Ntinaras Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2012 πρώτη φορά τους βλέπω; ή μήπως είναι άγνωστοι; οποιον βλεπεις τακτικα ξερεις την πολιτικη του ιδεολογια?
Σούπαφλαϊ Τζίμμι Σνούκα Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2012 σε μικρή πόλη ζω, εδώ γνωριζόμαστε. αλλά και γενικά μικρός είναι ο χώρος, όλοι πάνω-κάτω ξέρουν ποιός είναι ποιός
Σούπαφλαϊ Τζίμμι Σνούκα Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2012 αυτές τις μαλακίες που σου εξηγώ κι εγώ. απλά αυτοί νομίζουν πως κάνουν κάτι παραπάνω
Porg Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2012 Μεταξύ μας τώρα, στο indy λένε πολλές παπαριές πχ στο παρακάτω λένε ότι επίτηδες έπεσαν πάνω στο κόσμο οι αστυνομικοί και το ότι έτρεχαν να προλάβουν τα επεισόδια έγινε "εμβόλιζαν τον λαό" http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=aWEVNGcwInE#! @ntinara έχεις δίκιο πως στη θεωρία οι περισσότεροι αναρχικοί είναι κατά της βίας, στη πράξη όμως ο χώρος της αναρχίας στην Ελλάδα είναι αυτός που βλέπεις με κουκούλες
Ntinaras Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2012 αυτές τις μαλακίες που σου εξηγώ κι εγώ. απλά αυτοί νομίζουν πως κάνουν κάτι παραπάνω νταξει. εγω απο αυριο θα αυτοαποκαλουμαι νανανανανανανα-μπατμαν.
slygeo87 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2012 Μεταξύ μας τώρα, στο indy λένε πολλές παπαριές πχ στο παρακάτω λένε ότι επίτηδες έπεσαν πάνω στο κόσμο οι αστυνομικοί και το ότι έτρεχαν να προλάβουν τα επεισόδια έγινε "εμβόλιζαν τον λαό" http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=aWEVNGcwInE#! Η περιγραφή στο βίντεο είναι 100% αληθινή. Επιβεβαιώνω γιατί ήμουν εκεί. Ρε παιδιά μη μιλάτε για μπάτσους αφήστε πείτε τπτ άλλο. /εντιτ: Ποργκ, τώρα είδα το βίντεο. Πραγματικά λυπάμαι.
Porg Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2012 /εντιτ: Ποργκ, τώρα είδα το βίντεο. Πραγματικά λυπάμαι. τι εννοείς;
slygeo87 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2012 Δεν έπεσε δηλαδή το παπί επίτηδες στον κόσμο. Οκ. Και άντε να δεχτώ ότι δεν το έκανε που είναι οφθαλμοφανές, πόσο δύσκολο να καταλάβεις ότι οι μπάτσοι πήγαν εκεί για να "σπάσουν" τον νταβαντούρι; Για ποιον λόγο πήγαν πιστεύεις;
Σούπαφλαϊ Τζίμμι Σνούκα Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2012 δεν είδα παρακάτω αλλά το παπί δεν έπεσε επίτηδες εκεί ρε φίλε
not87not Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2012 Εριξα μια γρηγορη ματια στα σχολια σας και μου φαινεται περιεργο πως δεν απαντηθηκε το αρχικο ερωτημα. Οι κουκουλοφοροι ειναι ατομα τη αστυνομιας που τα βαζουν για να διαλυεται γρηγορα ενα μεγαλο πληθος. Πχ χθες ας πουμε οτι ηταν 200.000 ειρηνικοι διαδηλωτες. Μπορεις να διαλυσεις μια μαζα 200.000 ατομων? Οχι φυσικα. Καπου εδω μπαινουν οι κουκουλοφοροι οπου αρχιζουν τα γνωστα με συνεπεια να αρχιζει ο κοσμος να φοβαται και να διαλυεται. Γι αυτο αν παρατηρησατε οταν αρχιζουν τα επεισοδια ο κοσμος ολος φευγει. Οι κουκουλοφοροι αυτοι ουδεμια σχεση εχουν με τους ¨αναρχικους¨. Περιττο να σας πω οτι η αστυνομια γνωριζει και ποτε θα γινουν πορειες. Οσοι εχετε συγγενεις ή φιλους αστυνομικους μαλλον τα ξερετε..
Porg Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2012 @slygeo87 ρε φίλε δεν βλέπεις τον τύπο στο 0:16 που μπαίνει μέσα και τον κάνει να στρίψει ξαφνικά δεξιά;και στα καπάκια πίσω απο αυτόν έχει πέσει και άλλη μηχανή εκεί που μπήκε ο τύπος
Ntinaras Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2012 το παπι επεσε γιατι πηγε να εμβολισει τον τυπο που εκανε τσακ νορις κλωτσια στο προηγουμενο μηχανακι.
akpe Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2012 Το οτι υπάρχουν κάποιοι που κλωτσάνε προς τα μηχανάκια πριν την πτώση, υπάρχουν, αν και δεν φαίνεται να κλωτσήσαν το συγκεκριμένο, τουλάχιστον όχι από τα αριστερά. Απλά, όσο ζώα και να είναι δαύτοι, δυσκολεύομαι να πιστέψω πως θα ρίσκαραν κάτι τέτοιο. Αν δεν κινδύνευαν να σπάσουν και τα δυο τους πόδια ξέρωγω στην πτώση στάνταρ θα το έκαναν επίτηδες, αλλά το όλο σκηνικό μου φαίνεται σαν ατύχημα.
..MementoMori.. Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2012 Εγω γκαβος ειμαι που βλεπω εναν διαδηλωτη να προσπαθει να κλωτσησει ενα παπακι που περναγε, και το απο πισω παπακι να μανουβραρει για να γκλοπιασει τον διαδηλωτη, χανοντας την ισορροπια του και τρακαροντας σε μια κολωνα?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα