pabou13 Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2012 Μην λέτε βλακείες χωρίς να ξέρετε. Δωρεάν μεταφορικά έχει. Ρε μεγαλε Basilisc, καναμε και ενα λαθος μια φορα, μην σπερνεις, ξεχαστηκαμε.. Αλλωστε εχω παραγγειλει πολλα πραγματα απο εκει και το γνωριζω, ημουν βιαστικος οταν απαντησα, λαθος μου το παραδεχομαι. Ήρεμα με τους χαρακτηρισμούς. Δεν μας έβρισε ο άνθρωπος @pabou13, όταν έχει αποστολή Super Saver Delivery (γιά όλα τα προϊόντα που στέλνει το ίδιο το Amazon.co.uk πάνω από 25 λίρες) έχει δωρεάν μεταφορικά Τhanks για την υποστηριξη! Χαχα εαν τον ειχα αναγκη θα τον επαιρνα διοτι ειναι σχετικα φτηνος και τελευταιο κομματι αλλα δυστηχως εχω αλλον Για την ακριβεια ειναι πανω απο 200 ευρω, οταν φτανω τελευταιο σταδιο μου εμφανιζει: Order Total: GBP 166.16 (Payment Total: EUR 207,39**) και αν βγαλεις την μετατροπη του amazon και το αφησεις στην τραπεζα παλι θα σου ερθει πανω απο 200Ε μιας και οι ισοτιμιες τους δεν και τοσο καλες
panther_512 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2012 Ευχαριστώ παιδιά για την ανταπόκρισή σας. Με βάση τα λεγόμενά σας και μιά μικρή έρευνα αγοράς, παρήγγειλα το Samsung 830 120GB. Που θα μου έρθει με το καλό θα σας πώ και τις εντυπώσεις μου.
Super Moderators Thresh Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2012 Super Moderators Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2012 128gb κλασικά ρίξε και μια ματιά στο topic με τα tips
panther_512 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2012 Εννοείται. Είχαμε δεν είχαμε, τα δώσαμε πάλι τα λεφτά μας.
Super Moderators Thresh Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2012 Super Moderators Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2012 έπρεπε να δώσεις 250+ όμως για να δεις διαφορές με το hardware που έχεις
ninos30 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2012 έπρεπε να δώσεις 250+ όμως για να δεις διαφορές με το hardware που έχεις Σαν δεν ντρέπεσαι...
panther_512 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2012 Μέλος Δημοσ. 7 Μαρτίου 2012 OK, μόλις εγκατέστησα το δίσκο ( Samsung 830 128GB είπαμε) μαζί με 8GB Corsair Vengeance. Πρώτα να πώ για τις μνήμες. Επάνω είχα 2Χ2GB Kingston HyperX 2000ΜΗz. Είπα να βάλω και τα 2X4GB Vengeance να δώ αν παίζουν μαζί. Τζίφος. Η motherboard δεν μπορεί να κάνει καν post. Οπότε βγήκαν οι Kingston και έμειναν οι Corsair. Πρέπει όμως να πώ ότι οι Kingston έβγαζαν σκόρ 7.9 (το μέγιστο) στα Win7 και οι Vengeance βγάζουν 7.8. Το είχα διαβάσει και αλλού αυτό. Τώρα ο δίσκος. Όλα μιά χαρά, η εγκατάσταση έγινε στο μπάμ-μπάμ (σε AHCI mode), έγιναν και όλες οι παραμετροποιήσεις για να μεταφερθούν cache και pagefiles αλλού, απενεργοποιήθηκαν τα indexing, defragments, cache των browsers κλ κλ κλ κλ. Όλα καλά, ο δίσκος πάρα πάρα πολύ γρήγορος, πρίν φόρτωναν τα Windows σε περίπου 1-μιση λεπτό, τώρα σε 10 δεύτερα. Γενικά η απόκριση του συστήματος έχει μεγάλη διαφορά. Αλλά να πώ ότι εντυπωσιάστηκα με αυτό, θα σας πώ ψέματα. Ήταν ευχάριστη αλλαγή, αλλά μέχρι εκεί. Μου ήταν και απ'ότι φαίνεται συνεχίζει να είναι παντελώς αδιάφορη η απόκριση του συστήματος σε οτιδήποτε άλλο πέραν των παιχνιδιών... Οπότε μένει να δούμε στα παιχνίδια και ειδικά στο STALKER CoP αν θα δώ τη διαφορά που θα δικαιολογεί την αγορά του...
JIMBOAthens Δημοσ. 7 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2012 Tην μεγάλη διαφορά θα την δεις αν μετά από λίγο καιρό με τον SSD επιστρέψεις σε μηχανικό δίσκο. Πίστεψέ με...
Super Moderators Thresh Δημοσ. 7 Μαρτίου 2012 Super Moderators Δημοσ. 7 Μαρτίου 2012 Οπότε βγήκαν οι Kingston και έμειναν οι Corsair. Πρέπει όμως να πώ ότι οι Kingston έβγαζαν σκόρ 7.9 (το μέγιστο) στα Win7 και οι Vengeance βγάζουν 7.8. Το είχα διαβάσει και αλλού αυτό. για να έχεις 7.9 με ddr3 1600mhz θες 16gb
panther_512 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2012 Μέλος Δημοσ. 8 Μαρτίου 2012 Tην μεγάλη διαφορά θα την δεις αν μετά από λίγο καιρό με τον SSD επιστρέψεις σε μηχανικό δίσκο. Πίστεψέ με... Πιθανών να ήταν έτσι, αλλά επειδή χειρίζομαι καθημερινά πολλούς υπολογιστές με μηχανικούς δίσκους, δεν υπάρχει η δυνατότητα να "ξεσυνηθίσω". Όπως και να έχει, όσον αφορά τα παιχνίδια που ήταν και το κύριο μέλημά μου, δοκίμασα 2 απο τα παιχνίδια που έχουν σοβαρό πρόβλημα λόγω συνεχούς data-streaming από το δίσκο και ειδού τα αποτελέσματα: STALKER CoP με το Complete Mod: Πρίν το παιχνίδι δεν παιζόταν με τα σπασίματα που έκανε κάθε τρείς και λίγο. Τώρα το παιχνίδι επιτέλους είναι 100% playable. Τα σπασίματα του δίσκου όμως ακόμα υπάρχουν, απλώς τώρα κρατάν χιλιοστά του δευτερολέπτου, οπότε και δεν αποτελούν πλέον πρόβλημα. Ακόμα και ο SSD δεν του φτάνει για να είναι 100% smooth. Ότι ναναι. Serious Sam 3: Με τα πάντα στο Ultra, ο δίσκος βαρούσε μπιέλες όταν ήταν να μπούνε πολλά τέρατα στη μάχη. Τώρα, ένα μισαωράκι που έπαιξα στα γρήγορα, δεν έκανε ούτε ένα σπάσιμο. Οπότε, ο SSD σίγουρα βοηθάει πάρα πολύ στα ελάχιστα προβληματικά παιχνίδια που κάνουν άγριο data streaming από το δίσκο. Και μόνο που θα καταφέρω επιτέλους να παίξω το Stalker CoP, για μένα φτάνει και με το παραπάνω. Πάντως, για να επιστρέψω στις μνήμες, παραξενεύτηκα πάρα πολύ που δεν μπορούσε το PC να κάνει κάν post....
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα