Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

ρε Porg μη του χαλας το παραμυθι

το παραμύθι μάλλον το τρώs εσύ

Πως αλλιως θα δικαιολογηθει η υπαρξη του παρακρατους;

BTW Τι κοινωνικους κυκλους εχετε; Πρωσοπικα ξερω καμια 20ρια ατομα που ευκολα θα κατεβαιναν για να τα σπασουν. Να τα σπασουν χωρις λογο ετσι απλα για να τα σπασουν...

εσύ δηλαδή πιστεύεις ότι όλοι αυτοί ήταν του πάμε? αναρχικοί?

οι μισοί συλληφθέντες είναι αλλοδαποί..

λες να είναι "πακιστανοινδοι" "βασανιαρηδες"?

• Απαντ. 158
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

ρε φιλε συγγνώμη κιόλας, να διαβάζεις ξέρεις?

λέω μοιάζει...

και επειδή έχω κολλητό στην ομάδα ΔΊΑΣ, ξέρω από πρώτο χέρι ότι οι ασφαλίτες ήταν πάλι εκεί κουκουλοφόροι.

Και ξαναρωτάω, τι εννοείς μοιάζει, με τι στοιχεία;

Επειδή και οι δύο είναι ψηλοί;

Δημοσ.

ίδιο ύψος, ίδιο σωματότυπο

αλλιώς δε θα έμοιαζε, θα ήταν σίγουρα αυτός..

με τις λέξεις θα παίζουμε?

Το να λες ότι μάλλον είναι ένας ασφαλίτης που έχεις δει σε άλλο βιντεο, με μόνο στοιχείο πως είναι επίσης ψηλός και με παρόμοιο σωματότυπο, καταλαβαίνεις πως είναι αρκετά αυθαίρετο συμπέρασμα έτσι δεν είναι;

Δημοσ.

ευαίσθητο ένα αβέβαιο συμπέρασμα?

μάλιστα...

εγώ βλέπω τους περνάει ένα κεφάλι στο video και στις φωτό.

σωματότυπος ολόιδιος

μπουφάν ολόιδιο

πολλές συμπτώσεις...

και στο ξαναλέω, από πρώτο χέρι μέσα απτούς μπάτσους ξέρω ότι ήταν εκεί ασφαλίτες με ΚΟΥΚΟΎΛΕΣ όπως σε κάθε πορεία τελευταία.

από κει και πέρα εσύ πίστευε ότι θέλεις.

Δημοσ.

μπουφάν ολόιδιο

πολλές συμπτώσεις...

ορίστε νέο στοιχείο.

μόνο που στο βίντεο που έδωσες το μπουφάν είναι λαδί και όχι σκούρο όπως στις φώτο.

και χωρίς να μπορώ να δω πολλές λεπτομέρειες στη φώτο είναι ξεκάθαρο πως δεν έχει αυτά που έχει στους ώμους το άλλο μπουφάν που έχει στο βίντεο

http://content-mcdn.ethnos.gr/filesystem/images/20120213/low/assets_LARGE_t_420_54029991.JPG

Δημοσ.

και η ομπρέλα φαίνεται μαύρη σε άλλες φωτό..

αλλα γάμησε τον ψηλό...πες ότι δεν υπάρχει...

εσύ τι έχεις να πεις? για όλους αυτούς?

Δημοσ.

και η ομπρέλα φαίνεται μαύρη σε άλλες φωτό..

αλλα γάμησε τον ψηλό...πες ότι δεν υπάρχει...

εσύ τι έχεις να πεις? για όλους αυτούς?

Δεν είναι ο ψηλός, χέστηκα τι είναι αυτός, είναι η νοοτροπία ρε φίλε.

Με το ζόρι να βρεις στοιχεία να υποστηρίξεις πως ο ψηλός με την ομπρέλα είναι ο ασφαλίτης του βίντεο.

Μιλάς για πρόβατα που δεν σκέφτονται απο τη στιγμή που εσύ στηρίζεις όλη την θεωρία σου στο ότι "τους περνάει ένα κεφάλι,αυτός θα είναι"

Δημοσ.

μη μπερδεύεσαι, ο χαρακτηρισμός ήταν γενικός, όχι για τον ψηλό.είπα μάλλον, δε στήριξα τίποτα ούτε αποδεικνύετε τίποτα.

όταν τα κανάλια αναρωτιούνται που είναι οι μπάτσοι και σου λένε ήταν αναρχικοί, του πάμε και δε ξέρω εγώ τι άλλο....

και σου είπα που στηρίζω την θεωρία για τους ασφαλίτες, όχι για τον ψηλό...

Δημοσ.

Έχουμε και λέμε λοιπόν.

Έχουμε ένα ποσοστό από ασφαλίτες και ματατζήδες που προσπαθούν να σπάσουν την πορεία

Ένα μέρος ιδεολογικών μπαχαλάκηδων. Ναι υπάρχουν και αυτοί που τα σπάνε από ιδεολογία. Μερικοί τα σπάνε και για την τρέλα τους (αντίστοιχος του πυρομανούς)

Οπορτουνιστές που θέλουν να κάνουν πλιάτσικο. Λαθρομετανάστες που θέλουν να κάνουν πλιάτσικο.

Αναρχικούς που την έχουν ακούσει.

Κωλόπαιδα γενικά που απλά είπαν να σπάσουν κάτι

Έχω ξεχάσει κανέναν?

ναι...ενα σωρο νοικοκυραιους,ανεργους,ανασφαλιστους που τους γαμανε για ψωρομισθους κλπ κλπ που ειναι απλα οργισμενοι με ολα αυτα που γινονται...

αλλα μερικοι πρεπει να ζουν σε διαφορετικη ελλαδα που δεν υπαρχουν τετοιοι.

Δημοσ.

ναι...ενα σωρο νοικοκυραιους,ανεργους,ανασφαλιστους που τους γαμανε για ψωρομισθους κλπ κλπ που ειναι απλα οργισμενοι με ολα αυτα που γινονται...

αρα τα λεφτα ειναι το μονο προβλημα.

Δημοσ.

Λεει για αυτους που πανε και τα σπανε χωρις λογο. Τωρα αν το βρισκεις σωστο να καις τον διπλανο σου επειδη το κρατος δεν λειτουργει, οκ. Παει στο διαολο η τραπεζα, αλλα τον σουβλατζη τι τον καις μωρε..;

Δημοσ.

αρα τα λεφτα ειναι το μονο προβλημα.

το κυριο προβλημα θα ελεγα.Αλλα αυτο απο ανθρωπο σε ανθρωπο αλλαζει

Γενικοτερα νομιζω το προβλημα ειναι να ζεις στην ανασφαλεια στον τρομο να μην ξερεις τι σου ξημερωνει και να βλεπεις 3 χρονια τους καρεκλακηδες στην tv να παιζουν το θεατρο των σκιων

Λεει για αυτους που πανε και τα σπανε χωρις λογο. Τωρα αν το βρισκεις σωστο να καις τον διπλανο σου επειδη το κρατος δεν λειτουργει, οκ. Παει στο διαολο η τραπεζα, αλλα τον σουβλατζη τι τον καις μωρε..;

Εγω δεν ειπα οτι βρισκω κατι τετοιο σωστο.Απλα βλεπω σε ολα τα θεματα να λενε για τις φασαριες που γινονται κ να μιλανε για χουλιγκανους αναρχικους κλπ λες κ δεν υπαρχει απλος κοσμος που απλα εχει φτασει στα ορια του.

Ποιον σουβλατζη καψανε;

Δημοσ.

Απλα βλεπω σε ολα τα θεματα να λενε για τις φασαριες που γινονται κ να μιλανε για χουλιγκανους αναρχικου

Ε καλα τωρα.,πρωτη φορα γινεται πορεια; Σημασια εχει οτι κατεβηκε η μιση Αθηνα.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...