Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 33
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

γιατι προφανως το φορτιο για αυτες τις συσκευες ειναι μικρο και το αντεχει το ups.

επισης μηπως εβαλες πολυ μεγαλυτερο τροφοδοτικο απο αυτο ειχες και δεν το αντεχει το ups. ανεξαρτητα παντως απο αυτο, αν με το που κουνας το καλωδιο κλεινει, εχει προβλημα ή το καλωδιο ή το ups ολοκληρο.

Δημοσ.

Δεεεεν κλείνουυυν γιατίίίίί δεν έχουν τόοοοση ανάγκηηη από κατανάααλωσηηηη!!!...???

(όπως βλέπεις είναι εκνευριστικό να επαναλαμβάνεις συνέχεια τα φωνήεντα, καταλαβαίνουμε το ζόρι σου και χωρίς να το κάνεις αυτό :mad: ).

Eίπες ότι άλλαξες τροφοδοτικό και μετά εμφανίστηκαν τα προβλήματα. Οπότε πρέπει να το κοιτάξεις αυτό. Αποσύνδεσε όλα τα καλώδια και ξανασύνδεσε το με προσοχή μήπως και κάποιο βύσμα βραχυκυκλώνει ή δεν κουμπώνει καλά.

Μετά έρχεται η ανάγκη για ισχύ. Το παλιό psu τι ήταν σε watt; Αυτό της υπογραφής σου είναι το καινούργιο ή το παλιό;

Το άλλο σου κάηκε; Αν όχι δοκίμασες να το ξαναβάλεις;

Το ups ποιο είναι; Πόσα va είναι; Το έχεις πολύ καιρό; Να ξέρεις ότι οι μπαταρίες κάποια στιγμή εξαντλούνται και θέλουν αλλαγή γιατί δεν φορτίζουν πλέον σωστά. Τα ups έχουν συνήθως ξηρού τύπου μπαταρίες και μπορείς να το ανοίξεις και να την αποσυνδέσεις για να βάλεις άλλη. Να είναι όμως ακριβώς η ίδια σε στοιχεία και διαστάσεις γιατί μερικά ups είναι περίεργα και αν τους βάλεις διαφορετική δεν δουλεύουν.

Δημοσ.

Αρχικα...Πριν ειχα ενα Lamtech 550w τωρα εχω αυτο της υπογραφης μου..!!!Το αλλο απλα το πουλησασα..!!Το UPS γραφει επανω inform...Το εχω αρκετο καιροο...3-4 χρονιαα..!!!!Τα καλωδιο μολις τα ελεγξα και ολα μια χαραα...!!!

Αναλυτικα τι γραφει απο πισω το UPS.!!!

post-230049-0-04520300-1329132003_thumb.jpg

Δημοσ.

αν και δεν ειχα ποτε ups, 3-4 χρονια δεν ξερω αν ειναι λιγα η πολλα.

παντως απο τη στιγμη που λες οτι ο υπολογιστης δουλευει κανονικα χωρις ups, τοτε ειναι σχεδον σιγουρο οτι το ups εχει προβλημα.

Δημοσ.

Αυτο σκεφτομαι και εγω...Γιατι σιγουρα το Corsair ειναι πιο απαιτητικο απο το Lamtech κ ειναι και παλιο το UPS και ισως θελει ανανεωση....Το pc χωρις να πειραχτει το UPS δουλευει ρολοι.!!

Δημοσ.

Κοκολίνε γιατί δεν βγάζεις εντελώς το Ups? Χωρίς να είμαι ειδικός στα εν λόγω μηχανήματα αυτό που ξέρω είναι ότι αν δεν πάρεις καλό, είναι περίπου σαν να μην έχεις. Βγαλτο και μη φοβάσαι, δεν θα καεί το pc, όπως δεν καίγεται του 95% που δεν έχει ups. Κατά τα άλλα στην επιφάνεια εργασίας σου ή άλλαξες κάτι εσύ και το έβαλες να σου δείχνει κλασσικά windows ή σου πέταξε κάποιο μήνυμα για αλλαγλή του συνδυασμού των χρωμάτων και απάντησες καταλάθος οκ. Άλλαξέ το αυτό από τον πίνακα ελέγχου.

Δημοσ.

Αρχικα πριν βαλω UPS στο πρωτο πρωτο pc...Ειχα αλλαξει 2 φορες τροφοδοτικο,κ αυτο γινοταν μετα απο διακοπες ρευματος μεχρι π εβαλα αυτο κ δν ειχα κανενα τετοιο θεμαα..!!!Και αυτο στην επιφανεια εργασιας....Δεν πειραξα τπτ...Μολις ανοιξε με ασφαλης λειτουργια τον εκανα μια επανεκκινηση κ μ τ εβγαλε ετσι οπως ειναιι!!!!

Και δεν βρισκω απο π να αλλαξω τους συνδιασμους αυτους..!!!

Δημοσ.

Μάλλον θα ήταν μούφα τα τροφοδοτικά. Τα καλά έχουν ασφάλειες. Εγώ είχα ένα hec 8 χρόνια, μάντεψε πόσες διακοπές ρεύματος άντεξε.

Κατά τα άλλα πήγαινε: πίνακας ελέγχου, σύστημα, ρυθμίσεις για προχωρημένους, επιδόσεις και εκεί τσέκαρε όλες τις επιλογές εμφάνισης.

Δημοσ.

Ναιι δεινοσαυρεε το φτιαξαμε αυτοο ..!! :) ...Απλα με ενα UPS σε μια διακοπη ρευματος...θα εισαι λιγο πιο ανετος ρε παιδι μου...Μην χασεις κανενα αρχειο,να κλεισει σωστα ο υπολογιστης σου και αν εχεις κ ενα σωστο τροφοδοτικο ακομα καλυτεραα..!!!!

Εχει κανεις ιδεα....Απο την φοτο που ανεβασα εαν φαινονται τα στοιχεια της μπαταριας..Και για να την αλλαξω εαν μπορειται να μου πειτε καμια π εχετε στο μυαλο σας κ σε τι τιμες παιζουν.!!!

Κανεις??

Δημοσ.

To ups πρέπει κάπου να έχει ένα κουμπί για να το κάνεις reset. Κάνε του ένα reset ή βγάλε το από το ρεύμα μέχρι να αδειάσουν οι μπαταρίες και βάλε το μετά ξανά στην πρίζα.

Δημοσ.

Ενα κουμπι εχει που ανοιγωκλεινειι..!!!Το εχω βγαλει απο το ρευμα εδω και ωραα...Μ κλεισε το Pc Παλι κ μ εκανε αυτοματη διορθωση τα windows...!!Ωραιαα και μετα που θα το βαλω τιι???Θα το σηκωνει το μηχανιμα???Θα αντεχει??

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...