Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

δε θυμαμαι ...εγω λεω για τον Ζαρίφη στο κερατσίνι απεναντι απ το σχολειο Στεγκα και μετα διπλα απ του Κανακιδη ...υπαρχει ακομη λιγο πιο κατω αλλα κατι με μελανια ασχολειται...εχω να πατησω απο το 2006 περιπου και αν ! :P

κατι μου λεει αμυδρα για κοντα στον ΟΑΕΔ (αν λες αυτον τον οαεδ που ειναι στις γραμμες αλλα δε μου ρχεται καμια αναμνηση)

Δημοσ.

RICOH 4x νομιζω το πρωτα CD-Recorder μου/μας :D

Ένας φίλος και insomniac είχε ένα ηρωικό yamaha 2x recorder. Είχε κάνει χρυσές δουλειές με τα cd copies!1996-7? κάπου εκεί.

Δημοσ.

Τελικα ειναι τόσοι πολλοι αυτοί που εκαναν την ιδια κομπινα που αρχιζω να αναρωτιέμαι σε ποιους πουλουσαμε τα αντιγραμμένα.. :\

Δημοσ.

Yamaha 4x2x8 και πιο μετά 24άρη Plextor που ήταν τόσο γρήγορο που δεν έβρισκες δισκάκια :lol:

Τα buffer underruns του πρώτου, ευθύνονται για το 2% της μόλυνσης του πλανήτη :lol:

Δημοσ.

και το δωρεαν filmnet !!! :P

πιο πολυ το supersport αξιζε , με τα προγραμματακια αν καταφερνες εκανες στατικη την εικονα και εβαζες το ραδιο για να ακους τον ηχο...! :P

Δημοσ.

και το δωρεαν filmnet !!! :P

πιο πολυ το supersport αξιζε , με τα προγραμματακια αν καταφερνες εκανες στατικη την εικονα και εβαζες το ραδιο για να ακους τον ηχο...! :P

epic moments... εγω ειχα ξαντεριάσει τον comcrypt για αυτό...

Δημοσ.

εγω θυμαμαι κατι επικες προσπαθειες που εκανα μεσανυχτα π ελειπαν οι γονεις μου για να προσπαθησω να διακρινω στο φιλμνετ αν αυτο το στρογγυλο πραγμα διπλα στον παραμορφωμενο πορτοκαλογκρι ανθρωπο ειναι βυζι η πορτατιφ. :Ρ

Δημοσ.

Τοτε για μενα το ιντερνετ δεν ητανε το ινσομνια (ακομα) αλλα το peppas.fsn.net

Πω, να σαι καλα φίλε. Peppas και το χέρι στο space. Που τον θυμηθηκες; Τι να απέγινε άραγε, θυμάμαι την ανακοίνωση του, ότι τα παραταει.

Δημοσ.

Η Plextor ανακοίνωσε το τελευταίο της cd-r και μας κούφανε όλους.Συγκεκριμένα θα είναι 12πλης ταχύτητας για απλή εγγραφή,10πλη ταχύτητα για επανεγράψιμα δισκάκια !!!!!

http://web.archive.org/web/20000623223531/http://insomnia.gr/

:D

Το γελας αλλα κοστιζανε 100δες ευρω τοτε αυτα τα dvd.

Επρεπε να παει το 2004 για να αγορασω το πρωτο μου dvd εγγραφης, ενα nec στα 83€.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...