Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 102
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Απο ποτε το "φερθηκε η ΕΕ σκληρα στην Ελλαδα" ειναι "γιατι δεν γαμαει πιο πολυ η ΕΕ την Ελλαδα"?

Να φερθεις σκληρα, δεν σημαινει να φερθεις αδικα. Η Ελλαδα και οι πολιτες της επελεξαν αυτη την πορεια. Εμμεσα ή αμεσα.

Οταν η ΕΕ εστελνε τα πακετα με τα λεφτα ηταν καλα? Τωρα θα μου πεις, αλλοι τα τρωγανε. Ναι, οι αλλοι ομως δεν φυτρωσαν. Εκλεχθηκαν.

Και οταν εσυ ο ιδιος φοροδιαφευγεις ή βοηθας στην φοροδιαφυγη εισαι συμμετοχος σε αυτο που γινεται. Απλα πραγματα.

Στην Ελλάδα, όπως σχεδόν σε όλα τα κράτη του Ευρωπαϊκού νότου, η Ευρώπη μπορούμε να πούμε ότι φέρθηκε σκληρά στην πεζοδρομιακή.

Δηλαδή: επιτόκια δανείων, εξοπλιστικά κτλ ήταν εξ αρχής ασύμφορα για τα δεδομένα της Ελλάδας. Μια λυκοφιλία δηλαδή, με τη ζυγαριά να γέρνει μάλλον προς την πλευρά του ισχυρού.

Βέβαια η τύχη των περισσότερων μικρών κρατών αυτή είναι. Οδηγούνται σταδιακά σε μια όλο και μεγαλύτερη εξάρτηση, ειδικά όταν έχουν γεωπολιτικό ενδιαφέρον.

Δημοσ.

Oχι δεν το εχω διαβασει αλλα απ'οτι μ ειπε ο Αδωνης "θα ενθουσιαστω"

:lol: :lol:

Τελος παντων οποιος θελει να ψηφισει ας ψηφισει...

Τελος απο εμενα...

Αρα λες στο κοσμο να ψηφισει "Ναι" στο οτι η Ευρωπη ειναι σκληρη απεναντι μας συσχετιζοντας την κατασταση που ζουμε με το αποτελεσμα του μνημονιου 1 που δεν εχεις διαβασει, το οποιο μνημονιο το συνταξε το IIF (το δευτερο I = international) που αποδεχθηκε και εκτελεσε ο Πρωθυπουργος αυτης της χωρας. Μαλιστα.

Μην ξεχασουμε να μπουμε και στης φυλετικες μαχες να τσακισουμε τους Σκοπιανους.

Δημοσ.

εγώ ένα έχω να πω..

εύχομαι μέσα απο τα βάθη της ψυχής μου

εκει που κατοικεί το κράκεν και ο λεβιάθαν (ναι , αυτός που δεν σκοτώνεται αν δεν έχεις την σφραγίδα του ορείχαλκου)

οταν αρχίσουμε να ψοφάμε απο την πείνα μελλοντικά , οι πρώτοι που θα ψοφήσουν να είναι αυτοί που υποστήριξαν τα κόμματα που μας γ.@αν και έφεραν τους φίλους τους τώρα να μας αποτελειώσουν για ρουσφέτια και διαιώνισαν την κατάσταση τρώγοντας και αυτοί οτι έφταναν.

Ελπίζω εμείς που ήμασταν τα κορόιδα της ιστορίας και δεν φάγαμε να μηνούμε λίγο παραπάνω να δούμε αυτούς τους ηλίθιους να ψοφάνε τουλάχιστον να πάμε ευχαριστημένοι.

Λερέέέέέέέέέέέέέέςςςςςς

http://www.youtube.com/watch?v=bx7V_h26HSw

Δημοσ.

Απο ποτε το "φερθηκε η ΕΕ σκληρα στην Ελλαδα" ειναι "γιατι δεν γαμαει πιο πολυ η ΕΕ την Ελλαδα"?

Να φερθεις σκληρα, δεν σημαινει να φερθεις αδικα. Η Ελλαδα και οι πολιτες της επελεξαν αυτη την πορεια. Εμμεσα ή αμεσα.

Οταν η ΕΕ εστελνε τα πακετα με τα λεφτα ηταν καλα? Τωρα θα μου πεις, αλλοι τα τρωγανε. Ναι, οι αλλοι ομως δεν φυτρωσαν. Εκλεχθηκαν.

Και οταν εσυ ο ιδιος φοροδιαφευγεις ή βοηθας στην φοροδιαφυγη εισαι συμμετοχος σε αυτο που γινεται. Απλα πραγματα.

Εντάξει Τούφα,ας μας βομβαρδίσουν κιόλας να ησυχάσουν μία και καλή από τους φοροφυγάδες,τεμπέληδες,βρωμιάρηδες,και ότι άλλο άσχημο επίθετο σε φτιάχνει.Τόση χολή ούτε η Bild.

Δημοσ.

Στην Ελλάδα, όπως σχεδόν σε όλα τα κράτη του Ευρωπαϊκού νότου, η Ευρώπη μπορούμε να πούμε ότι φέρθηκε σκληρά στην πεζοδρομιακή.

Δηλαδή: επιτόκια δανείων, εξοπλιστικά κτλ ήταν εξ αρχής ασύμφορα για τα δεδομένα της Ελλάδας. Μια λυκοφιλία δηλαδή, με τη ζυγαριά να γέρνει μάλλον προς την πλευρά του ισχυρού.

Βέβαια η τύχη των περισσότερων μικρών κρατών αυτή είναι. Οδηγούνται σταδιακά σε μια όλο και μεγαλύτερη εξάρτηση, ειδικά όταν έχουν γεωπολιτικό ενδιαφέρον.

Οταν βρισκεις προσφορο εδαφος, θα κανεις κατι. Ειτε αυτο λεγεται να φας 2 μετρα απο τον γειτονα σου στο οικοπεδο, ειτε αυτο ειναι να του φας την γυναικα. Αντι να εχουμε πολιτικους με @@, εχουμε @@ πολιτικους.

Το ιδιο ομως ισχυει και για τον λαο ετσι? Πελατιακες σχεσεις παντου, "εδω ειναι Ελλαδα ρε φιλε" οταν παρανομουμε, και γενικα οπου μας βολευει ειναι καλο να μην υπαρχει ελεγχος αλλα οταν μας τσουζει φωναζουμε γιατι δεν μας κοιταει κανεις.

Εντάξει Τούφα,ας μας βομβαρδίσουν κιόλας να ησυχάσουν μία και καλή από τους φοροφυγάδες,τεμπέληδες,βρωμιάρηδες,και ότι άλλο άσχημο επίθετο σε φτιάχνει.Τόση χολή ούτε η Bild.

Δεν χρειαζεται κανενας βομβαρδισμος. Κανουμε δουλεια και μονοι μας μην φοβασαι.

Δημοσ.

Οταν βρισκεις προσφορο εδαφος, θα κανεις κατι. Ειτε αυτο λεγεται να φας 2 μετρα απο τον γειτονα σου στο οικοπεδο, ειτε αυτο ειναι να του φας την γυναικα. Αντι να εχουμε πολιτικους με @@, εχουμε @@ πολιτικους.

Το ιδιο ομως ισχυει και για τον λαο ετσι? Πελατιακες σχεσεις παντου, "εδω ειναι Ελλαδα ρε φιλε" οταν παρανομουμε, και γενικα οπου μας βολευει ειναι καλο να μην υπαρχει ελεγχος αλλα οταν μας τσουζει φωναζουμε γιατι δεν μας κοιταει κανεις.

Σου μιλάω για το αν μας έχει φερθεί σκληρά η Ευρώπη και μου απαντάς για τη λαμογιά του Έλληνα.

Δημοσ.

Σου μιλάω για το αν μας έχει φερθεί σκληρά η Ευρώπη και μου απαντάς για τη λαμογιά του Έλληνα.

"μας εχει φερθει σκληρα η Ευρωπη" = δεν μας δινουν τσαμπα λεφτα;

Δημοσ.

"μας εχει φερθει σκληρα η Ευρωπη" = δεν μας δινουν τσαμπα λεφτα;

μας έχει φερθεί σκληρά: γονατίζουν την οικονομία με τέτοια μέτρα και στο τέλος θα γονατίσουν όλη την ΕΕ, πώς θα πάρουν τα λεφτά τους πίσω; αστείο σενάριο μου φαίνεται...

Δημοσ.

Τούφα άλλο αυτοκτονία άλλο δολοφονία.

Το νόμισμα έχει δύο όψεις,μην κοιτάς μόνο την μία.Δεν μιλάμε μόνο στην Ελλάδα για την σκληρότητα και την αδιαλλαξία των Γερμανών και των αυλικών τους-βλέπε Αυστρία,Ολλανδία κλπ-

Τυχαία δεν είναι η δημοσκόπηση.Δεν ξέρω τι εξυπηρετεί αλλά σίγουρα δεν μπήκε άνευ λόγου.

Διάβασε κι αυτό.

Δημοσ.

Τούφα άλλο αυτοκτονία άλλο δολοφονία.

Το νόμισμα έχει δύο όψεις,μην κοιτάς μόνο την μία.Δεν μιλάμε μόνο στην Ελλάδα για την σκληρότητα και την αδιαλλαξία των Γερμανών και των αυλικών τους-βλέπε Αυστρία,Ολλανδία κλπ-

Τυχαία δεν είναι η δημοσκόπηση.Δεν ξέρω τι εξυπηρετεί αλλά σίγουρα δεν μπήκε άνευ λόγου.

Διάβασε κι αυτό.

Τι λε ρε, όλοι οι έλληνες είναι λαμόγια, πίριοντ, κατά Τούφα.;ρ

Αλήθεια όταν ήσουν εσύ εδώ ήσουν καλύτερος ρε Νίκο; Σε βλέπω σε τόσα ποστ σου και εκφράζει ένα ανθελληνικό αίσθημα, ειλικρινά , σε εκτιμώ αλλά ώρες ώρες γίνεσαι deep για deep ασσχολ αδελφέ μου ;ρ

Δημοσ.

Δεν εγραψα πουθενα, 2ο πληθυντικο, δεν βγαζω την ουρα μου απ'εξω. Τα κανα και εγω ή εβλεπα αλλους να τα κανουν και να μην λεω τιποτα.

Physics, αξιζει το σκληρο φερσιμο η χωρα μας? Εσυ νομιζεις οτι ειναι αδικο το να σου ζητανε να αναλαβεις τις ευθυνες σου για κατι που εκανες?

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...