Arein Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2012 Καλησπέρα παιδεία. Εκανα μια παραγκελεια ΠΡΙΝ ΛΙΓΟ στο eBay κ η παραγκελεια κατοχηρωθηκε σε εμενα ελεγε αλλα δεν πληρωσα τπτ μετα μεσω paypall και τετοια απλος το αφησα ετσι. Γινετε τπτ τρ σε εμενα δλδ αμα το αφησω ετσι θα σβηστει μονη της η παραγκελεια εφοσων δεν εχω πληρωση κατι.. Ευχαριστω..
Ather Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2012 Μίλα με τον πωλητή, διαφορετικά θα έχεις πρόβλημα.
conqueror06 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2012 Όχι δεν σβήνεται σε καμία περίπτωση. Αν το αφήσεις έτσι, το πιο πιθανό είναι να δεχθείς αρνητικό feedback από τον πωλητή για μη πληρωμή στην συναλλαγή. Το καλύτερο που μπορείς να κάνεις είναι να επικοινωνήσεις με τον πωλητή και να του εξηγήσεις για την ακύρωση της αγοράς ώστε να αφήσετε ουδέτερο feedback εκατέρωθεν ή να μην αφήσετε καθόλου ο ένας για τον άλλο.
Toufas Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2012 Ο αγοραστης δεν μπορει να παρει αρνητικο feedback.
conqueror06 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2012 Ο αγοραστης δεν μπορει να παρει αρνητικο feedback. Σε περίπτωση μη πληρωμής μπορεί. 100%. Τουλάχιστον πριν μερικά χρόνια που μου είχε συμβεί αυτό ίσχυε, δεν ξέρω αν έχει αλλάξει ο κανόνας καθώς δεν έχω κάνει τέτοιο λάθος 3 χρόνια τώρα.
Arein Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2012 Ευχαριστω για την απαντησει παιδεια, του εστειλα ενα μυνημα και του ειπα οτι εκανα λαθος και να σβεισει την παραγκελεια και περιμενω απαντησει. Γτ μπορει να μου χρεωσει κατι επιδει δεν εχω πληρωση η να γινει καποια καταγκελεια τπτ τετοιο δεν με ενδιαφερει το ebay θελω να το σβησω εξαλου. Επισεις λογαριασμο paypall δεν εχω γενικα ουτε στο ebay εχω αναφερει καποιο λογαριασμο πληρωμων.
Toufas Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2012 Σε περίπτωση μη πληρωμής μπορεί. 100%. Τουλάχιστον πριν μερικά χρόνια που μου είχε συμβεί αυτό ίσχυε, δεν ξέρω αν έχει αλλάξει ο κανόνας καθώς δεν έχω κάνει τέτοιο λάθος 3 χρόνια τώρα. http://www.techdirt.com/articles/20080205/160733184.shtml
Haldol Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2012 Τίποτα από αυτά δε γίνονται, εφόσον δε σε νοιάζει κιόλας το eBay, ξέχασέ το.
conqueror06 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2012 http://www.techdirt.com/articles/20080205/160733184.shtml Α έχει αλλάξει λοιπόν. Πολύ κατατοπιστικό, ευχαριστώ.
Arein Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2012 Ουφ.. ωραια ευχαριστω κ παλι ολους σας.. νομιζα μηπως ειχα καποιο νομικο προβλημα και τετοια..
Arein Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2012 Παιδεια μου απαντησε τελικα και μου ειπε Hi I will open the cancel transaction in resoultion center. You should have agree, OK? Thank you μπορει να μου εξηγησει καποιος τι εινια αυτο κ τι πρεπει να κανω τρ. Ευχαριστω.
Arein Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2012 Δεν με αφηνει να του στειλω κανενα μηνυμα. Αυτο ζηταει δλδ αυτος να του στειλω απλος ενα ΟΚ
athlios Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2012 Σε λεει οτι θα προχωρησει στην ακυρωση της παραγγελιας και αν συμφωνεις ξερωγω. Μη ψαρωνεις.
Arein Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2012 Α.. οκ. οποτε το αφηνω ετσι χωρις απαντησει χωρις τπτ κ καποια στιγμη θα διαγραφη η παραγκελια. Ευχαριστω πολυ παιδεια..
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα