Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Παιδια ακουσα οτι μπορει να κλεισουν τα συνορα λογω μεγαλης μεταναστευσης,παιζει καμα τετοια πιθανοτητα?να ειμαστε και εγκλωβισμενοι κιολας?

• Απαντ. 34
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Δημοσ.

Παιδια ακουσα οτι μπορει να κλεισουν τα συνορα λογω μεγαλης μεταναστευσης,παιζει καμα τετοια πιθανοτητα?να ειμαστε και εγκλωβισμενοι κιολας?

τα δικά μας εδώ δεν ξέρω ....αλλά για κάνε μια ερευνα για το αν μπορείς να πας άνετα Σουηδία π.χ .

Δημοσ.

Εχω απορια, ποιος ηλιθιος μπορει να την ξεκινησε αυτη την παπαρια...

Δημοσ.

Φιλαρακι ο καθενας λεει το μακρυ του κ το κοντο του για να τρομοκρατησουν τον κοσμο,δεν ξερω αν γινετε να γινει αυτο στην χωρα μας,γι αυτο κ ρωτησα!Αλλα παντα εγω κραταω μικρο καλαθι

Δημοσ.

Εμένα με προβληματίζουν αυτοί που την αναπαράγουν.

Δημοσ.

Εμένα με προβληματίζουν αυτοί που την αναπαράγουν.

Ε δεν ηξερα? ε δεν ρωταγα?ετσι το ακουσα κ το ρωτησα αδερφε...

Δημοσ.

Πάντως πέρα απο τη πλάκα τα κομμουνιστικά καθεστώτα συνήθως κλείνουν τα σύνορα.

Ενίοτε πυροβολούν και όσους είναι προδότες και θέλουν να φύγουν απο τον κομμουνιστικό παράδεισο, Ανατολική Γερμανία και Βόρεια Κορέα είναι καλά παραδείγματα!

Στην Ελλάδα ευτυχώς ήμαστε στο 12% ακόμη, μεγαλύτερο κακό να μη μας βρει

Δημοσ.
Πάντως πέρα απο τη πλάκα τα κομμουνιστικά καθεστώτα συνήθως κλείνουν τα σύνορα.

Ενίοτε πυροβολούν και όσους είναι προδότες και θέλουν να φύγουν απο τον κομμουνιστικό παράδεισο' date=' Ανατολική Γερμανία και Βόρεια Κορέα είναι καλά παραδείγματα!

Στην Ελλάδα ευτυχώς ήμαστε στο 12% ακόμη, μεγαλύτερο κακό να μη μας βρει[/quote']

Είδαμε κ τον καπιταλιστικό παράδεισο του υπόλοιπου 80%....

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...