xpapias Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2012 Γειά χαρά. Θα ταξιδέψω για λίγες μέρες στο εξωτερικό (Ελβετία). Θα ήθελα να μου πείτε που θα μπορούσα να ανταλλάξω ευρώ με το τοπικό νόμισμα. Συμφέρουν τράπεζες ή ανταλλακτήρια συναλλάγματος ή κάτι άλλο; Στους πίνακες ισοτιμιών κοιτάζω στην πώληση, σωστά;
QQTilt Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2012 Αν θες να μάθεις για ισοτιμία στα ανταλλακτήρια του αεροδρομίου τηλ 210 3531241, είναι το κεντρικό Eurochange του Ελ Βενιζέλος Αλλιώς υποθέτω θα βρεις και εκεί ps Μπορώ αν θες να σου πω και το τηλ της Alpha Bank στο Βενιζέλο
xpapias Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2012 Αν θες να μάθεις για ισοτιμία στα ανταλλακτήρια του αεροδρομίου τηλ 210 3531241, είναι το κεντρικό Eurochange του Ελ Βενιζέλος Αλλιώς υποθέτω θα βρεις και εκεί ps Μπορώ αν θες να σου πω και το τηλ της Alpha Bank στο Βενιζέλο Και δε μου το λες; Φοβάμαι ότι τα eurochange στο αεροδρόμιο θα έχουν χειρότερη (για μένα) ισοτιμία. Επίσης - μήπως συμφέρει να τα μετατρέψω όταν θα είμαι ήδη στο εξωτερικό, ή είναι πιο δύσκολο;
QQTilt Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2012 Και δε μου το λες; Φοβάμαι ότι τα eurochange στο αεροδρόμιο θα έχουν χειρότερη (για μένα) ισοτιμία. Επίσης - μήπως συμφέρει να τα μετατρέψω όταν θα είμαι ήδη στο εξωτερικό, ή είναι πιο δύσκολο; Τι πιο δύσκολο ρε αδερφέ, σ ένα ανταλλακτήριο θα πας είτε το κάνεις Ελλάδα είτε το κάνεις στο εξωτερικό. Εκτός και αν έχεις πρόβλημα με τη γλώσσα και εννοείς αυτό πιο δύσκολο. Όσον αφορά που σε συμφέρει περισσότερο θα σε γελάσω. Γι αυτό σου δωσα το τηλ απ το ανταλλακτήριο του Βενιζέλος για να πάρεις να συγκρίνεις
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα