Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Θέλω να κάνω αποτρίχωση σε ευαίσθητες περιοχές. Τι κρέμα προτείνετε?

Έχω διαβάσει για την Revitol αλλά και για την Dermology η οποία φαίνεται καλύτερη. Έχει εμπειρία κάποιος από αυτές? Γενικότερα γράψτε εμπειρίες από τέτοιες κρέμες, με γνώμονα τις ευαίσθητες περιοχές πάντα.

• Απαντ. 31
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Το θέμα μου το άνοιξε ξεχωριστά moderator μιας και είναι διαφορετικό. Εδώ μιλάμε για αποτρίχωση με κρέμα. Και επίσης εδώ περιμένω απαντήσεις επί της ουσίας και όχι κριτικές όπως γράφανε στα περισσότερα μηνύματα στο θέμα που αναφέρεις. :-)

Δημοσ.

Eνδιαφερον θεμα, αν υπαρχει καποια χρησιμη απαντηση την περιμενω κι εγω, διοτι η κλασσικη μεθοδος με το ξυραφακι δεν παλευεται για διαφορους λογους.

Δημοσ.

είναι ανάγκη;; γιατί; γιατί;;; :cry:

Tι γιατι? Θεμα υγιεινης ειναι πρωτιστως, εκτος αν την βρισκεις να αναδυονται διαφορου τυπου και προελευσης ευωδιες απο εκεινο το σημειο ακομα κι αν η καθαριοτητα ειναι τυπικοτατη.

Φυσικα ειναι και θεμα αισθητικης, αναλογως παντα πως την αντιλαμβανονται καποιοι-καποιες. Περι ορεξεως.. Για να μην πουμε το αλλο τιπ οτι οταν αποτριχωνεσαι σε εκεινη τη περιοχη "κερδιζεις" μεγεθος και γινουμε εντελως ακαταλληλοι.

Δημοσ.

δεν με πείθεις.. γουστάρω τρίχα

ωστόσο είναι γεγονός ότι οι υπόλοιπες σας θέλουν σαν ξεπουπουλιασμένα πουλιά..

πφφφ shit! i hate it!

Δημοσ.

Tι γιατι? Θεμα υγιεινης ειναι πρωτιστως, εκτος αν την βρισκεις να αναδυονται διαφορου τυπου και προελευσης ευωδιες απο εκεινο το σημειο ακομα κι αν η καθαριοτητα ειναι τυπικοτατη.

Φυσικα ειναι και θεμα αισθητικης, αναλογως παντα πως την αντιλαμβανονται καποιοι-καποιες. Περι ορεξεως.. Για να μην πουμε το αλλο τιπ οτι οταν αποτριχωνεσαι σε εκεινη τη περιοχη "κερδιζεις" μεγεθος και γινουμε εντελως ακαταλληλοι.

Tου κοντου φραχτη το γρασιδι του φταιει.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...