toni50 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2012 Καλησπερα σας, μου ζητηθηκε απο εναν φιλο να του φτιαξω μια συνθεση ενος studio pc οπου προοριζεται για αυτον τον σκοπο μονο και τιποτα αλλο. Θα ηθελα την βοηθεια απο ατομα που ασχολουνται με το αντικειμενο για να μπω και εγω στην "φιλοσοφια",η συγκεκριμενη συνθεση απαιτει "ωμη" επεξεργαστικη ισχυει,μπολικη μνημη με ενα προχειρο ψαξιμο που εκανα.Επισης για να σωστη επιλογη μεγαλο ρολο παιζει και τα προγραμματα που χρησιμοποιει ο εκαστοτε χρηστης εαν δεν κανω λαθος. (καρτα ηχου εχει απο οτι μου ειπε) Το pc θα φτιαχτει το Πασχα(!).Απλως θα ηθελα να προσανατολιστω απο τωρα για να ξερω τι γινεται. Η συνθεση δεν εχει ορια προκειμενου να κανει αριστα την δουλεια του το pc,ας πουμε ομως 2000 ευρω ομως. Εαν φτιαχνοταν με τα σημερινα δεδομενα πια θα ηταν η συνθεση του συγκεκριμενου κομπιουτερ; ευχαριστω
Δεινόσαυρος Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2012 Καταρχήν μιλάμε για οικιακό ή επαγγελματικό στουντιο? Ποιά ακριβώς κάρτα ήχου έχει και ποιά προγράμματα δουλεύει?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα