mitsoskolovos Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2012 Καλησπέρα! Εχω πρόβλημα με ενα pc που έχω (όχι αυτό της υπογραφής) το οποίο είναι πολύ περίεργο. Ανοίγω τον υπολογιστή και μετά απο λίγη ώρα σβήνει, παταω το κουμπι να ξαναανοίξει δεν ανοίγει, το βγάζω από την πρίζα το ξαναβάζω ανοίγει και παλι απο την αρχή τα ίδια. Το περίεργο της υπόθεσης είναι οτι όλα αυτά συμβαίνουν όταν έχω κανονικά στημένο το pc αλλά όταν βγάλω το τροφοδότικο εκτός κουτιού τα συνδέσω όλα και ανοίξω το pc αυτό λειτουργεί ΚΑΝΟΝΙΚΟΤΑΤΑ !!!! Τι μπορεί να συμβαίνει ;;; Ευχαριστώ!
washcloud Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2012 ...χωρίς να το πολυσκεφτώ/(εξετάσω με βάση αυτά που έγραψες), για δοκίμασε να αποσυνδέσεις τα καλώδια του Power-On button από τη μητρική, και ξεκίνα το μηχάνημα ακουμπώντας ένα κατσαβίδι στα δύο πινάκια που κατέληγαν τα καλώδια. (...εναλλακτικά, σύνδεσε στη θέση τους -για να μη χρησιμοποιείς κατσαβίδι, αν και δεν είναι/θα επιφέρει πρόβλημα- τα καλώδια από το Reset button, και χρησιμοποίησέ το αντί του Power-On)
mitsoskolovos Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2012 Το έκανα και αυτο και πάλι έσβηνε... Κακώς δεν το ανέφερα πριν..
mitsoskolovos Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2012 Ναι δικό μου... Κατι ακόμα... 'Εχω αλλάξει τον ανεμιστήρα του τροφοδοτικού με έναν με μπλε λεντ. Παίζει να δημιουργει κάποιο προβλημα αυτό; Το είχα κάνει σε τροφοδοτικό φίλου και δεν είχε κανενα πρόβλημα.
washcloud Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2012 Καλό θα ήταν λοιπόν να ανέφερες και το "ιστορικό" του λίγο. Για να καταλάβει κανείς αν υπάρχει περίπτωση να είναι πρόβλημα θερμοκρασιών (ή έλλειψης ψύξης αντίστοιχα κτλ). Αν και, μάλλον για μητρική, μοιάζει. Αν μπορείς να δοκιμάσεις άλλο τροφοδοτικό πάντως, καν' το. Συγκεκριμένα η φάση με την αλλαγή που λες, έχει νόημα να επικεντρωθεί κανείς, αν πχ πριν την αλλαγή δούλευε το σύστημα και μάλιστα οκ...="ιστορικό", που λέγαμε...)
mitsoskolovos Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2012 Πριν την αλλαγή λειτουργουσε μια χαρα... Η μητρική είναι καινουρια, θερμοκρασιες ήταν τον πρώτο που σκέφτηκα αλλά είναι οκ και τροφοδοτικό αλλο ψαχνω από προχθές... Αν βρω θα δοκιμάσω. Ευχαριστω για τη βοήθειά σου!
washcloud Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2012 Του βασικού σου πισιού, δεν μπορείς να το δοκιμάσεις; Ή να ξαναβάλεις πάνω το μανίσιο ανεμιστηράκι; (...να 'σαι καλά για τις ευχαριστίες, αν και δεν έχω προσφέρει κάτι ουσιαστικό μέχρι τώρα σαν "λύση"...Το πολύ, food for thought...)
Boltaz Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2012 Καλησπέρα! Εχω πρόβλημα με ενα pc που έχω (όχι αυτό της υπογραφής) το οποίο είναι πολύ περίεργο. Ανοίγω τον υπολογιστή και μετά απο λίγη ώρα σβήνει, παταω το κουμπι να ξαναανοίξει δεν ανοίγει, το βγάζω από την πρίζα το ξαναβάζω ανοίγει και παλι απο την αρχή τα ίδια. Το περίεργο της υπόθεσης είναι οτι όλα αυτά συμβαίνουν όταν έχω κανονικά στημένο το pc αλλά όταν βγάλω το τροφοδότικο εκτός κουτιού τα συνδέσω όλα και ανοίξω το pc αυτό λειτουργεί ΚΑΝΟΝΙΚΟΤΑΤΑ !!!! Τι μπορεί να συμβαίνει ;;; Ευχαριστώ! Οπως περιγραφεις το προβλημα σου , η διαφορα απο το να εχεις το τροφοδοτικο μεσα στο κουτι και εκτος ειναι η γειωση ... Δηλαδη καπου εχεις βραχυκυκλωμα και οταν το τροφοδοτικο ειναι μεσα στο κουτι κανει κυκλωμα και κλεινει το pc ... Βγαλε απο το κουτι το τροφοδοτικο + μητρικη + ολα τα καλωδια , ελενξε προσεκτικα ολα τα καλωδια + βυσματα του τροφοδοτικου , τσεκαρε την μητρικη για κανενα στραβομενο pin ... Αν εχεις πολυμετρο και ξερεις να μετρησεις το τροφοδοτικο αλλιως πηγαινε το σε καποιον που ξερει ... Δες το manual της μητρικης και μετα τοποθετησε την μητρικη στο κουτι βαζοντας ολες τις βιδες/μεταλικες βασεις απο κατω , μετα βαλε το τροφοδοτικο και κανε τις απαραιτητες συνδεσεις ...
mitsoskolovos Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2012 Παιδια το πρόβλημα λύθηκε. Ανοιξα το τροφοδοτικο εβαλα το παλιο ανεμηστηράκι και όλα λειτουργουν ρολόι! Από αυτο το πισι γράφω τώρα! washcloud από το βασικό δεν μπορούσα να δοκιμάσω λόγω cable managment.. Ευχαριστώ που προσφερθήκατε να βοηθήσετε!
washcloud Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2012 ...οπότε ασ' το έτσι, ή στη χειρότερη ψαξ' το πρώτα καλύτερα (εγκυκλοπαιδικά) γιατί δημιουργούσε αυτό το ζόρι η αλλαγή, πριν προβείς σε εκ νέου "πειραματισμούς".
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα