Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Μα εχω πει ηδη την γνωμη μου στο νημα που ανοιξε με τις μνημες,να μην παρει καινουργιες αλλα μεταχειρισμενες.Που ειναι το κακο με αυτο?

Το να εχει 2 gb μνημη επανω και να εχει τα 7αρια που θελουν 1.5gb σχεδον με 2-3 καρτελες explorer ανοιχτες ειναι εγκλημα για τις επιδοσεις του συστηματος του.

Γιαυτο του ειπα η να βαλει τα xp επανω η να παρει μεταχειρισμενες μνημες.

Για το οτι σβηνει απο θερμοκρασιες,ας μας πει τι θερμοκρασιες εχει σε load.δεν ειναι τιποτα να το δει.επισης ας μας πει και πιο ακριβως ειναι το τροφοδοτικο του γιατι με το κουτι που εχει μυριζομαι turbo-x.

Που ειναι το ασχημο με τα xp με 2gb μνημη?πλακα μου κανετε?θα χασει το aero και τα directx11?με την καρτα γραφικων του?

• Απαντ. 77
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Thano δεν ειπα να μην βαλει τα XP αλλα να αλλαξει λειτουργικο ή να βαλει μνημη?

Απο οσο μπορω να καταλαβω (οτι εχω διαβασει) και για το λειτουργικο θα πρεπει καποιος να το βαλει (λεω,μαλλον) οποτε αν χρεωθει και εκει κλαφτα παλι.

Δεινόσαυρος ναι πολυ σωστα τα λες αλλα δυστηχως το κανουν αν και προσωπικα εγω θεωρω το μηχανημα του μια χαρα και για 7 αλλα οχι με 2Gb με καμια παναγια.

Μιλησες λογικα με πωλητη σε στυλ Πλαισιου ετσι?

Πουλανε οθονη πχ και σου λενε παρε full HD για να παιζεις παιχνιδια σε full HD αναλυση αλλα για vga σε εχει στο μηχανημα GT210.Αν ειναι η πρωτη σου επαφη με pc απλα την πατησες αν οχι απο ευγενεια και μονο δεν θα τον αρχισεις στα μπινελικια.

Δημοσ.

Θάνο από την στιγμή που μνήμες κυκλοφορούν με το τσουβάλι , μπιτ παρά, τα XP είναι σήμερα πεθαμένη υπόθεση, μόνο σε περιπτώσεις που χρειάζεται εξειδικευμένη συμβατότητα με κάποιο πρόγραμμα χρησιμοποιούνται.

Τα 7άρια κάνουν πολύ καλύτερη δουλειά στην διαχείριση της RAM μιας και cachάρουν εκεί πολλά αρχεία/βιβλιοθήκες λειτουργικού και προγραμμάτων για άμεση χρήση, με αποτέλεσμα γρηγορότερη απόκριση στις εντολές του χρήστη.

Χρειάζεται όμως το σύστημα να έχει πάνω από 2 GB RAM (Imho 4 και πάνω ) για να δουλεύουν σωστά.

Η καλύτερη λύση για τον φίλο νομίζω είναι το δεύτερο που του πρότεινες , δηλ. αγορά επιπλέον μνήμης .

Δημοσ.

Εννοίται ότι ο φίλος χρειάζεται μνήμη. Αυτό που λέει ο Θάνος και συμφωνώ είναι ότι αν δεν βάλει, ας πάει σε xp. Τι θα πει πεθαμένη υπόθεση? Ποιά δουλειά είναι σε θέση να κάνει το συγκεκριμένο μηχάνημα (από άποψη hardware) και δεν θα του το επιτρέψουν και θα το φρενάρουν τα xp?

Δημοσ.

Καλησπερα συμμοριτες...

Οπως ειχα γραψει και σε προηγουμενη απαντηση, παντα το φορτωνα με πολλες σελιδες ανοιχτες,

live stream, live radio, παιχνιδια, της παναγιωτας τα ματια και ποτε δεν επιασε ταβανι ουτε εσβησε.

Πως τωρα ξαφνικα και με λιγοτερα απο αυτα σε φορτωση να πιανει οριο και να σβηνει(!!), ειναι ενα θεμα...

Αφου λοιπον με ολους τους ελεγχους που εκανα δεν βγηκε τιποτα και επιβεβαιωθηκε οτι ολα λειτουργουν

σωστα, τελος μειναν αυτα που υπεδειξαν και εγραψαν οι mavlamemos

και fallen4ngel (48°C, μπιχλα στην ψυκτρα κτλπ).

Απο το καλοκαιρι τον εχω χωρις το πλαινο καπακι.Και τον τελευταιο καιρο εχει πιασει να βουιζει ολο και περισσοτερο.Εριξα και μια προχειρη ματια σημερα και ειδα οτι οντως εχει πιασει ΤΗΝ μπιχλα...Οδηγουμαστε εκει λοιπον.

