Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Μπορεί κάποιος να μου πει οτιδήποτε ξέρει για τη ζωή εκεί; Από κόστος ζωής, μέχρι νοοτροπία, διασκέδαση, καιρό, κλπ. Έχω κάτι υπόψη, αν και είναι πολύ στον αέρα καλό είναι να ξέρω αν αξίζει τον κόπο.

ευχαριστώ

Δημοσ.

Να σου πω για Λωζαννη;

Κοστος υψηλό, σε μέτριο εστιατόριο θες 40-50 ευρώ το άτομο τουλάχιστον...γενικά διπλες και τριπλες τιμες σε ολα.

Νοοτροπία τι να λεμε τωρα, αν εισαι Ελληναρας θα βρεις το μπελα σου, αν οχι, θα βρεις την υγεια σου. Η Βασιλεια ειναι πανεμορφη πολη

Δημοσ.

Ευχαριστώ πολύ για την απάντηση. Το να είναι το κόστος ζωής 3 φορές πάνω το καταλαβαίνω, αρκεί και οι αμοιβές να είναι ανάλογες. Πιθανότατα στη Λωζάννη να είναι και ακριβότερα από Βασιλεία γιατί από ότι έχω ακούσει οι φόροι διαφέρουν πολύ από περιοχή σε περιοχή, υποθέτω ότι η Λωζάννη θα είναι πιο high σε όλα.

Όσο για το ελληνάρας, μάλλον το ακριβώς αντίθετο. Έχω επίσης και τα ελαττώματα να θέλω οι δουλειές να γίνονται σωστά και οι άνθρωποι γενικά να έχουν στοιχειώδεις τρόπους.

Αποστολή από το GT-I9000 με τη χρήση Insomnia App

Δημοσ.

Ευχαριστώ πολύ για την απάντηση. Το να είναι το κόστος ζωής 3 φορές πάνω το καταλαβαίνω, αρκεί και οι αμοιβές να είναι ανάλογες. Πιθανότατα στη Λωζάννη να είναι και ακριβότερα από Βασιλεία γιατί από ότι έχω ακούσει οι φόροι διαφέρουν πολύ από περιοχή σε περιοχή, υποθέτω ότι η Λωζάννη θα είναι πιο high σε όλα.

Όσο για το ελληνάρας, μάλλον το ακριβώς αντίθετο. Έχω επίσης και τα ελαττώματα να θέλω οι δουλειές να γίνονται σωστά και οι άνθρωποι γενικά να έχουν στοιχειώδεις τρόπους.

Αποστολή από το GT-I9000 με τη χρήση Insomnia App

Εφυγες οπως εισαι τοτε.

Οι απολαβες εννοειται οτι ειναι υπερπολλαπλασιες των ελληνικων.

Αν εχεις βρει κατι καλο δηλαδη και δεν σε χαλαει ο καιρος, μην το σκεφτεσαι για μενα. Μακρυα απο εδω και οπου να'ναι. Εχουν και τα αρνητικα τους, εχουν και τα θετικα τους. Το πρωι στην δουλεια τους ειναι ρομποτ, το βραδυ οταν βγουν ειναι χαλαροι και ανετοι, καμια σχεση με τον κομπλεξικο φοβικο Ελληνα...και εχει και μερικες Ελβετιδες αλλο πραγμα...λιγες αλλα καλες...θυμαμαι οτι για καποιο λογο στην Λωζαννη ολοι εβγαιναν τις Πεμπτες, εκει εχανες τη μπαλα απο τα "αλογα" που εβλεπες...

Δημοσ.

Σε αυτή τη φάση, θα το θεωρήσω επιτυχία αν φτάσουμε μέχρι τη συνέντευξη. Η φύση της συγκεριμένης θέσης είναι τέτοια, διεθνώς, που συνήθως βάζεις κάποιον που ήδη ξέρεις κάπως. Ίδωμεν.

Κάθε άλλη πληροφορία καλοδεχούμενη.

Δημοσ.

Είμαι 3-4 μήνες στην Γενεύη και ντάξει έχω κάποια παράπονα αλλά αν τα γράψω έχω την αίσθηση ότι όσοι είναι τώρα Ελλάδα θα με βρίζουν cry.png

Η Ελλάδα είναι σε μαύρα χάλια. Αν σου δοθεί η ευκαιρία έλα με τα χίλια.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...