Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

καλησπέρα σας έχω μια κάρτα ήχου η οποία είναι 5.1 έχω ηχεία logitech όταν κάνω τέστ το surround δεν ακούγονται τα πλαϊνα ηχεία μου γιατί συμβαίνει αυτο? δηλαδη αντι να ακούγονται τα πλαϊνα ακούγονται παλι τα 2 μπροστινά στην θέση των πλαϊνων που είναι για το surround και όταν είναι η σειρά τους των πλαϊνων δεν ακούγονται καθόλου και ακουγονται τα μπροστινα υπαρχει θεμα με την καρτα ηχου ή τα ηχεια εχουνε καποιο πρωβλημμα? ευχαριστω περιμενω τις αποψεις σας

Δημοσ.

εχω αυτη της diamond xs5.1 και οτι και να εβαλα δεν λειτουργουνε τα πλαϊνά μου ηχεία καμια λυση κανενας μηπως φταινε τα ηχεια?

Δημοσ.

εχω αυτη της diamond xs5.1 και οτι και να εβαλα δεν λειτουργουνε τα πλαϊνά μου ηχεία καμια λυση κανενας μηπως φταινε τα ηχεια?

Πήγαινε στο control panel -> κάρτα ήχου και ενεργοποίησε 5.1. Αν δε λειτουργήσει κάνε επανεγκατάσταση τους driver της... Κάπου είχα διαβάσει ότι είχαν κι άλλοι το ίδιο πρόβλημα στο εξωτερικό, αλλά δε θυμάμαι το site... Νομίζω όμως ότι κάπως έτσι λύθηκε το πρόβλημα... Λίγο ψάξιμο στο google ίσως βοηθήσει... Πάντως πιστεύω ότι δε φταίνε τα ηχεία σου.

Δημοσ.

το εψαξα λιγο και κατι που ειδα να λεει ενας οτι το mp3 αρχειο ειναι στερεοφονικο και ακουγεται απο τα 2 ηχεια και κατι αλλο οι ταινειες πρεπει να υποστηριζουνε το dolby νομιζω αν δεν κανω λαθος

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

παιδια το θεμμα δεν λυνεται το εψαξα τοσο καιρο αλλα τιποτα μαλον θα αλλαξω καρτα ηχου πρεπει να εχει πρωβλημμα ή ασυμβατοτητα με τα ηχεια μου τι λετε και σεις? να παω στην asus xonar 5.1 διαβασα εχει καλες κριτικες, τι λετε?

Δημοσ.

καλησπέρα σας έχω μια κάρτα ήχου η οποία είναι 5.1 έχω ηχεία logitech όταν κάνω τέστ το surround δεν ακούγονται τα πλαϊνα ηχεία μου γιατί συμβαίνει αυτο? δηλαδη αντι να ακούγονται τα πλαϊνα ακούγονται παλι τα 2 μπροστινά στην θέση των πλαϊνων που είναι για το surround και όταν είναι η σειρά τους των πλαϊνων δεν ακούγονται καθόλου και ακουγονται τα μπροστινα υπαρχει θεμα με την καρτα ηχου ή τα ηχεια εχουνε καποιο πρωβλημμα? ευχαριστω περιμενω τις αποψεις σας

Ποια ηχεια εχεις ?

Μην αγορασεις αλλη καρτα μπορει να βρεθει λυση ...

Δημοσ.

Tην μουσικη , τα mp3 κλπ που ειναι στερεοφωνικα θα τα ακους απο 2 ηχεια, γιατι ακριβως ειναι στερεοφωνικα. Εσυ θελεις να τα ακους και απο τα 5 ηχεια? Αν ναι, ποιος ο λογος να θελεις κατι τετοιο?

Δημοσ.

δεν ειναι εκει το θεμμα, το θεμμα ειναι οτι οταν βαζω παιχνιδια και ταινειες δεν ακουγωνται τα πλαϊνα δηλαδη τα σαραουντ, εκανα και καποια τεστ που εχει στο youtube και ειδα οτι δεν παιζουνε τα πλαϊνα οταν εχρχεται η σειρα τους υποψιαζομαι οτι φταιει η καρτα ηχου γιατι βγαζει κατι παρασιτα οταν ανοιγω την ενταση τα ηχεια δεν φταινε τα πηρα 100Ε ειναι logitech σειρα Ζ 5.1 τωρα δεν ξερω τι θα γινει αν μπωρειται να βοηθησετε

παντως η καρτα που εχω δεν ειναι και απο τις καλες μαλον η diamond xs5.1 γι αυτο ειπα να παω στην ασους ξοναρ 5,1 γιατι εχει πιστοποιηση dolby surround τωρα αν ξερεται κατι αλλο η γνωμη σας σεβαστη

Δημοσ.

Δεν εχει νοημα να παρεις ακριβη καρτα ηχου για το επιπεδο ηχειων που εχεις.

Ακομα και η ενσωματωμενη κανει μια χαρα δουλεια.

Για το προβλημα σου, κατι φταιει στις ρυθμισεις ή στους drivers. Αν δεν βγαλεις ακρη, βγαλε την καρτα ηχου και ασε την ενσωματωμενη.

Δημοσ.

υπαρχει περιπτωση να εχει ασυμβατοτητα η καρτα ηχου με τα ηχεια στα hrz ή οχι βασικα οταν παει να ακουστουν τα πλαινα ο ηχος γυριζει παλι στο εμπρος δεξι και αριστερο εμπρος ηχειο ενω θα επρεπε να χτυπανε τα πλαϊνα δεν ξερω πως γινεται αυτο

Δημοσ.

Πινακας ελενχου / καρτα ηχου / επιλογη 5.1 / εχει τεστ που τσεκαρεις καθε ηχειο ξεχωριστα για να δεις αν δουλευει ...

Απο bios κλεισε την onboard καρτα ηχου που εχεις ... (για πιθανον conflict)

Αν παλι δεν δουλευει βαλε σε αλλη pci την καρτα ...

*Βρες ενα ηχειο που δουλευει και στην υποδοχη του πισω απο το subwoofer βαλε ενα που δεν δουλευει (μηπως καποιο ηχειο ειναι χαλασμενο) ...

*logitech Z506 5.1 εχεις ? Τι windows εχεις ?

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...