Οποτε του κανω ενα καθαρισμα τα σωθικα του, να ξεαραχνιασει, να στρωσει ο μαγκουφης και να παρει μια ανασα και (ελπιζω μετα απο αυτο) να ανασανω και εγω ελευθερα και να ληξει εξ απαντος τα θεμα...Τωρα για αλλαγη θερμοαγωγιμης παστας διαβασα πως γινεται, το βρηκα και σε βιντεο στο youtube να το εξηγουνε και να το κανουν live, δεν μου φανηκε υπερβολικα δυσκολακι και θα κοιταξω προσεχως να του ξηγηθω και απο αυτο...

Οσο για τις μνημες και αφου διαβασα προσεκτικα τα οσα γραψατε, επιβεβαιωνω την αποφαση μου για ενα ζευγαρι ακομα.Το ειχα πολυ καιρο στο μυαλο μου εξαλλου.(και βεβαια θα κυνηγησω να βρω μεταχειρισμενες για να μου ερθουν πιο φθηνα)

Ευχαριστω απαντες για τη συμμετοχη και για τις γνωσεις που κατατεθησαν και επιφυλασσομαι να δωσω ενημερωση οταν γινουν τα περαιτερω για την αποκατασταση του συγκατοικου.

Μετα τιμης...

Δημοσ.

Όχι, αλλά έτσι κι αλλιώς θα χρειαστούνε.

το θεμα του ανθρωπου ειναι οτι κλεινει το pc τουλαχιστον πειτε του οτι δεν θα λυθει το θεμα αν βαλει αλλα 2 γιγα

και κατι αλλο για απλες εργασιες τα 2 γιγα σε win 7 x32 δεν ειναι και τοσο τραγικα

Δημοσ.

το θεμα του ανθρωπου ειναι οτι κλεινει το pc τουλαχιστον πειτε του οτι δεν θα λυθει το θεμα αν βαλει αλλα 2 γιγα

και κατι αλλο για απλες εργασιες τα 2 γιγα σε win 7 x32 δεν ειναι και τοσο τραγικα

Kαλησπερα φιλε..

Το εχω πιασει οτι δεν θα λυθει το προβλημα με ενα ζευγαρι που θα παρω.

Μου το υπεδειξαν και σε προηγουμενες απαντησεις αν εχεις ορεξη και διαβασεις.

Η διαφωνια που ανεκυψε στη συζητηση τους(απο οτι εγω καταλαβα)ειναι αλλου.

Τελος για το τι φταιει τελικα αν διαβασεις εστω την προηγουμενη μου απαντηση νομιζω βρεθηκε.

Ευχαριστω για τη συμμετοχη.

Μετα τιμης...

ΥΠ Θα προσπαθησω να βγαλω μια φωτο την ψυκτρα αργοτερα και να την ανεβασω εδω.Παιζει να παιρνει και το βραβειο της πιο ακραιας περιπτωσης(if you know what i mean).Ρε τον κακομοιρη ρε, πως ζουσε ετσι...

Δημοσ.

Πριν κανεις post διαβασε τι του ειπαμε ΟΛΟΙ και πες μου σε παρακαλω ποση φυσικη ελευθερη μνημη εχουν τα 7 χωρις τιποτα ανοιχτο?

Δημοσ.

Πριν κανεις post διαβασε τι του ειπαμε ΟΛΟΙ και πες μου σε παρακαλω ποση φυσικη ελευθερη μνημη εχουν τα 7 χωρις τιποτα ανοιχτο?

5543figure1memoryusagei.png

και απο το κατεβαστιρι μου με 2 γιγα ραμ antivirus scan και 10 βιντεακια 720 να παιζουν στο youtube

59742670.png

Δημοσ.

Ιδου κυριοι...

Εχει σκασει λεμε, δεν αναπνεει...

Εννοια του ομως και θα τον εστρωσω.

Ηδη ψαχνω στον θειο google πως και τι για να τον εκανω αγνωριστο αυριο..

Γαμπρο θα τον εκανω, να γυαλιζει πατοκορφα...

Μετα τιμης...

e7hxqb.jpg

f4k10w.jpg

xf7s9.jpg

4udno9.jpg

Δημοσ.

το pc σου σβήνει απλα ή κανει επανεκκίνηση, βλέπεις καμια μπλε οθόνη εστω και για λιγο;

Ουτε μπλε οθονη, ουτε επανεκκινηση.

Τσαφ, σβηνει και τελος..

Αυριο που θα το γυαλισω θα το φορτωσω μπουνια και παλι για να το τεσταρω

και υστερα θα βαλω εδω νεα(απογεματακι)...Να επιβεβαιωσουμε και το τι ηταν...

Μετα τιμης...

ΥΠ.Επιβεβαιωσες και με στοιχεια τα οσα ελεγα (οτι επερνε φορτωμα αβασανιστα)και ευχαριστω φιλε μου

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...