Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα,

Μόλις αναβάθμισα το pc με νέα κάρτα γραφικών και νέο μεγαλύτερο τροφοδοτικό. Αντιμετωπίζω όμως το εξής πρόβλημα:

έθεσα σε λειτουργία το pc και ενώ όλα δείχνουν να δουλεύουν μια χαρά, στην οθόνη δεν έχω σήμα! Μαύρη οθόνη! Έλεγξα τις συνδέσεις της οθόνης, του pc με την οθόνη, του τροφοδοτικού, ξαναέβαλα την κάρτα γραφικών και ......τίποτα! "NO SIGNAL"! Τι μπορεί να φταίει; 'Έχετε κάποια συμβουλή να μου δώσετε; Τι άλλο πρέπει να ελέγξω;

Δημοσ.

Συνδεσε το τροφοδοτικο + μητρικη + cpu + 1 ram + καρτα γραφικων και αφαιρεσε ολα τα υπολοιπα καλωδια απο την μητρικη + ποντικι , πληκτρολογιο , usb κτλ ... Τσεκαρε αν εχει υποδοχη για ρευμα η καρτα γραφικων και αν εχει κουμπωσει σωστα / συνδεσε την οθονη απο αλλη εξοδο dvi/vga ...

Δοκιμασε να βαλεις το καινουργιο τροφοδοτικο με την παλια καρτα γραφικων ...

Δημοσ.

Συνδεσε το τροφοδοτικο + μητρικη + cpu + 1 ram + καρτα γραφικων και αφαιρεσε ολα τα υπολοιπα καλωδια απο την μητρικη + ποντικι , πληκτρολογιο , usb κτλ ... Τσεκαρε αν εχει υποδοχη για ρευμα η καρτα γραφικων και αν εχει κουμπωσει σωστα / συνδεσε την οθονη απο αλλη εξοδο dvi/vga ...

Δοκιμασε να βαλεις το καινουργιο τροφοδοτικο με την παλια καρτα γραφικων ...

Εάν και δεν πολυκαταλαβαίνω αυτά που μου λες (πρώτη φορά επιχείρησα κάτι τέτοιο με την βοήθεια του γιου μου), θα δοκιμάσω να να βάλω την παλιά κάρτα γραφικών και θα ενημερώσω.....

Ευχαριστώ!

Έβαλα όπως μου είπες φίλε Boltaz, την παλιά κάρτα και όλα δούλεψαν μια χαρά! Αυτό σημαίνει ότι όλες οι συνδέσεις που έκανα με το τροφοδοτικό είναι σωστές. Γιατί όμως δεν δουλεύει με την νέα κάρτα; Μήπως πρέπει να κάνω εγκατάσταση τους drivers από το cd της νέας κάρτας και μετά να δοκιμάσω να ξαναβάλω την καινούρια κάρτα;

Δημοσ.

Δεν μπορεις να βαλεις drivers της νεας καρτας και να εχεις πανω την παλια ...

Οταν βαζεις καινουργια καρτα γραφικων , το pc ξεκιναει με vga drivers (γενικης χρησης) και μετα βαζεις τους drivers της καρτας και κανεις ρυθμισεις οθονης κτλ ... Πως λεγετε η καινουργια σου καρτα ?

Δημοσ.

Δεν μπορεις να βαλεις drivers της νεας καρτας και να εχεις πανω την παλια ...

Οταν βαζεις καινουργια καρτα γραφικων , το pc ξεκιναει με vga drivers (γενικης χρησης) και μετα βαζεις τους drivers της καρτας και κανεις ρυθμισεις οθονης κτλ ... Πως λεγετε η καινουργια σου καρτα ?

Ευτυχώς έβαλα το cd της καινούριας κάρτας και διάβασα το manual της εγκατάστασης της νέας κάρτας. Διαπίστωσα ότι έπρεπε να συνδέσω την νέα κάρτα με το τροφοδοτικό, ενώ στην παλιά κάρτα δεν υπήρχε τέτοια σύνδεση. Το μόνο που μου μένει τώρα που εκκίνησαν τα windows είναι να εγκαταστήσω από το cd τους νέους drivers.

Σε ευχαριστώ πάρα πολύ για την βοήθεια!!! :-D

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...