foxako Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2012 Παιδιά είχα ένα ατυχές περιστατικό, αγόρασα από ένα Άτομο ένα iPhone μέσω μιας ιστοσελίδας και δεν του είπα να στηλει με "έλεγχο κατά την παραλαβή" και όταν ηρ8ε το Courier σπίτι μ και το παρέλαβα το iPhone και πλήρωσα 400 ευρώ όσα είχαμε συμφωνήσει και το Courier έφυγε αφού έβαλα υπογραφή ότι το παρέλαβα. όταν όμως το άνοιξα το δέμα μετά από 5 λεπτά ήτανε με σπασμένη οθόνη το iPhone... ενώ εγώ τα λεφτά μου τα έδωσα ειδι και είχαμε συμφωνήσει για ολοκαίνουριο iPhone τι μπορώ να κανω τώρα ? γιατί αυτός δεν μου απαντάει στο Τηλ...
foxako Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2012 τίποτα. εκτός και αν έχεις ορέξεις για να τον εντοπίσεις και να του σπάσεις τα μούτρα. δλδ από τράπεζα κτλπ ? δλδ μέσο Courier να βρω στοιχειά του τραπεζικού λογαριασμού του και να το πάω έτσι ? γιατί έχω ολες τις συνομιλίες μας.
panos2171 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2012 Aπο τη στιγμη που υπεγραψες δεν μπορεις να κανεις να κανεις κατι... Δοκιμασες να ξαναεπικοινωνισεις μαζι του?? Τι σου ειπε??
andreapaog328 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2012 δε λες καλα που βρηκες τιποτα μέσα και δεν ηταν αδειο. δε μπορεις να κανεις και πολλά.
washcloud Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2012 δλδ από τράπεζα κτλπ ? δλδ μέσο Courier να βρω στοιχειά του τραπεζικού λογαριασμού του και να το πάω έτσι ? γιατί έχω ολες τις συνομιλίες μας. Είστε απίστευτοι μερικοί, όταν ρωτάτε στα φόρουμ τ' αυτονόητα : α) Σε πρώτη ανάγνωση, πάνε τα γκαφρά. β) Βεβαίως κι έπρεπε να ζητήσεις να δώσει εντολή "για έλεγχο ΠΡΙΝ την πληρωμή" (του κούριερ). Τώρα τουλάχιστον έμαθες πάντως. γ) Πάνε "κλάψου" στην κούριερ. Συνήθως καθυστεράνε ν' αποδώσουν τις αντικαταβολές. Κατά πάσα πιθανότητα δεν θα μπορούν (αν υποθέσουμε ότι συγκινούνται, καθώς αυτοί ούτως ή άλλως είναι καλυμμένοι για τη διαδικασία - άσε που δεν μπορείς ν' αποδείξεις ότι δεν το έσπασες εσύ) να κάνουν κάτι, αλλά δοκίμασε. δ) Το ίδιο να "κλαφτείς" για την περίπτωση να σε βοηθήσουν με την απόδοση της αντικαταβολής σε αυτόν (ίσως και να τα καταθέσουν - ίσως ακόμα και να έχουν εντολή να του τα παραδώσουν και στο χέρι, μέσω του γραφείου απ' το οποίο έκανε την αποστολή. Χλωμό αυτό, αλλά λέμε τώρα...). Μ' άλλα λόγια, μόνος σου μας τα λες. Και είναι τ' αυτοννόητα. Σαν τί να σου πούνε παραπάνω στα φόρουμ, για τέτοια περίπτωση; Τεσπα, απευθύνσου και στην αστυνομία. Λογικά θα σε παραπέμψουν στη δίωξη ηλεκτρονικού εγκλήματος. Αύριο πρωί όμως, Μην πω χθες. Και καπάκι πας κι απ' την κούριερ (όπου μάλλον κρυάδα θα φας, αλλά).
pamelouketo Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2012 Μπορεί να σου πει ότι απ' αυτόν έφυγε σωστό,αλλά έσπασε στη πορεία ή ότι εσύ τόσπασες κλπ Κοινώς,την έκατσες. Πες τουλάχιστον ποιός είναι,να φυλαγώμαστε. κι έχεις και το Τάσο να συμβουλέυει δίωξη ηλεκτρονικού εγκλήματος για σπασμένη οθόνη iphone....
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα