Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Θα ήθελα να ρωτήσω εάν ξέρει κανείς κατάστημα/αποθήκη στην Αθήνα με hardware ή απλά οτιδήποτε αφορά σε υπολογιστές.

Δεν ενοώ "κανονικά" καταστήματα αλλά κάτι σαν αποθήκη όπως είναι για παράδειγμα οι αποθήκες ηλεκτρονικών καταστημάτων, αλλά να υπάρχει ως πραγματική αποθήκη, στην οποία θα μπορούσα να πηγαίνω ο ίδιος και να διαλέγω ότι θέλω.

ευχαριστώ!

Δημοσ.

Αυτή η πολυτέλεια δεν υπάρχει για πολλούς λόγους, όπως πχ, γιατί το ηλεκτρονικό κατάστημα δεν έχει τις οικονομικές δυνατότητες, εκτός ελαχίστων περιπτώσεων, να στοκάρει εμπόρευμα και, απλά, έχει συγκεκριμένες πηγές, αγοράζει στο κόστος, όπως και τα φυσικά, και πουλάει σε χαμηλότερη τιμή από αυτά, αφού δεν προσθέτει τα έξοδα του φυσικού καταστήματος.

Δημοσ.

Ευχαριστώ για την άμεση απάντηση.

Κατανοώ όλα όσα έγραψες. Η αναφορά σου στα ηλεκτρονικά καταστήματα το γιατί δεν συμφέρι να έχουν φυσικές αποθήκες είναι απόλυτα λογική.

Απλά έλεγα μήπως υπάρχουν παρ΄όλα αυτά τέτοιου ήδους καταστήματα στην Αθήνα. Για παράδειγμα στην Γερμανία όπου ζω (ξέρω, επικύνδηνη λέξη στις μέρες μας...) υπάρχουν τέτοιες "αποθήκες". Ίσως ο λόγος να είναι απλά ότι η αγορά της Γερμανίας είναι μεγαλύτερη από αυτή της Ελλάδας.

Δημοσ.

Όχι, ο λόγος, κατά την άποψή μου, είναι καθαρά οικονομικός.

Μην ξεχνάς ότι η Ελλάδα βρίσκεται σε ύφεση αρκετά χρόνια. Ένας επιχειρηματίας που σκέφτεται είτε να ανοίξει είτε να διατηρήσει ένα ηλεκτρονικό κατάστημα δεν έχει την οικονομική δυνατότητα να διατηρεί στοκ σε αποθήκη. Αντίθετα, ο Γερμανός , και όχι μόνο, επιχειρηματίας έχει την οικονομική δυνατότητα να το κάνει.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...