Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα παιδια, οπως καταλαβαίνετε εχω τη παραπανω καρτα και επειδη εχω πολύ καιρο να παιξω παιχνίδια έκανα εγκατασταση το Battlefield 3 και το GTA IV. Δυστυχώς οτι ρύθμιση και να κανω πάντα τρώω Lag, μήπως δεν είναι επαρκής πια?

Ευχαριστώ.

Δημοσ.

Εχω I7-920, 4gb ram, win 7 32-bit, motherboard GIGABYTE GA-EX58-UD3R, δε νομιζω να εχω bottleneck.

σε αυτο το συστημα, 4670?

σορρυ, που θα το πω ξεδιαντροπα, αλλα εισαι (οχι εσυ, το πισι) εντελως ανισορροπος φιλε μου!!!

και επιπλεον, πως εχεις 4gb ram σε αυτη τη μητρικη? κανονικα επρεπε να εχεις ειτε 3χ1gb, ειτε 3x2gb...!!!!!!!! :fear: :fear: :fear:

μη με παρεξηγησεις, απλα μου φαινεται περιεργο σε συνδυασμο chip+cpu που εχουν triple channel, να εχεις 4gb RAM!

Δημοσ.

6 x 2gb εχω αλλα τα 32bit αναγνωριζουν 4gb αν δεν κανω λαθος.

Τοτε που τον συναρμολογουσα δεν με ενοιαζε τοσο πολυ το gaming και εκοψα απο την καρτα.

Δημοσ.

Σιγουρα χρειαζεσαι μια μεγαλυτερη καρτα , αλλα εισαι στο σωστο μερος κανε μια πλοηγηση στις αγγελιες και σιγουρα θα βρεις μια στα μετρα σου .

Κωστας

Δημοσ.

Τοτε που τον συναρμολογουσα δεν με ενοιαζε τοσο πολυ το gaming και εκοψα απο την καρτα.

αα μαλιστα..! οκ.

τοτε οπως λεει κι ο απο πανω, ψαξε για καμια μεγαλυτερη. αναλογα με το μπατζετ, βρισκεις 4870-1gb με κανα 60-70€, ή 5850 με κανα 100€.

Δημοσ.

Δηλαδή έχεις 8GB ram να κάθονται;;; :confused: Γιατί να το κάνεις αυτό; :confused:

Η κάρτα πάντως δεν κάνει για σύγχρονο gaming.

Δημοσ.

Δηλαδή έχεις 8GB ram να κάθονται;;; :confused: Γιατί να το κάνεις αυτό; :confused:

Η κάρτα πάντως δεν κάνει για σύγχρονο gaming.

Λαθος 3*2, 6GB συνολο, εβαλα εχτες το βραδυ τα win 7 64bit εκανα και ενα μικρο overclocking στα 3,4 το μονο

που μενει ειναι μια καρτα.

Παω αγγελιες να δω.

Σας ευχαριστω.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...