liverpoolman Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2012 Παιδια για καποιο λογο η γραμμη εργαλειων διπλα απο την εναρξη μο εμφανιζεται (με τον παλιο τροπο) εννοω πολυ οτι η εμφανιιση ειναι πολυ απλη σαν την πρωτη μορφη των windows.Καπως σαν windows basic τι πρεπει να κανω? Να πω οτι το προβλημα ξεκινησε μετα απο μια εφαρμογη που εβαλα για παρουσιαση σαν mac..τωρα την εχω απεγκαταστησει
dimitrisOS Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2012 Αν εχεις Windows 7 τοτε για το αλλαξης αυτο κανεις δεξι κλικ στην επιφανεια εργασιας και πατας εξατομηκευση και επιλεγης ενα θεμα με aero και απλα μετα αλλαζη των φοντο
liverpoolman Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2012 Το εχω δοκιμασει αυτο και ενω αλλαζει το φοντο σαν εικονα μενει ιδιο το στιλ...
dimitrisOS Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2012 Πατησες να ειναι aero ; Windows 7 εχεις ;
liverpoolman Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2012 Ναι εχω 7 ultimate x64 !Ναι πατησα και δν αλλαζει το στιλ μονο η εικονα...Ενω παλιοτερα γινοταν αυτο που λες.. Τι φταιει? Μηπως λειπει καποια ρθμιση απο τα windows που βγηκε καταλαθως?
liverpoolman Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2012 Η εφαρμογη ηταν αυτη http://www.crystalxp.net/bricopack/en-crystal-clear.htm και απο οτι βλεω τωρα λεει οτι δν ειναι συμβατη με 7 και χ64...Την εχω κανει uninstall αλλα εχει δημιουργηθει το παραπανω προβλημα
dimitrisOS Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2012 για να λεει CrystalXP προφανως δεν θα κανει για τα 7
liverpoolman Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2012 To ξερω το θεμα ειναι απο εδω και περα τι γινεται??
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα