zoranb Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2012 Έχει να προτείνει κανείς κάτι από τα 2; Για το πρώτο έχω δεί να κυκλοφορούν πολλά Κινέζικα με led, σε τιμές μικρότερες των 3ευρώ αλλά τα φοβάμαι μην είναι μιας χρήσης. Το δεύτερο αφορά αντάπτορα σούκο με διακόπτη που κόβει την παροχή αλλά κ σε αυτό ισχύουν τα ίδια με το πρώτο! Εάν έχετε δεί αξιόλογα κ απο τις δύο περιπτώσεις, let me know
leftermann Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2012 πουλές Ζόραν, αν και την δεδομένη στιγμή ταιριάζει αφάνταστα πολύ το ρητό "εδώ ο κόσμος καίγεται και το μουνί χτενίζεται", έχω 3-4 κινέζικες με λεντ και διακοπτάκι, από τα τζάμπο, αρκετά χρόνια τώρα, και μια χαρά δουλεύουν. Το πιό καλό κατ'εμέ είναι το γαλάζιο φως, ελάχιστα ενοχλητικό, αλλά και αρκετά φωτεινό.
zoranb Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2012 πουλές Ζόραν, αν και την δεδομένη στιγμή ταιριάζει αφάνταστα πολύ το ρητό "εδώ ο κόσμος καίγεται και το μουνί χτενίζεται", έχω 3-4 κινέζικες με λεντ και διακοπτάκι, από τα τζάμπο, αρκετά χρόνια τώρα, και μια χαρά δουλεύουν. Το πιό καλό κατ'εμέ είναι το γαλάζιο φως, ελάχιστα ενοχλητικό, αλλά και αρκετά φωτεινό. Ήμουν στη πορεία σήμερα αλλά τώρα ναι... χτενίζομαι πάντως τραγικά πράγματα γίνονται κ μάλιστα προβοκατόρικα γιατί οι διαδηλωτές δεν έχουν σκοπούς τέτοιους... καταστροφικούς, άλλοι όμως που τους βολεύει, αυτοί έχουν σκοπούς τέτοιους. Άσε γιατί είμαι πολύ εκνευρισμένος κ τα λαμπάκια τώρα είναι το μόνο που με ηρεμεί.. είναι η άμυνά μου!
leftermann Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2012 Βρες γυναίκα.- ΟΧΙ, ΜΗΝ ΤΤΟΝ ΑΚΟΥΣ. Καλύτερα με τα λεντάκια.
insomniaK Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2012 Τσάμπα θα καίει η λάμπα! Είτε λεντ είτε προβολέας! Μη σου πω ότι τέτοιο μαστόρι που σαι, δεν πιστεύω πως έχεις αφήσει γωνίες στα έπιπλα σου!!!
leftermann Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2012 μπορεί να καίει τζάμπα η λάμπα, αλλά τουλάχιστον θα έχει να πληρώσει την ΔΕΗ.
insomniaK Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2012 εμ κυριολεκτικά, εμ μεταφορικά μαλάκας. Ζοραν, πάρε μπλε λεντάκια και τραγούδα ο ο ουρανός θα γίνει πιο γαλανός...
pournaras Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2012 Μπορει καλλιστα να βρει γυναικα με λαμπερα ματια, οποτε μ'ενα σμπαρο δυο τρυγονια
zoranb Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2012 Ψυχραιμία παιδιά, η γυναίκα θάρθει από μόνη της μόλις ολοκληρώσω τη φωλίτσα μας!
leftermann Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2012 έλα ρε Ζόραν, με απογοητεύεις. Μόνος είσαι; Κι εγώ έπαιρνα κάμψεις τις προάλλες, κι έλεγα "το μπούστη, αυτός είναι ΑΝΤΡΑΣ, αποφασίζει ακόμα και πότε θα αναβοσβήνει το πορτατίφ της".
pournaras Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2012 Ψυχραιμία παιδιά, η γυναίκα θάρθει από μόνη της μόλις ολοκληρώσω τη φωλίτσα μας! Ετσι οπως το πας εσυ, θα ξεχαστεις καμμια μερα, και θα ανοιξεις θεμα για το πως να συναρμολογησεις την τελεια γυναικα
zoranb Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2012 έλα ρε Ζόραν, με απογοητεύεις. Μόνος είσαι; Κι εγώ έπαιρνα κάμψεις τις προάλλες, κι έλεγα "το μπούστη, αυτός είναι ΑΝΤΡΑΣ, αποφασίζει ακόμα και πότε θα αναβοσβήνει το πορτατίφ της". Δεν είμαι μόνος, "γυναίκα" είπα δεν έχω... γκομενάκια μπαινοβγαίνουν, αλλά "γυναίκα" όντως ακόμα δεν έχει βρεθεί. "Γυναίκα" μου θα γίνει αυτή που θα τα εκτιμήσει όσα έχω κάνει ( πουτ@ν@κια )
pournaras Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2012 Δεν είμαι μόνος, "γυναίκα" είπα δεν έχω... γκομενάκια μπαινοβγαίνουν, αλλά "γυναίκα" όντως ακόμα δεν έχει βρεθεί. "Γυναίκα" μου θα γίνει αυτή που θα τα εκτιμήσει όσα έχω κάνει ( πουτ@ν@κια ) Να μαζευτουμε ολοι ομως να δωσουμε συγκαταθεση. Δε γινεται να κυκλοφορει ετσι αερα πατερα οποια κι οποια στο σπιτι που ιδρωσε ολο το ινσομνια για να χτιστει :mrgreen:
paylidis Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2012 Ψυχραιμία παιδιά, η γυναίκα θάρθει από μόνη της μόλις ολοκληρώσω τη φωλίτσα μας! εισαι και τελειομανης ρε γμτ... Βρε τραβα βρες καμία με καμια πολυκατοικία και γαμ κ τη φωλίτσα σου μαυραετε μου. Χαχαχα! http://www.youtube.com/watch?v=I7I_Wqoz1XQ On topic: Jumbo rules, δε λενε να καούνε να γαμίδια - σε αντίθεση με οτι άλλο έχω πάρει απο τα jumbo αυτα εχουν περάσει το ψυχολογικο όριο του 6μήνου. Πήρα 2 στο σπίτι μας γιατι γκρεμοτσακιζόμασταν το βράδυ και παταγαμε και τη γατα οταν πηγαιναμε για νερό ή προς νερου...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα