sarpan Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2012 Μια ερωτησουλα παιδια γιατι ειναι η δευτερη φορα που χρησιμοποιω το ebay.Αγορασα μια ζακετα και αυτο που δεν ξερω ειναι αν θα αποσταλει με καποιο κουριερ η μεσω ταχυδρομειου?Η αγορα εγινε απο καταστημα στην Αγγλια.Στο postage o seller αναφερει αυτο: Express Int'l Postage
sarpan Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2012 Σε αυτην την περιπτωση θα πρεπει εγω να παω να το παραλαβω απο τα ελτα???γιατι το κοβω δυσκολο να το κουβαλαει ο ταχυδρομος.χαχαχα
Alxnks Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2012 ναι εσυ θα πας, απλο ταχυδρομειο ειναι αυτο.
sarpan Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2012 Θα λαβω καποια τηλεφωνικη ειδοποιηση πρωτα η θα πρεπει εγω να παρω καποιο τηλεφωνο?επισης διαβασα και σε καποιο αλλο ποστ φιλου οτι παρελαβε καποιο αδειο δεμα και πως μπορει να εγινε εκ των εσω.Ισχυει κατι τετοιο?Σορρυ που ρωταω αλλα δεν εχω ποτε παρε δωσε προσωπικα
toniloco3 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2012 θα ερθει ειδοποιητηριο που λογικα θα το κολησει ή στο κουδουνι ή στην θυριδα σου ο ταχαυδρομος!
sarpan Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2012 Α ωραια σας ευχαριστω ολους.επισης κατι λιγο πιο ασχετο.Οταν παω να πληρωσω μεσω paypal εχει και μια επιλογη που λεει Redeem a voucher - Enter the redemption code for your voucher. Αυτα τα κουπονια απο που μπορω να τα βρω?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα