μαφαλντα Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2012 η αθηνα δεν εχει τελειωσει και οποιος φυγοπονει ειναι απλα ενας δειλος μπλαμπλακιας. το να μεινεις και να πολεμησεις για την πολη σου, τον τοπο σου, την χωρα σου απο ποτε εγινε "χασιμο χρονου" ? και τι νομιζετε δλδ ολοι εχουμε σπιτι σε χωριο? χωραφια και μποστανια να καλλιεργησουμε το μαρουλακι μας και την ντοματουλα μας? αντε να φευγουν λοιπον εξω οσοι δε μπορουν να πολεμησουν για τα αυτονοητα.. να μεινουμε αυτοι που μπορουμε.. αλλα τοχουμε ξαναδει το εργο. λιγοι πολεμουν, λιγοι θυσιαζονται και μετα απο χρονια σκανε μυτη αυτοι που την ειχαν κοπανησει για να το παιξουν εξυγιαντες και σωτηρες. και ξερω αρκετους που το μετανιωσαν που τα εδωσαν ολα και φυγαν απο αθηνα και δεν πιασανε εκει που πηγαν. Η Αθήνα από το 1960 και μετά άρχισε να γίνεται τέρας.Οταν λέω τελείωσε εννοώ από άποψη ευκαιριών και ποιότητας ζωής. Το θα πάω στην Αθήνα για δουλειά έχει πεθάνει εδώ και χρόνια.Το μέλλον μας αρέσει δεν μας αρέσει είναι ο τουρισμός,η αγροτική παραγωγή και η κτηνοτροφία.Εκεί θα δοθούν κίνητρα,χρηματοδότηση και εκεί ποντάρουν όλοι για την ανάπτυξη. Το εμπόριο και μαζί με αυτό η βιοτεχνία πεθαίνουν και τα πράγματα θα χειροτερέψουν.Το δημόσιο θα συρρικνωθεί,οι άνεργοι θα πολλαπλασιαστούν.Που θα πάει και τι θα κάνει όλος αυτός ο κόσμος;Πιστεύεις ότι η Αθήνα θα έχει ευκαιρίες;
spacefart Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2012 μαζι με αυτα. ειναι κια η βιομηχανια. που δεν εχουμε. ειναι αλλο θεμα αυτο που πιανουμε. Φσικα και η αθηνα εχει ευκαιριες, αρκει τα "μεγαλα κεφαλια" να τις δωσουν τις ευκαιριες αυτες. δε θα διορθωθουν ολα μαγικως! χρειαζεται προγραμμα, χρημα επενδυσεις και ορεξη να την κανουμε καλυτερη. απο τους ξεπουλημενους που μας κυβερνανε πιστευεις ενδιαφερονται για κατι τετοιο? οχι. πολιτικα παιχνιδια παιζουν στην πλατη εκατομμυριων, γιαυτο και η Αθηνα τωρα ειναι μια χαβουζα
george263 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2012 για την Αθηνα δεν μιλαμε? η για το Γιοχανεσμπουργκ? ε μικρε σουπα? αλλα οχι δε το παιρνω χαμπαρι εγω ευκολα. τραβα εσυ να σπειρεις ραδικια στην καρδιστα που χεις και χωραφια και σπιτι να μεινεις. αιντε χοπ χοπ επειδή αυτό ήταν κάτω από κομμάτι δικού μου ποστ , θεωρώ και αν κάνω λάθος διορθώστε με ότι αναφέρεται σε εμένα . Με αυτό σαν δεδομένο έχω να σου πω δύο πράγματα: 1) Δεν κατάγομαι από <<καρδίστα>> , όπως γράφεις .... , αλλά ούτε και από την καρδίτσα που γράφουμε εμείς οι υπόλοιποι. πάει αυτό. 2) Το αν έχω χωράφια και σπίτι δεν σε αφορά (της εφορίας είσαι?) . και κάτι ακόμα : τα αίντε χοπ χοπ εκεί που ξέρεις. μην απαντήσεις ...την επόμενη φορά δεν θα είμαι τόσο ευγενικός. χρόνια πολλά για αύριο , αν και έτσι όπως σε βλέπω σε κόβω για ωμό κρεμμυδάκι ....ομορφάντρααα μουυυυυ...!!!!
spacefart Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2012 george263 δεν αναφερομουν σε σενα. χαλαρωσε την γραβατα
Σούπαφλαϊ Τζίμμι Σνούκα Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2012 για την Αθηνα δεν μιλαμε? η για το Γιοχανεσμπουργκ? ε μικρε σουπα? αλλα οχι δε το παιρνω χαμπαρι εγω ευκολα. τραβα εσυ να σπειρεις ραδικια στην καρδιτσα που χεις και χωραφια και σπιτι να μεινεις. αιντε χοπ χοπ. οταν βαλεις και τζακι χτισμενο με τα χερακια σου φωναξε με να ψησουμε μπριζολες απο τα ζωα που θα εκτρεφεις στην φαρμα σου λάθος τόπικ. Αυτό πάει στο θρεντ: «Γιατί με φτύνουν όλοι όπου κι αν πάω και τους λέω ότι είμαι Αθηναίος;»
pournaras Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2012 για την Αθηνα δεν μιλαμε? η για το Γιοχανεσμπουργκ? ε μικρε σουπα? αλλα οχι δε το παιρνω χαμπαρι εγω ευκολα. τραβα εσυ να σπειρεις ραδικια στην καρδιτσα που χεις και χωραφια και σπιτι να μεινεις. αιντε χοπ χοπ. οταν βαλεις και τζακι χτισμενο με τα χερακια σου φωναξε με να ψησουμε μπριζολες απο τα ζωα που θα εκτρεφεις στην φαρμα σου @pournaras ναι δεν ειπα οτι εχεις επιλογες, αλλα εγω πχ δεν εχω χωριο να παω, τι θα κανω? θα σπερνω ντοματες στον ακαλυπτο της διπλανης πολυκατοικιας ας πουμε? και πως να οργανωθει αυτο που λες οταν οι μπαχαλακηδες ειναι ετοιμοι να σε αποτρεψουν απο το να ασκησεις το θεμελιωδες δικαιωμα της διαμαρτυριας? οσοι καιγονταν η Αθηνα χτες, 12 διμοιριες φυλαγαν την βουλη και οι παρακρατικοι σπαγανε και λεηλατουσαν μικρομαγαζα σπαζωντας τον κοσμο που ειχε μαζευτει εξω απο την Βουλη. ΜΟΛΙΣ ΨΗΦΙΣΤΗΚ ΤΟ ΜΝΗΜΟΝΙΟ, ΑΜΕΣΩΣ ΕΞΑΦΑΝΙΣΤΗΚΑΝ ΚΑΙ ΟΙ μπαχαλακηδες.. και αυτο τυχαιο? πολλα τυχαια μας τυχαινουν.. Οπως εφυγα εγω απο το χωριο μου καποτε και χωρις στον ηλιο μοιρα κατεβηκα στην αθηνα να βρω την τυχη μου, κανε κι εσυ τωρα το αντιθετο. Πηγαινε σε μια επαρχιακη πολη, οχι απαραιτητα χωριουδακι με εκατο κατοικους, και αναζητησε τη μοιρα σου. Απο τη μερα που εσβησε η οικοδομη, ιδιες ευκαιριες (μηδαμινες), υπαρχουν παντου. Οσο για τις αντιδρασεις, για αυτο λεω οτι δεν εχουν νοημα. Οταν θα φτασει ο κομπος στο χτενι και θα χρειαστει να κατεβουμε ολοι στο δρομο, τοτε οι καθε λογης μπαχαλακηδες θα ειναι μυρμηγκια μπροστα στον εξαθλιωμενο οικοδομο που θα βγει με το καδρονι. Μεχρι τοτε, ολα τα αλλα, οπως και τα χτεσινα, ειναι απλα ανουσια. Εκτος και πιστευουμε οτι καταφεραν τιποτε με τα χτεσινα επεισοδια.
g_alkis Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2012 Άρχισαν οι αγωνίες των Αθηναίων που δεν έχουν χωράφι να σπείρουν. Ε ρε γέλια
spacefart Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2012 εχουμε γλαστρες αμα γουσταρεις. σπερνουμε και εκει
g_alkis Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2012 Θα θυμηθείς τα μαθητικά σου χρόνια δηλαδή
spacefart Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2012 ναι θα πεταω φασολια και θα τα παρατηρω πως θα μεγαλωνουν οι ριζες τους μεσα στο ποτισμενο βαμβακι
mentoras99 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2012 Ανεκαθεν σε περιοδους κρισης, οπως τωρα, ηταν καλυτερα να ζεις επαρχια. Βεβαια, και προ κρισης, προσωπικη εκτιμηση, με τα χαλια του ελληνικου κρατους, η αθηνα τις τελευταιες δεκαετιες οντως καταντησε χαβουζα. Δεν την εφταιγε η κριση, και πριν τα ιδια χαλια ηταν.
cyber_katsarida Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2012 Άρχισαν οι αγωνίες των Αθηναίων που δεν έχουν χωράφι να σπείρουν. Ε ρε γέλια εχουμε γλαστρες αμα γουσταρεις. σπερνουμε και εκει δε χρειάζεται και κανένα μεγάλο χωράφι. και οι γλάστρες κάνουν δουλειά. βάζεις και λίγο χασισάκι και είσαι άρχοντας
Anastazio Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2012 εχουμε γλαστρες αμα γουσταρεις. σπερνουμε και εκει "Stupidity seriously harms you and others around you" Ελληνικα?
spacefart Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2012 ναι γιαυτο την εχουμε κλειδωμενη στην Βουλη. να μεινει το stupidity περιορισμενο.. αν και μερικοι τοχουν εκ γενετης και φροντιζουν να το δειχνουν οποτε μπορουν..
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα