QQTilt Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2012 Όποιος δουλεύει ή σπουδάζει Λούξεμπουργκ ας μου πει πώς είναι ο καιρός, αν έχει καλά γυράδικα, τι λένε τα γκομενάκια και πόση ώρα είναι απ το Άμστερνταμ. Θα φύγω το αποφάσισα, κάθε μέρα με πληγώνει και πιο πολύ η χώρα αυτή (η Ελλάς, όχι το Λούξεμπουργκ) Ευχαριστώ
green gordon Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2012 Καλα το λουξεμβουργο φημιζεται για τα σουβλακια του.
QQTilt Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2012 Μένεις εκεί φίλε μου? Και αν ναι θα μπορούσες να μου πεις αν τα γυράδικα έχουν delivery γιατί δε μπορώ να τραβιέμαι?
evabb Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2012 αν περιμενεις να φας γυρο οπως της ελλαδας να το ξεχασεις. για τραινα δεν ξερω αν εχει απο λουξεμβουργο αλλα στην χειροτερη εχει σιγουρα συνδεση με βρυξελλες και απο εκει μετα εχει τραινο. υπολογιζε συνολικα 2-3 ωρες αν πας με το γρηγορο τραινο αλλιως με το αργο εχεις ξεκινησει για 4ωρο. επισης μιλανε 3 γλωσσες στον λουξεμβουργο δεν ξερω αν το ξερεις.
green gordon Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2012 Παντως αν πηγαινεις συχνα στο Αμστερνταμ σε κοβω να τρως εκει. Θα σου σκανε οι λιγουρες,σιγα μη περιμενεις τα τρενα.
evabb Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2012 Μένεις εκεί φίλε μου? Και αν ναι θα μπορούσες να μου πεις αν τα γυράδικα έχουν delivery γιατί δε μπορώ να τραβιέμαι? :lol: σε καλο σου γελασαμε παλι.
green gordon Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2012 αν περιμενεις να φας γυρο οπως της ελλαδας να το ξεχασεις. για τραινα δεν ξερω αν εχει απο λουξεμβουργο αλλα στην χειροτερη εχει σιγουρα συνδεση με βρυξελλες και απο εκει μετα εχει τραινο. υπολογιζε συνολικα 2-3 ωρες αν πας με το γρηγορο τραινο αλλιως με το αργο εχεις ξεκινησει για 4ωρο. επισης μιλανε 3 γλωσσες στον λουξεμβουργο δεν ξερω αν το ξερεις. Ευα εχεις φαει προσφατα γυρο στην Ελλαδα? Η ποιοτητα εχει πεσει τοσο πολυ που σου φερνουν δωρο zantac με την παραγγελια.
evabb Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2012 Ευα εχεις φαει προσφατα γυρο στην Ελλαδα? Η ποιοτητα εχει πεσει τοσο πολυ που σου φερνουν δωρο zantac με την παραγγελια. οχι για να ειμαι ειλικρινης
QQTilt Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2012 Παντως αν πηγαινεις συχνα στο Αμστερνταμ σε κοβω να τρως εκει. Θα σου σκανε οι λιγουρες,σιγα μη περιμενεις τα τρενα. Με μάγκωσες.. Ναι πάω αρκετά συχνά Άμστερνταμ για ψώνια. Άμστερνταμ και Μιλάνο μόνο ψωνίζω. Εύα ξέρεις αν στους σταθμούς των τρένων παίζει πολύ μπατσαρία? Και αν ναι έχουν σκυλιά?
evabb Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2012 Με μάγκωσες.. Ναι πάω αρκετά συχνά Άμστερνταμ για ψώνια. Άμστερνταμ και Μιλάνο μόνο ψωνίζω. Εύα ξέρεις αν στους σταθμούς των τρένων παίζει πολύ μπατσαρία? Και αν ναι έχουν σκυλιά? τωρα γιατι εχω μια εντυπωση οτι οι προθεσεις σου δεν ειναι και τοσο αγνες; καμια φορα κανουν ελεγχους με σκυλια στα τραινα αλλα δεν ξερω ποσο συχνα και γενικα καποια στιγμη θα πετυχεις κανα σκυλο αλλα δεν ειναι stand by ολη την ωρα.
apd453 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2012 Ευα εχεις φαει προσφατα γυρο στην Ελλαδα? Η ποιοτητα εχει πεσει τοσο πολυ που σου φερνουν δωρο zantac με την παραγγελια. Μα τι υπερβολικός.
QQTilt Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2012 Μα τι υπερβολικός. Θα σε παρακαλούσα αν δεν έχεις κάποιες πληροφορίες για το Λουξεμβούργο να μη χαλάς το θέμα, καθώς δεν είναι αστείο.. Μπορείς να πας σε κάποιο άλλο τοπικ μετανάστευσης απ τα άλλα 10 περίπου που έχει το φόρουμ να κάνεις εκεί πλάκα. Σαλπάρω λέμε και συ κάνεις χαβαλέ, αντί να βοηθήσεις όπως η Εύα που μου λέει που έχουν μπλόκα οι μπατσοι. τωρα γιατι εχω μια εντυπωση οτι οι προθεσεις σου δεν ειναι και τοσο αγνες; καμια φορα κανουν ελεγχους με σκυλια στα τραινα αλλα δεν ξερω ποσο συχνα και γενικα καποια στιγμη θα πετυχεις κανα σκυλο αλλα δεν ειναι stand by ολη την ωρα. Τί ράτσα είναι τα σκυλιά?
green gordon Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2012 Μα τι υπερβολικός. Μη με κρινεις συνανθρωπε.
slygeo87 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2012 Ελπίζω να κάνει πλάκα ο τόπικ στάρτερ.
evabb Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2012 Τί ράτσα είναι τα σκυλιά? γερμανικοι ποιμενικοι ειναι συνηθως.
Προτεινόμενες αναρτήσεις