Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 158
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Σουπαφλάη, ναι τώρα που το λες έχεις ένα δίκιο, απ' ό,τι ξανά είδα έχασε την ισορροπία του. Μήπως πάτησε μπροστινό φρένο το γίδι; Τέλος πάντων.

Την ύπαρξη της αστυνομίας εκεί θέλω να μου εξηγήσει κάποιος. Η περιγραφή λέει πολύ σωστά πως τους διώχνανε στα στενάκια.

ρε φίλε δεν βλέπεις τον τύπο στο 0,16 που μπαίνει μέσα και τον κάνει να στρίψει ξαφνικά δεξιά;και στα καπάκια πίσω απο αυτόν έχει πέσει και άλλη μηχανή εκεί που μπήκε ο τύπος

Έχεις δίκιο, ζητώ συγγνώμη.

Δημοσ.

Όντως, τώρα το πρόσεξα.

Κρίμα που σηκώθηκε μετά. Να μάθει να γκλοπιάζει.

(για να μην παρεξηγηθώ, κρίμα που δεν έσπασε και τα δυο του πόδια on impact)

Δημοσ.

Μεγάλο troll ο τύπος με την ομπρέλα, τον παραδέχομαι.

Διακριτικος παντως δε μπορεις να πεις..δεν τον πηρε κανενας μυρωδια

Δημοσ.

Παντως υπηρξε και καλος μπατσος, πισω απο το μηχανακι που επεσε πεφτει και αλλο μηχανακι που πηγε να αποφυγει διαδηλωτη που μπηκε στον δρομο. Βεβαια στα πλαισια του ιερου κανονα καλος διαδηλωτης-κακος μπατσος παντα ο μπατσος θα φταιει.

Κρίμα που σηκώθηκε μετά.

Ε ναι, γιατι αμα σκοτωθουνε μερικοι απο δαυτους η κοινωνια θα γινει ροδινη. Να χαρω εγω αποψεις νεοελληνα....

Δημοσ.

Έχεις δίκιο, ζητώ συγγνώμη.

Το γαμώτο είναι ότι δεν κατάλαβα αν το εννοείς η το λες ειρωνικά :devil:

Πιστεύω πως απλός έπρεπε να περάσουν άμεσα απο το σημείο, μη ξεχνάς πως υπήρχαν επεισόδια σε όλο το κέντρο.Δεν διώχνουν κανένα στα στενάκια, απλός ο κόσμος άνοιξε και περνάνε απο τον δρόμο, μέχρι που έπεσαν

@lary7 "καλος μπατσος, πισω απο το μηχανακι που επεσε πεφτει και αλλο μηχανακι που πηγε να αποφυγει διαδηλωτη που μπηκε στον δρομο"

είναι ολοφάνερο πως ήθελε να τον χτυπήσει, απλός πήγε φέτα για να τον βρει σίγουρα :rolleyes:

Δημοσ.

Δες το έντιτ μου ωρε :P

Ε ναι γιατι 2 σπασμενα ποδαρακια δεν ειναι τιποτα....

είναι ολοφάνερο πως ήθελε να τον χτυπήσει, απλός πήγε φέτα για να τον βρει σίγουρα

Για μενα μου φαινεται η κλασικη σουπα που τρως οταν σου πεταγεται ανθρωπος ξαφνικα, μπλοκαρισμα μπροστινου και φιλι στην ασφαλτο.Αν ηθελε να τον χτυπησει θα επεφτε αφου τον χτυπησει.

Δημοσ.

Ε ναι γιατι 2 σπασμενα ποδαρακια δεν ειναι τιποτα....

Τα συγκρίνεις με ενα σπασμένο κεφάλι ασπούμε;

O αναβάτης πήγε να γκλοπιάσει τον διαδηλωτή που πήγε να κλωτσήσει το μηχανάκι λίγο πριν φύγουν κάτω από τη μανούβρα του οδηγού. Δηλαδή ρίσκαραν και οι δυο, ο συνοδηγός να τον αφήσει τον διαδηλωτή στον τόπο και ο οδηγός να σκοτώσει κανέναν πέφτοντας πάνω του με το μηχανάκι.

Και είμαι κακός που θα'θελα πολύ να τον δω να σπάσει τα πόδια του πέφτοντας;

Τα ίδια έλεγες όταν έβλεπες το βίντεο με τον ματατζή να ανοίγει το κεφάλι του διαδηλωτή στο Σύνταγμα;

Δεν μίλησε κανείς για καλούς διαδηλωτές και κακούς μπάτσους αλλά ούτε για κακούς διαδηλωτές και άγιους μπάτσους. Όλοι μαλακίες κάνουνε. Το θέμα είναι ότι κάποτε αυτές οι μαλακίες πρέπει να αρχίσουν να πληρώνονται.

Αφού αυτό δεν το κάνει το κράτος (στην προκειμένη δεν στέλνει τον μπάτσο πίσω στο χωριό του), λίγη Θεία δίκη θα μου αρκούσε.

Porg έτσι όπως το βλέπω αυτός που πετάγεται από δεξιά δεν θέλει να χτυπήσει τον μπάτσο. Μάλλον μόλις είδε την πρώτη πτώση και θέλει να προκαλέσει και δεύτερη.

Δημοσ.

οι μπατσοι περασαν απο εκεινο το σημειο για να κανουν ακριβως αυτο που εκαναν...αλλωστε καθησαν εκει για αρκετη ωρα αρα δεν ηταν περαστικοι...αναλογα προκλητικα περασματα μεσα απο κοσμο με την σιγουρια οτι καποιος θα τους επιτεθει κ θα εχουν την αφορμη να διαλυσουν τον κοσμο με χημικα γινονται παντα...

on topic: Πηρε ενας μλκας κ κραταγε μια ομπρελα και γραφει ο καθενας την πιπα του

Δημοσ.

on topic: Πηρε ενας μλκας κ κραταγε μια ομπρελα και γραφει ο καθενας την πιπα του

Quotted for truth...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...