Προς το περιεχόμενο

Push-Pull σε Antec Kuhler H20 620 ;

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Παιδιά χρειάζομαι άμεση βοήθεια, πήρα πρίν λίγες μέρες την ψύκτρα Antec Kuhler H20 620 και την εγκατέστησα σήμερα αλλά παρατήρησα κάτι ανυσηχιτικό... Για να βάλω 2ο ανεμιστήρα πρέπει να έχει μεγάλες βίδες ΑΛΛΑ στο σέτ είχε βίδες μόνο για τον δικό του ανεμιστήρα...Και η απορία: Πού θα βρώ τις σωστές βίδες για να μήν χαλάσω τις στροφές για τις βίδες και να μήν τρυπήσω το ψυγείο ;

post-220151-0-51777900-1329023468_thumb.jpg

post-220151-0-81563700-1329023469_thumb.jpg

Δημοσ.

Θα πάρεις τις βίδες μαζί σου, θα πας σε ένα μαγαζί που πουλάει βίδες, θα του πεις θέλω 4 τέτοιες, θα του δώσεις 20 λεπτά και θα φύγεις κύριος.

Δημοσ.

Θα πάρεις τις βίδες μαζί σου, θα πας σε ένα μαγαζί που πουλάει βίδες, θα του πεις θέλω 4 τέτοιες, θα του δώσεις 20 λεπτά και θα φύγεις κύριος.

Offtopic

Ναι,οπως οταν πηγα με κατι πυκνωτες στο χερι να παρω 4 που ηθελα και εκεινη την ωρα μαλλωνα στο τηλεφωνο με την δικια μου και ρωταω,τι χρωσταω.3 euros μου λεει και πληρωσα και τα πηρα και εφυγα.και μετα που εκλεισα το τηλεφωνο καταλαβα τι εγινε.κοστος πυκνωτων,20 λεπτα (και πολλα λεω) ο ενας.

Ηθικο διδαγμα,για ολα φταινε αυτες.

Δημοσ.

καλλιροης και φραντζη εχει βιδομαγαζο και κοστος οντως τοσο!

τωρα βλεπω οτι εισαι Γιαννενα!

Δημοσ.

Να ενημερώσω οτι βρήκα τί βίδες χρειάζομαι ( m3 ) και για το offtopic του Θάνου δεν φταίνε αυτές φταίμε εμείς που δεν λέμε ένα " Καλά εντάξει γειά τώρα έχω δουλειά " να τελειώνουμε...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...