cshark Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2012 Έχω μια απορία εδώ και πολύ καιρό. Ας υποθέσουμε οτι έχω ένα 4pin ανεμιστηράκι και θέλω να κάνω ένα hard mod προκειμένου να του δώσω παραπάνω στροφές χωρίς όμως να χαλάσω τη δυνατότητα και απο το ίδιο το motherboard να το ελέγχει. (Παρένθεση) στο 3pin το μόνο που έιχα να κάνω ήταν να βάλω μια δίοδο (για να μην κάνει επιτροφή το ρεύμα) και να δώσω μία σταθερή τάση απο εκεί έτσι ώστε πάντα να δουλέυει, αλλά και όταν η μητρική ήθελε να του δώσει ακόμα περισσότερες στροφές το έκανε απροβλημάτιστα. (Κλείνει η παρένθεση) στο 4 pin πώς θα κάνω κάτι αντίστοιχο; Στην ουσία θέλω να βρώ ένα τρόπο να ελέγξω λίγο το pinaki του sense και να ανεβάσω τις στροφές ( βάζοντας κάτι εκεί, χωρίς να χρειαστεί να το αποσυνδέσω τελείως και να πρέπει να βάλω αντισταση πράγμα το οποίο σημαίνει οτι πλέον θα δουλεύει πάντα στις ίδιες στροφές χωρίς να υπάρχει δυνατόητα αυξομοίωσης απο τη μητρική. Σημειώνω οτι αυτό θέλω να το κάνω σε laptop και οτι επίσης έχω βρεί τρόπο να το κάνω απο το dsdt αλλά θέλω κάτι ποιο σίγουρο γιατί πολλές φορές κάνω boot σε άλλα λειτουργικά οπότε και ακυρώνεται το mod. Δεν προανέφερα σε ποιό μοντέλο θέλω να το κάνω αυτό γιατί με ενδιαφέρει γενικά πως γίνεται, βέβαια στην προκειμένη περίπτωση θέλω να κάνω το mod σε ένα dv9χχ. Κάποιοι που έχουν-είχαν κάποιο μοντέλο απο την εν λόγω σειρά θα πρέπει να έχουν καταλάβει γιατί θέλω να το κάνω αυτό. Ευχαριστώ για το χρόνο σας και ελπίζω κάποιος να ρίξει μια καλή ιδέα..
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα