sokinsohim Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2012 Δηλαδή 750 για αυτοκινητο μονο ή και το μηχανακι?
SpirosLouis Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2012 @SpirosLouis μόνο 100Ε η μπύρα; ναι περίπου εκεί μου είπανε. Αν και ακούω και 150€ και 200€. Δηλαδή 750 για αυτοκινητο μονο ή και το μηχανακι? Για το αυτοκίνητο είναι αυτά. Η μηχανή πάει άλλα 300 (χωρίς την μπύρα) με όλα μέσα.
stefan123 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2012 Υπολογισε τυχον εξτρα μαθηματακια για να εισαι ετοιμος που θα σε πιεσει με τον τροπο του να κανεις ο δασκαλος.. καθως και τυχον παραβολα επανεξετασης αν κοπεις( 150 ευρω νομιζω) καθως αν δεν πεσει κερασμα κοβεσαι για πλακα χωρις μα και μου... Κατεβα και το παιρνει ο δασκαλος...Αν χτυπησεις τον εξεταστη δεν μπορεις να δωσεις για ενα χρονο... Χοντρικα κανενα 1000ρικο παει με ολα...Η μπυρα κανενα 200ρι ειναι..διαλεγεις και παιρνεις....
kanesaxo Δημοσ. 29 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 29 Φεβρουαρίου 2012 Σορυ που επεμβαίνω, αλλά για τι σόι μπύρα μιλάμε; Δεν ειναι πλέον τα γραπτά μέσω Η/Υ όπου δε παίζει "μόντα"; Εκτός και αν μιλάτε για την μπύρα του πρακτικού part.
SpirosLouis Δημοσ. 1 Μαρτίου 2012 Μέλος Δημοσ. 1 Μαρτίου 2012 του πρακτικού part. Υπήρξε και για γραπτό;
panosno1com Δημοσ. 1 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2012 απ οσο εχω ακουσει υπηρχε μεχρι που εγινε η θεωρητικη εξεταση μεσω pc .... :/
acid18 Δημοσ. 5 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 5 Μαρτίου 2012 Στη Θεσσαλονίκη για μηχανή και αυτοκίνητο είναι στα 600 ευρώ σύνολο. (χωρίς μπύρα)
antonl Δημοσ. 5 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 5 Μαρτίου 2012 [...] αν δεν πεσει κερασμα κοβεσαι για πλακα χωρις μα και μου... Κατεβα και το παιρνει ο δασκαλος [...] Φίλη το πήρε με μικρά λαθάκια (πχ ξεκίνημα με δεμένο χειρόφρενο) χωρίς λάδι/μπύρα και χωρίς να ναι ιδιαίτερα άνετη με το άθλημα με την πρώτη πριν κάτι μέρες. Λογικά είναι αναλόγως που θα πέσεις. [...] Αν χτυπησεις τον εξεταστη δεν μπορεις να δωσεις για ενα χρονο [...] Είμαι περίεργος πώς το ανακάλυψες αυτό :Ρ
blacktulip Δημοσ. 19 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 19 Μαρτίου 2012 Για να σε γειωσω εγω θα σου πω οτι στα Χανια ειναι 800+ για μηχανη και αλλα 600 για αυτοκινητο.
Pa0ki Δημοσ. 28 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 28 Μαρτίου 2012 Φίλη το πήρε με μικρά λαθάκια (πχ ξεκίνημα με δεμένο χειρόφρενο) χωρίς λάδι/μπύρα και χωρίς να ναι ιδιαίτερα άνετη με το άθλημα με την πρώτη πριν κάτι μέρες. Λογικά είναι αναλόγως που θα πέσεις. Η κοπέλα μου το πήρε χωρίς να κάνει οπισθογωνία και παρκάρισμα τι μου λες τώρα? Γ@μώ τα λιγούρια οι εξεταστές δηλαδή
arxangelos Δημοσ. 6 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2012 παίδες λέω να πάω να γραφτω κ βρήκα 2 σχολές οι οποίες το δίνουν με 400 € (+100 για μηχανή) με τους γιατρούς παράβολα σουξου μουξου ολα πληρωμένα 21 ώρες θεωρία, 20 ώρες πρακτικά....τι κέρδος μπορεί να έχουν τώρα αυτοί??
Alxnks Δημοσ. 6 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2012 γενικα στα αστικα κεντρα το κλεψιμο παει συννεφο στα διπλωματα (ακομα και στις υποτιθεμενες προσφορες σε σχετικα sites). ειχα βρει δηθεν προσφορα απο site για διπλωμα μηχανης με 99 ευρω (εχοντας διπλωμα αυτοκινητου) και μπλαμπλαμπλα το τελικο κοστος εφτανε 350!! οποτε ρωτησα στην επαρχια Α και μου ειπαν τελικη 250! και σε επαρχια Β μου ειπαν τελικη 150!!! οι στανταρ τους τιμες αυτες, οχι προσφορες!! ειπατε κατι;!;! σκεφτομαι να το συνδυασω με διακοπες στην επαρχια Β και παλι κερδισμενος θα ειμαι!
arxangelos Δημοσ. 6 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2012 ναι κ γω επαρχία μένω...οι στάνταρ τιμές ειναι 600-700 μόνο για αυτοκίνητο αλλά τώρα βαράνε κρισαρα κ τις ρίξανε
Arctic Δημοσ. 22 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2012 Τα παράβολα που δίνεις στο κράτος πόσα είναι; Δεν έχω άλλο δίπλωμα
nikospapadopoulos33 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2012 Πάντως έχουν πέσει αρκετά οι τιμές για δίπλωμα οδήγησης (αυτοκινήτου ή μηχανής) ή τουλάχιστον μπορείς να βρεις αρκετές προσφορές σε πολύ χαμηλή τιμή.... δείτε εδώ τις έχει όλες μαζεμένες http://www.bonusdeals.gr/deal_category/drivinglicence/
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα