green gordon Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2012 πλιάτσικο να κλέψουμε όλα τα σουπερ και τις τράπεζες μιας και μας κλέβουν τόσα χρόνια .... περιμένω πως και πως... Περιμενε
spinemm Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2012 Να τι θα γίνει εάν χρεοκοπήσουμε! Nαι ΟΚ ετσι ακριβως....αν διαβασεις ομως τα σχολια απο κατω θα δεις οτι δεν ειναι και τοοοοσο ετσι.... Συγκεκριμενα ΣΥΜΦΩΝΩ απολυτα με αυτα που εγραψε ο user lefteris (ta credits στον συγκεκριμενο User) " σε 2 ωρες μας πλαγιαζουν οι Ρωσσοι και οι Κινεζοι για οτι χρειαστουμε... σε 1 εβδομαδα γινονται εκλογες... σε 2 μηνες εχει ανοιξει το ξερονησι και εχει περιπου 2000 ατομα (πολιτικους,αρχιδικαστες,απο μεταπολιτευση εως σημερα) σε 4 μηνες εχουν κατασχεθει οι περιουσιες των παραπανω και αρχιζουν οι πρωτες δικες για προδοσια σε 6 μηνες .... " Kai οχι εαν το σκεφτει καποιος ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΡΙΑ"!!!!!!!
QQTilt Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2012 Nαι ΟΚ ετσι ακριβως....αν διαβασεις ομως τα σχολια απο κατω θα δεις οτι δεν ειναι και τοοοοσο ετσι.... Συγκεκριμενα ΣΥΜΦΩΝΩ απολυτα με αυτα που εγραψε ο user lefteris (ta credits στον συγκεκριμενο User) " σε 2 ωρες μας πλαγιαζουν οι Ρωσσοι και οι Κινεζοι για οτι χρειαστουμε... σε 1 εβδομαδα γινονται εκλογες... σε 2 μηνες εχει ανοιξει το ξερονησι και εχει περιπου 2000 ατομα (πολιτικους,αρχιδικαστες,απο μεταπολιτευση εως σημερα) σε 4 μηνες εχουν κατασχεθει οι περιουσιες των παραπανω και αρχιζουν οι πρωτες δικες για προδοσια σε 6 μηνες .... " Kai οχι εαν το σκεφτει καποιος ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΡΙΑ"!!!!!!! Μα δεν είπα κάπου ότι ξέρω αν θα γίνουν ποτέ όλα αυτά. Απλά το βρήκα και το παρέθεσα. Δε γνωρίζω όπως και όλοι νομίζω αν είναι καλύτερη η χρεοκοπία απ το νέο μνημόνιο.
akpe Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2012 Ξανασυζητηθηκε σε προηγούμενο θέμα που τώρα αγνοείται Προσωπικά δεν ξέρω... δεν έχω ψαχτεί τόσο αλλά όπως ειπώθηκε τώρα πια πρέπει να διαλέξουμε το μικρότερο από δυο κακά. Και δεν είμαι τόσο σίγουρος πως αυτό είναι η χρεωκοπία.
parasaser Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2012 νομιζω οτι το καστελοριζο πρεπει να το κανουμε ALCATRAZ
partblah1990 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2012 Ότι λέει και ο τίτλος. Παρακαλώ πολύ τα κομματικά του καθενός να μη συννουσιασουν το topic. Τι θα συμβούν στις υπηρεσίες κτλ; Συντάξεις, το ένα το άλλο κτλ (την πιο λακωνική και ολοκληρωμένη απάντηση την γνωρίζω ήδη, στην ερώτηση μου "Τι θα συμβεί στην Ελλάδα άμα δηλώσει πτώχευση;") της πουτ*ν*ς και περιμένεις σοβαρή απάντηση από 'δω μέσα ?????
liakos18 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2012 Ξανασυζητηθηκε σε προηγούμενο θέμα που τώρα αγνοείται Προσωπικά δεν ξέρω... δεν έχω ψαχτεί τόσο αλλά όπως ειπώθηκε τώρα πια πρέπει να διαλέξουμε το μικρότερο από δυο κακά. Και δεν είμαι τόσο σίγουρος πως αυτό είναι η χρεωκοπία. Κανείς δεν είναι σίγουρος (και δε μπορεί να είναι). Ούτε καν οι βουλευτές που θα κληθούν να το ψηφίσουν.
spinemm Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2012 Μα δεν είπα κάπου ότι ξέρω αν θα γίνουν ποτέ όλα αυτά. Απλά το βρήκα και το παρέθεσα. Δε γνωρίζω όπως και όλοι νομίζω αν είναι καλύτερη η χρεοκοπία απ το νέο μνημόνιο. Ναι βρε δεν ειπα τιποτα για εσενα... Προσωπικα πιστευω οτι το μονο που νοιαζει τους 300ους (αλλα και οσους εχουν καταθεσαρες) ειναι οι καταθεσεις τους και τιποτε αλλο, απο εκει και περα παλι εμεις θα τα τραβηξουμε ολα και οσα παιδια βγουν στην αγορα εργασιας απο περσι εως οσο τραβηξει....5οοκατι ευρω μεικτα ΠΡΩΤΟΣ ΜΙΣΘΟΣ? ? ? ΜΕΙΚΤΑ? ? ? δηλαδη στο χερι ποσα θα ειναι?
Toufas Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2012 Εχω ξαναπει. Οι πολιτικοι δεν ηρθαν ουρανοκατεβατοι. Ο λαος τους εβγαλε ΕΠΑΝΕΙΛΗΜΜΕΝΑ με την ψηφο του (ή με την ελλειψη αυτης). Οταν καποιος δεν ειναι καταλληλος για κατι δεν του λες "αντε παρε ακομα μια ευκαιρια" επειδη σε εξυπηρετει. Ας σταματησει αυτη η καραμελα με τους κακους ξενους που θελουν το κακο μας, και με τον καημενο λαο που του την φερανε απο εκει που δεν την περιμενε.
akpe Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2012 Εχω ξαναπει. Οι πολιτικοι δεν ηρθαν ουρανοκατεβατοι. Ο λαος τους εβγαλε ΕΠΑΝΕΙΛΗΜΜΕΝΑ με την ψηφο του (ή με την ελλειψη αυτης). Οταν καποιος δεν ειναι καταλληλος για κατι δεν του λες "αντε παρε ακομα μια ευκαιρια" επειδη σε εξυπηρετει. Ας σταματησει αυτη η καραμελα με τους κακους ξενους που θελουν το κακο μας, και με τον καημενο λαο που του την φερανε απο εκει που δεν την περιμενε. This.
Marria Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2012 Οτι εχουμε αυτους τους πολιτικους ειναι δεδομενο. Αλλα αυτο δεν σημαινει οτι θελαμε και να πτωχυνουμε ή τοσα μετρα. Το ενα απο το αλλο εχει τεραστια διαφορα. Ποσο μαλλον καποιος που ζει μονιμα στο εξωτερικο και δεν εχει ιδεα πως ειναι εδω η κατασταση.
KilliK Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2012 μα ολα αυτα τα μετρα εφαρμοζονται γιατι ακριβως οι πολιτικοι μας δεν θελουν να αλλαξει το υπαρχον status quo. Ξεζουμμιζουν τον μεσο φουκαρα ελληνα που δεν μπορει να αντιδρασει,προκειμενου να επιβιωσει το Συστημα με καθε τροπο ακομη και αν σημαινει το ολοκληρωτικο ξεπουλημα της ιδιας τηε ελλαδας. η μηπως νομιζετε βαλανε τον γκει στυλιστα φυλακη επειδη πραγματι αρχισαν να λειτουργουν σωστα μετα απο 30 χρονια, οι κρατικοι θεσμοι;
akpe Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2012 Οτι εχουμε αυτους τους πολιτικους ειναι δεδομενο. Αλλα αυτο δεν σημαινει οτι θελαμε και να πτωχυνουμε ή τοσα μετρα. Το ενα απο το αλλο εχει τεραστια διαφορα. Ποσο μαλλον καποιος που ζει μονιμα στο εξωτερικο και δεν εχει ιδεα πως ειναι εδω η κατασταση. Όχι απλά σημαίνει οτι βολευόμασταν με ρουσφέτια και προσωπολατρείες. Μεταξύ άλλων. Το ίδιο σύστημα που αφορίζαμε, το ίδιο το διαιωνίζαμε και το εκμεταλλευόμασταν όταν και όσο μπορούσαμε. Κανείς δεν είπε πως θέλαμε να πτωχεύσουμε η να μας σκίσουν τα μέτρα, αυτό που λέει ο Τούφας είναι πως ασχέτως με το αν μας αρέσει ή όχι, σημαντικό μερίδιο ευθύνης έχουμε όλοι μας. Αλλά βγαίνουμε εκτός.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα