BadHabits Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2012 Μπορείς να παραστείς σε ΠΟΙΝΙΚΟ δικαστήριο χωρίς δικηγόρο, το κράτος δεν σου ορίζει δικηγόρο. Μόνη εξαίρεση το κακούργημα. Το κράτος εκεί σου ορίζει δικηγόρο. Σε αστική και σε διοικητική δίκη δεν επιτρέπεται να παραστείς μόνος σου και το κράτος δεν σου ορίζει δικηγόρο. δηλαδη για ενα δικαστηριο για παρανομη κατοχη μικροποσοτητας ναρκωτικων ουσιων(βλεπε 6γρ κάνναβης δια 4 ατομα), πιστευεις οτι θα ηταν συνετο να εχουμε δικηγορο, η πηγαινοντας και χωρις δεν θα συμβει καμια στραβη? και οι 4 με λευκο ποινικο μητρώο και χωρις να εχουν δωθει δικαιώματα στο παρελθών.
xreokopia Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2012 Ο γιος του, ένα βλαμμένο με όλη τη σημασία της λέξεως, το είχε διαδώσει πριν μερικά χρόνια. Κάτι εκατομμύρια ευρώ. Δε μου απάντησε κανένας αν αξίζει να ασχοληθώ ή όχι. Κι εσυ πιστεψες το βλαμμενο? Κι εγω εχω κατι δις στην Ελβετια, αλλα μη το πεις πιο εξω.
StandArd Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2012 Κι εσυ πιστεψες το βλαμμενο? Κι εγω εχω κατι δις στην Ελβετια, αλλα μη το πεις πιο εξω. Φίλε μου, κριτική μπορείς να κάνεις μόνο όταν είσαι μέσα στα πράγματα. Το βλαμμένο μιλάει πολύ και του ξεφεύγουν τέτοιες πληροφορίες. Γι' αυτό το λόγο είναι βλαμμένο. Ξέρουμε εδώ και καιρό με τι ανθρώπους έχουμε να κάνουμε. Οι περισσότεροι ήμασταν 3 μήνες απλήρωτοι και δε τους καιγόταν καρφί. Αν η πτώχευση ήταν πραγματική και όχι δόλια πιστεύω θα ήταν περισσότερο προβληματισμένοι.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα