Aggeluska Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2012 Γεια σας,μου ζητησανε απο ενα πανεπιστημειο στην γερμανια ενα πιστοποιητικο οτι μπορω να δωσω πανελληνιες στην χωρα μου, δηλαδη οτι εχω δικαιωμα εισαγωγης σε ΤΕΙ ή ΑΕΙ.Ξερετε εσεις απο που το περνω αυτο? Βασικα αυτο μου ζητανε , δειτε Zeugnisbewertung für den Hochschulzugang Land: Griechenland Zeugnis: Bescheinigung über die Teilnahme an den Allgemeinen PrüfungenInfo GRC-BV05 Weitere Bedingungen Bewertung für: Bescheinigung über die Teilnahme an den Allgemeinen Prüfungen - Der Prüfungstermin darf nicht mehr als drei Jahre zurückliegen - Nachweis einer Qualifikationsnote von mindestens 3200 Punkten Direkter Zugang (fachorientiert) für die Fächer, die der gewählten Fächergruppe der Allgemeinen Prüfungen entsprechen zu allen Hochschulen ευχαριστω εκ των προτερων.
Basilhs23___ Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2012 Πρώτη φορά ακούω για κάτι τέτοιο. Ρώτα στο υπουργείο παιδείας.
Aggeluska Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2012 πιστευω και ενα χαρτι που βεβαιαωνει οτι συμμετιχα σε πανελληνιες θα κανει επεισης.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα