Heatspreader Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2012 Επειδη τα πραγματα εχουν αγριεψει και στο Συνταγμα τα χημικα πεφτουν βροχη, γνωριζετε καποιο μαγαζι με μασκες; Βρηκα στο ebay, αλλα δεν ξερω πως δουλευουν και ποια ειναι καλυτερη. Καποιος που εχει αναπνευστικο οπως εγω, ειναι λιγο θεμα τα χημικα.
Basilhs23___ Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2012 Για όλους είναι θέμα, ενδιαφέρει και εμένα αν μπορεί κάποιος να πάρει αντιασφυξιογόνα μάσκα σαν αυτές που φοράνε τα ΜΑΤ. Εδώ στα εξάρχεια μερικές φορές σκάνε κάτι δακρυγόνα και χημικά στον δρόμο το καλοκαίρι που έχουμε όλα τα τζάμια ανοιχτά και μπαίνει η μυρωδιά στο σπίτι.....
Haldol Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2012 Συμμετέχεις σε διαδηλώσεις; Εάν όχι, καλό θα ήταν να αποφύγεις τέτοιες μάσκες. Ρισκάρεις να σε μαζέψουν χωρίς λόγο.
status Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2012 Συμμετέχεις σε διαδηλώσεις; Εάν όχι, καλό θα ήταν να αποφύγεις τέτοιες μάσκες. Ρισκάρεις να σε μαζέψουν χωρίς λόγο. Σωστά, το καλύτερο που έχουμε να κάνουμε είναι να πετάμε και εμείς δακρυγόνα Προς την μεριά τους για να γίνεται ένα αλισβερίσι, οχι τίποτε άλλο, να μη νιώθουν και μόνα τους τα παιδιά.;ρ
koslibpro Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2012 Συμμετέχεις σε διαδηλώσεις; Εάν όχι' date=' καλό θα ήταν να αποφύγεις τέτοιες μάσκες. Ρισκάρεις να σε μαζέψουν χωρίς λόγο.[/quote'] Ναι γιατι μαζευουν μονο αυτους που φορανε μασκες και οχι οποιους τους κατεβει στο κεφαλι εκεινη την στιγμη Αποστολή από το Nexus S με τη χρήση Insomnia App
Heatspreader Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2012 Οχι δεν συμμετεχω. Στο Συνταγμα με απλο κοσμο ειμαι. Το θεμα ειναι οτι πετανε χημικα και σε απλους πολιτες. Επισης γνωριζω οτι ειναι παρανομο να εχεις μασκα.
Haldol Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2012 Κάνε τον κόπο να μπεις σε κάνα Indymedia ας πούμε. Υπάρχουν οδηγίες αντιμετώπισης για τα χημικά. Η μάσκα δε θα σε εξυπηρετήσει, όχι μόνο διότι θα είσαι στόχος, αλλά θα δυσκολεύει και την αναπνοή σου. Φυσικά καλό θα ήταν να έχεις μαζί σου μία (για την περίπτωση που φας κατακέφαλα τίποτα) αλλά το βασικό είναι να μάθεις να τα αντιμετωπίζεις. Ναι γιατι μαζευουν μονο αυτους που φορανε μασκες και οχι οποιους τους κατεβει στο κεφαλι εκεινη την στιγμη True, αλλά με τη μάσκα αυξάνεις κατακόρυφα τις πιθανότητές σου.
Panos.Powers Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2012 Παντως ειναι προβλημα οι μλκς που πετανε. Θελω να παω την Κυριακη και σκεφτομαι αν πρεπει να παρω κανενα μαντηλι μαζι μου γιατι υποψιαζομαι οτι θα γινει πανικος.
Basilhs23___ Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2012 Παντως ειναι προβλημα οι μλκς που πετανε. Θελω να παω την Κυριακη και σκεφτομαι αν πρεπει να παρω κανενα μαντηλι μαζι μου γιατι υποψιαζομαι οτι θα γινει πανικος. Καλά μαντήλι εννοείται οτι πρέπει να πάρεις όπως όλοι σε πορείες κτλπ γιατί βοηθάει πολύ, αλλά το θέμα είναι αν περάσεις κοντά απο χημικά ή πέσουν κοντά σου δεν φτάνει με τίποτα ένα απλό μαντήλι/πανί.
RottenLungs Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2012 Πάρτε τις μάσκες που πουλανε για τους μπογιατζήδες, γυαλιά ηλίου κλειστού τύπου, δάκρυα και ένα υγρό σαν γάλα που πουλάνε στα φαρμακία (δεν θυμάμαι ρε γαμώτο πως λέγεται) Την μάσκα την έχεις σε σακουλίτσα και άμα δείς οτι σε πιάνουν απλά την πετά καθώς τρέχεις και κάνεις τον κινέζο. Εντάξη δεν είναι και τόσο τραγικά τα πράγματα, το θέμα είναι να μην τρίψεις τα μάτια σου γιατι την γάμησες. Το μαντήλι δεν κάνει σχεδόν τίποτα. Αααα και καλό είναι να μην σε πιάσουν, οπότε όταν κατεβαίνεις να είσαι με παρέα 2-3 ατόμων και πάντα μέσα στο μπούγιο. Και όταν βλέπεις αναρχικούς απο μακριά.
Doc1355 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2012 To θέμα είναι να πάρεις και κανα σωστό φίλτρο..
xpapias Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2012 Πάρτε τις μάσκες που πουλανε για τους μπογιατζήδες, γυαλιά ηλίου κλειστού τύπου, δάκρυα και ένα υγρό σαν γάλα που πουλάνε στα φαρμακία (δεν θυμάμαι ρε γαμώτο πως λέγεται) Την μάσκα την έχεις σε σακουλίτσα και άμα δείς οτι σε πιάνουν απλά την πετά καθώς τρέχεις και κάνεις τον κινέζο. Εντάξη δεν είναι και τόσο τραγικά τα πράγματα, το θέμα είναι να μην τρίψεις τα μάτια σου γιατι την γάμησες. Το μαντήλι δεν κάνει σχεδόν τίποτα. Αααα και καλό είναι να μην σε πιάσουν, οπότε όταν κατεβαίνεις να είσαι με παρέα 2-3 ατόμων και πάντα μέσα στο μπούγιο. Και όταν βλέπεις αναρχικούς απο μακριά. Maalox υγρό νομίζω είχα ακούσει και μου είχε κάνει εντύπωση. Πέρα από τις σημερινές απεργίες, οργανώνεται κάτι ανεξάρτητο (πχ από αγανακτισμένους) αύριο;
paylidis Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2012 Maalox υγρό νομίζω είχα ακούσει και μου είχε κάνει εντύπωση. νομίζω οτι δεν ισχύει καθώς τα σύγχρονα χημικά που ρίχνουν ειναι αλκαλικά και όχι όξινα... Δεν το εχω ψάξει πάντως το θέμα, σίγουρα όμως μην καταφύγεις σε λύσεις όπως βαζελίνη γυρω απο ματια-ρουθούνια κλπ γιατι πάνε και κολλάνε (πολυ λαικιστικα) τα χημικά πάνω στο υλικο που δήθεν βάζεις για προστασία. προσωπικά θα πρότεινα να καθίσετε να ρίξετε εναν υπνο κυριακάτικα. Ουτως ή αλλιώς αποτέλεσμα απο τις επαναστάσεις δε βλέπουμε...
Heatspreader Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2012 προσωπικά θα πρότεινα να καθίσετε να ρίξετε εναν υπνο κυριακάτικα. Ουτως ή αλλιώς αποτέλεσμα απο τις επαναστάσεις δε βλέπουμε... Δεν ξερεις τι χειροτερο θα γινοταν αν δεν υπηρχαν αυτες οι συγκεντρωσεις.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα