Hambos19 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2012 Ότι λέει και ο τίτλος. Παρακαλώ πολύ τα κομματικά του καθενός να μη συννουσιασουν το topic. Τι θα συμβούν στις υπηρεσίες κτλ; Συντάξεις, το ένα το άλλο κτλ (την πιο λακωνική και ολοκληρωμένη απάντηση την γνωρίζω ήδη, στην ερώτηση μου "Τι θα συμβεί στην Ελλάδα άμα δηλώσει πτώχευση;") της πουτ*ν*ς
george263 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2012 Ψάξε για την έννοια: << Βίαια ισοσκελισμένος προυπολογισμός >> ίσως σου φανεί παράξενο , αλλά θα καταλάβεις αρκετά.
slygeo87 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2012 Νομίζω η γελοιογραφία δεν θα μπορούσε να το θέσει καλύτερα:
Tilemaxx Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2012 Δεν υπάρχει λόγος για topic, υπάρχουν παντού στο internet οι συνέπειες. Με ένα google...
Hambos19 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2012 Δεν υπάρχει λόγος για topic, υπάρχουν παντού στο internet οι συνέπειες. Με ένα google... για να έκανα τόπικ σημαίνει πως έψαξα στο γουγλι αλλά δεν βρήκα κάτι που να γεμίζει.. Όλα τα άρθρα κάνουν ιδεοφυγή
klainmaingr Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2012 Νομίζω η γελοιογραφία δεν θα μπορούσε να το θέσει καλύτερα: Τουλάχιστον στην πρώτη περίπτωση ξεκινάς ανάπτυξη απο το μηδέν... στη δεύτερη απλά πάς όσο πιο κάτω γίνεται μέχρι μετά sooner or later να φτάσεις στην πρώτη.
slygeo87 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2012 Δεν υπάρχει ανάπτυξη αδερφέ. Εδώ είμαστε ελλάδα. Από πάνω είναι αλβανία. Και αριστερά είναι η ΕΥΡΩΠΗ. Διαλέγεις ζωή.
Apoll Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2012 Το άρθρο είναι για να φοβίσει τον κόσμο και να δεχτούν τα νέα μέτρα. Αν δηλώσει πτώχευση η Ελλάδα, δεν σημαίνει ότι ήρθε το τέλος του κόσμου και θα σταματήσουν τα πάντα. Ναι θα απολυθούν πολλοί από το δημόσιο, ίσως για μερικούς μήνες να επέλθει στασημότητα, αλλά όλα είναι στο χέρι του λαού να βάλει έναν πολιτικό να οργανώσει σωστά την οικονομία από το μηδέν. Όπως επίσης και το ότι θα πρέπει ο καθένας από εσάς να ξεκινήσει να βρει νέους παραγωγικούς τρόπους για να βγάλει λεφτά. Ήτοι σκάψιμο στο χωράφι και αγροτική παραγωγή. Ίσως η δημιουργία co-op να μπει στο μυαλό του Έλληνα επίσης. Αν δεν προτείθετε βέβαια κάποιος να κάνει κάτι παραγωγικό, και περιμένει να γίνει δημόσιος υπάλληλος για να κάνει την αρπαχτή. Θα ζει στο δρόμο. Και φυσικά οι αρπαχτές στον τουρισμό και το κλέψιμο για λίγα περισσότερα 'σήμερα', δεν πρόκειτε να βοηθήσουν την ανόρθωση της οικονομίας μέσου αυτού. Μιας και η Ελλάδα έχει καταντήσει μια από τις ακριβότερες χώρες για διακοπές. Τουρκία είναι φτηνότερα και με καλύτερες εγκαταστάσεις.
nicoc89 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2012 αυτοί που θα ζοριστούν είναι όσοι μεγάλωσαν και έμαθαν στις ανέσεις .. εγω για παράδειγμα μπορώ να κάνω κάθε λογής χειρωνακτική εργασία (εκτος του τακα τακα , άντε έτοιμοι ήσασταν να το πείτε λολ)αλλα και είχα την ατυχία που τώρα μοιάζει τύχη να μεγαλώσω αρκετά δύσκολα , οπότε ότι δυσκολίες και να έρθουν δεν θα εχω τόσο μεγάλο πρόβλημα , όπως και πολλοί άλλοι. επίσης όσοι ζούμε επαρχεία θα έχουμε δυνατότητα να καλλιεργήσουμε λαχανικά, όσπρια κλπ , ο καθένας για το σπίτι του και να έχουμε ζώα (κότες κλπ) ώστε να έχουμε τα βασικά χωρις να χρειαζόμαστε ζωοτροφές, μηχανήματα κλπ που αναφέρθηκε κάπου γιατι πολυ απλά και τωρα και παλιότερα δεν τα χρειαζόμασταν. Τώρα αν παίρνουμε παράδειγμα κάποιους αγρότες/κτηνοτρόφους που βγάζουν τεράστια παραγωγή λογικό ειναι , αλλα για το σπίτι σου δεν χρειάζεσαι. εγω και τώρα έχω 5 κότες και ενα κόκκορα στην ταράτσα και λέω να πάρω καμια 20αριά ακόμα να τα βάλω να κάθονται
viper2005 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2012 για να έκανα τόπικ σημαίνει πως έψαξα στο γουγλι αλλά δεν βρήκα κάτι που να γεμίζει.. Όλα τα άρθρα κάνουν ιδεοφυγή εχεις οπλο? αν οχι βρες so simple
partblah1990 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2012 πλιάτσικο να κλέψουμε όλα τα σουπερ και τις τράπεζες μιας και μας κλέβουν τόσα χρόνια .... περιμένω πως και πως...
Toufas Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2012 πλιάτσικο να κλέψουμε όλα τα σουπερ και τις τράπεζες μιας και μας κλέβουν τόσα χρόνια .... περιμένω πως και πως... η τραπεζα σε κλεβει οταν πας και παιρνεις διακοποδανεια?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα