Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Η Plextor ανακοίνωσε το τελευταίο της cd-r και μας κούφανε όλους.Συγκεκριμένα θα είναι 12πλης ταχύτητας για απλή εγγραφή,10πλη ταχύτητα για επανεγράψιμα δισκάκια !!!!!

http://web.archive.org/web/20000623223531/http://insomnia.gr/

:D

Δημοσ.

Η Plextor ανακοίνωσε το τελευταίο της cd-r και μας κούφανε όλους.Συγκεκριμένα θα είναι 12πλης ταχύτητας για απλή εγγραφή,10πλη ταχύτητα για επανεγράψιμα δισκάκια !!!!!

http://web.archive.o...://insomnia.gr/

:D

RICOH 4x νομιζω το πρωτα CD-Recorder μου/μας :D

Δημοσ.

RICOH 4x νομιζω το πρωτα CD-Recorder μου/μας :D

Και το δικο μου, το είχαμε παρει μαζι με αλλα 2 ή 3 παιδια το 98-99 για 100.000δρχ νομιζω μαζι με 25 ή 50 cd και μετα για να βγαλουμε πισω τα λεφτα πουλουσαμε κανα game σε αλλα παιδια για 1000-2000δρχ :-D Μετα βγηκαν οι αλυσιδες ιντερνετ καφε, τα βιντεοκλαμπ που τα νοικιαζαν και τα ειντισελια και μας εκλεισαν. :mad:

Εχω την εντυπωση ότι υπάρχει ακομα και λειτουργει.

Δημοσ.

Και το δικο μου, το είχαμε παρει μαζι με αλλα 2 ή 3 παιδια το 98-99 για 100.000δρχ νομιζω μαζι με 25 ή 50 cd και μετα για να βγαλουμε πισω τα λεφτα πουλουσαμε κανα game σε αλλα παιδια για 1000-2000δρχ :-D Μετα βγηκαν οι αλυσιδες ιντερνετ καφε, τα βιντεοκλαμπ που τα νοικιαζαν και τα ειντισελια και μας εκλεισαν. :mad:

Εχω την εντυπωση ότι υπάρχει ακομα και λειτουργει.

Τα πουλουσατε ρε? Εγω τα εδινα δωρεαν .... :D

Δημοσ.

εμας ο πειρατης της γειτονιας εδινε 2000 δρχ τα παιχνιδια του playstation ... και εγω τα πουλουσα 1,000 στους φιλους μου!!! χεχε

επισης:

22f4c1d6f29b436c9730879.png

ψςςς!!!

Δημοσ.

επειδη προβλεπεται για νοσταλγικο θρεντ, teac 6x σε scsi 120 χιλιαρικα.

Τοτε για μενα το ιντερνετ δεν ητανε το ινσομνια (ακομα) αλλα το peppas.fsn.net και η αναλογικη flat χρεωση 20 δρχ/κληση (προ ψηφιακης χρονοχρεωσης) για να μπω στην φορθνετ με δανεισμενο μοντεμακι us robotics 14400. Εβαζες για username κ password την λεξη guest. Κανανε καιρο να ανακαλυψουνε κι εμας τους τζαμπατζηδες. Τι x-treme και φλωριες...

EDIT: θυμαται κανεις μια εφημεριδα για το ιντερνετ που κυκλοφορουσε μεσα 90ς;

Δημοσ.

Τι μου λέτε τώρα! Εγώ είναι στήσει ολόκληρη επιχείρηση. Μέχρι και... μάρκα (δικό μου brand) είχαν πάνω τα CDs που έσπρωχνα. Και μάλιστα είχα φτιάξει και δικιά μου προστασία κατά της αντιγραφής, για να μη μου παίρνουν τη δουλειά!

:devil:

Δημοσ.

Καπως έπρεπε να ζήσουμε και μεις! Αλλα΄τα δίναμε στη μιση τιμη από τα τοπικά ιντερνετ καφε.

Cd-rw lite-on 4X

80.000

και εγω πουλούσα και μάλιστα με πολύ πέραση... Οταν εξω η αντιγραφή cd πήγαινε 8-9-10 € εγω ημουν στα 5.

Επίσης, πήρα dvd-rw (πάλι lite on) 2X το 2003 αν δεν κάνω λάθος προς 300 περίπου ευρώ πλέον...

Ωραίες εποχές, ειχα χεστεί στο ταλαρο, ειδικα οταν εβαλα το πρώτο μου dsl 256kbps/64kbps (νομίζω)! Εκείνο δε το γκουτσι φόρεμα (ήμουν λύκειο νομίζω) το είχα κάνει άνετα 55-60 κόπιες επι 5 ευρώ έκαστη... :rolleyes:

Στο ινσόμνια ωστόσο δεν ήμουν τόσο ενεργός χρήστης ... Εμπαινα σε άλλα φορα που ουτε καν θυμάμαι/ξέρω αν υπάρχουν ακομα...

Δημοσ.

Mιας κ εισαι κ εσυ απο Πειραια το μαγαζακι ηταν κοντα στον ΟΑΕΔ,ειχε γινει cult εκεινη την εποχη ολο το σχολειο απο κει ψωνιζε.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...