγώ κάποτε, αλλά δε νομίζω να βγάλεις και κανένα σημαντικό ποσόν.
JohnnyDragon Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2012 Καλύτερα πήγαινε σε κάποιο μαγαζί για συλλογές γραμματοσήμων - τηλεκαρτών - νομισμάτων, και ρώτησε εαν αγοράζουν αυτοί. Μπορείς να συμβουλευτείς και κάποιον κατάλογο συλλεκτών τηλεκαρτών για τιμές και μετά να τις πουλήσεις (τις σπάνιες) στο ebay ή μέσω αγγελίας.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα