paylidis Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2012 δεν με πείθεις.. γουστάρω τρίχα ωστόσο είναι γεγονός ότι οι υπόλοιπες σας θέλουν σαν ξεπουπουλιασμένα πουλιά.. πφφφ shit! i hate it! 80's , χρυση αλυσίδα, γαρδέλης κ ετσι είσαι; χμμμ Tου κοντου φραχτη το γρασιδι του φταιει. Πάντως ένα πράγμα θα σου πω (ή μαλλον 1+1 δώρο): ΜΗ ΔΟΚΙΜΑΣΕΙΣ ΑΠΟΤΡΙΧΩΤΙΚΕΣ ΤΑΙΝΙΕΣ και ΜΗ ΖΗΤΗΣΕΙΣ ΝΑ ΣΟΥ ΚΑΝΕΙ ΑΠΟΤΡΙΧΩΣΗ ΓΥΝΑΙΚΑ (θα σου βγάλει ολα τα απωθημένα της που πρέπει να το κάνει καθε βδομάδα/μήνα/χρονο/μαμισι). Παθών (οχι τοσο χαμηλα) και μαθών... Gilette και gel.-
stavi Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2012 80's , χρυση αλυσίδα, γαρδέλης κ ετσι είσαι; χμμμ όχι ούτε Στάθης Ψάλτης, greek lover και καμάκι. Απλά μ' αρέσει ο άντρας να είναι και λίγο άντρας. Ήδη εχετε αρχίσει να βάφεται τα μαλλιά σας, ξυρίζεται τις αμασχάλες σας, βγάζετε τα φρύδια σας.. να δούμε τί άλλο θα κάνετε σε λίγο καιρό. και όπως και να χει, δεν ξέρω, μ'αρέσει, έτσι απλά.. Γιατί έτσι σας αρέσει.. που λέει και η διαφήμιση Tου κοντου φραχτη το γρασιδι του φταιει. ΧΑΧΑΧΑΧΑ πολύ καλό. Έλα οι μικροτσοτσοτσουτσου..., μη στραβώνεται.. είπαμε ΤΟ ΜΕΓΕΘΟΣ ΔΕ ΜΕΤΡΑΕΙ! Απλά καμιά φορά σας λέμε το αντίθετο για να σας ψαρώσουμε. το καλύτερο ψάρωμα ever http://www.youtube.com/watch?feature=player_detailpage&v=6JbBVKQDTWQ#t=118s
Liverpool89 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2012 Παρα τις αντιρρησεις της @stavi καλυτερα να κανεις αποτριχωση με κρεμα παρα με ξυραφακι.. Ειναι θεμα καθαριοτητας πιο πολυ και αισθησης μετα. Οπως εμεις απιτουμε απο την κοπελα μας να ειναι στην πενα ετσι πρεπει να ανταποδιδουμε κατι.. Οχι να γινουμε και γυμνοσαλιγκες αλλα και οχι να μοιαζει και σαν καντα'ι'φι. Τωρα αμα το θελει ή οχι η κοπελας μας ειναι υποκειμενικο αυτο. Και οσο για τα περι μεγεθους ... Ενα θα πω..Πρεπει να ξερεις να χειριζεσαι αυτο που εχεις..Μεγαλο και μικρο.. Οπως κανουν και οι γυναικες ..Οσες εχουν μικρα στηθη αναδεικνυουν τον πισινο τους και οσες δεν εχουν τοσο καλο πισινο αναδεικνυουν το ντεκολτέ τους.. Κανω λαθος???
CaptainHog Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2012 μηχανη επαναφορτιζομενη για την περιοχη ολοκληρη. την εχω μονο γι αυτο.καθαριζεται σχολαστικα με πινελο-οινοπνευμα και μετα παλι λαδωμα για να ειναι σαν καινουργια. το μονο κακο ειναι η φαγουρα μετα απο 2-3 μερες. ενυδατικη κρεμουλα ομως....στρωνει καπως. και οχι συχνα. γιατι οπως λεει και η σταβι καλο ειναι να εχει και κατι εκει κατω. αντρες ειμαστε.. και ξυρισμα μονο στα μουσια (κ αυτο με την δευτερη μηχανη ρευματος και με την 2η σκαλα) και στα γεννητικα οργανα.πουθενα αλλου.ολα τ αλλα πρεπει να εχουν τριχες.εκτος κ αν εισαι κανα μαλλιαρο αρκουδι και δεν σε πιανει ουτε το νερο....εκει παω πασο και κατι αλλο.γιατι την λεμε ευαισθητη περιοχη ρε?γεννητικα οργανα για να μην ειμαι καφρος και πω τπτ αλλο... αυτα.
evabb Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2012 Παρα τις αντιρρησεις της @stavi καλυτερα να κανεις αποτριχωση με κρεμα παρα με ξυραφακι.. Ειναι θεμα καθαριοτητας πιο πολυ και αισθησης μετα. Οπως εμεις απιτουμε απο την κοπελα μας να ειναι στην πενα ετσι πρεπει να ανταποδιδουμε κατι.. Οχι να γινουμε και γυμνοσαλιγκες αλλα και οχι να μοιαζει και σαν καντα'ι'φι. Τωρα αμα το θελει ή οχι η κοπελας μας ειναι υποκειμενικο αυτο. Και οσο για τα περι μεγεθους ... Ενα θα πω..Πρεπει να ξερεις να χειριζεσαι αυτο που εχεις..Μεγαλο και μικρο.. Οπως κανουν και οι γυναικες ..Οσες εχουν μικρα στηθη αναδεικνυουν τον πισινο τους και οσες δεν εχουν τοσο καλο πισινο αναδεικνυουν το ντεκολτέ τους.. Κανω λαθος??? ε καλα και η τεχνικη εχει τα ορια της παντα. αμα δεν σε εχει προικισει η φυση οση τεχνικη και να βαλεις...
Solar_Fields Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2012 Και οσο για τα περι μεγεθους ... Ενα θα πω..Πρεπει να ξερεις να χειριζεσαι αυτο που εχεις..Μεγαλο και μικρο.. Οπως κανουν και οι γυναικες ..Οσες εχουν μικρα στηθη αναδεικνυουν τον πισινο τους και οσες δεν εχουν τοσο καλο πισινο αναδεικνυουν το ντεκολτέ τους.. Κανω λαθος??? Μωρε ναι, απλα λεμε οτι ειτε ο Μητσος σου/μου/μας ειναι ξαδερφος με τα Cheetos ειτε ειναι ξαδερφος του Νωντα του Ανακοντα, οπως και να εχει "κερδιζει" λιγο ακομα με το ξυρισμα σαν μεγεθος. Ψυχολογικο θεμα ειναι (για οσους και οσες εχουν θεματακι με το μεγεθος). Εννοειται οτι στη συνευρεση παιζουν αλλα πραγματα σημαντικοτερο ρολο. Ακομα και στον ιδιο τον Μητσο παιζουν αλλα πραγματα σημαντικοτατο ρολο αντι του μηκους. Περαν του τροπου, μετρα και η "φορμα"...Τι να το κανεις αν ειναι 20εκ, εχεις τον τροπο και θες ενα χερι να τον συνοδευει σε καθε ενεργεια του επειδη ειναι ντεφορμε... την εχω μονο γι αυτο.καθαριζεται σχολαστικα με πινελο-οινοπνευμα και μετα παλι λαδωμα για να ειναι σαν καινουργια. το μονο κακο ειναι η φαγουρα μετα απο 2-3 μερες. E εκει ειναι το θεμα...Οτι σε 2-3 μερες παιζει φαγουρα. Aυτην αν γινοταν να αποφυγουμε θα ηταν καλα. Οχι τιποτα αλλο αλλα στη δουλεια η σε επισημους χωρους/ραντεβου ειναι οντως προβλημα. Κατα τ'αλλα γιατι ηλεκτρικη μηχανη κι οχι μια κλασσικη MACH3 ξερωγω ?
Liverpool89 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2012 ε καλα και η τεχνικη εχει τα ορια της παντα. αμα δεν σε εχει προικισει η φυση οση τεχνικη και να βαλεις... Συμφωνω.. .. Ειπαμε να εχουμε και κατι.. Οχι να πουλαμε φουμαρα..
stavi Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2012 Οπως κανουν και οι γυναικες ..Οσες εχουν μικρα στηθη αναδεικνυουν τον πισινο τους και οσες δεν εχουν τοσο καλο πισινο αναδεικνυουν το ντεκολτέ τους.. Κανω λαθος??? http://www.youtube.com/watch?feature=player_detailpage&v=3tqQj4loAgg#t=97s Όπως και να το κάνουμε these babies sell themselves ...
cthulhucarbide Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2012 Solar_Fields, πλιζ μην το λες "Μήτσο", δηλαδή έλεος είναι ότι πιο αηδιαστικό μπορείς να πεις
Solar_Fields Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2012 Solar_Fields, πλιζ μην το λες "Μήτσο", δηλαδή έλεος είναι ότι πιο αηδιαστικό υπάρχει Γιαυτο το λεω ετσι Περαν τουτου τα policies του φορουμ δεν μου επιτρεπουν να το πω οπως θελω, ενω αν αρχισω να λεω την επισημη λεξη "πεος" θα αρχισω να νιωθω σαν τον Ασκητη. Διαλεγω αηδια, παρα Ασκητη
paylidis Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2012 Ήδη εχετε αρχίσει να βάφεται τα μαλλιά σας, ξυρίζεται τις αμασχάλες σας, βγάζετε τα φρύδια σας.. να δούμε τί άλλο θα κάνετε σε λίγο καιρό. για άντρες μιλάμε τώρα ή για "αααααντρεεεες";;; Ακου εκει φρυδια και πρασινα αλογα. Μονο after shave και αποσμητικο... Ολα τα υπολοιπα κατακριτέα
Liverpool89 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2012 για άντρες μιλάμε τώρα ή για "αααααντρεεεες";;; Ακου εκει φρυδια και πρασινα αλογα. Μονο after shave και αποσμητικο... Ολα τα υπολοιπα κατακριτέα Δηλαδη θελετε να μου πειτε οτι ειναι καλυτερο οι αντρες να εχουν ενα ενιαιο φρυδι απο το να το περιποιουνται.. Δεν νομιζω Τακη..
CaptainHog Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2012 μηχανη γιατι ετσι απλα με βολευει.δεν χρειαζετε ξεπλυμα καθε φορα που κανεις μια κινηση..απλα συνεχιζεις..
paylidis Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2012 Δηλαδη θελετε να μου πειτε οτι ειναι καλυτερο οι αντρες να εχουν ενα ενιαιο φρυδι απο το να το περιποιουνται.. Δεν νομιζω Τακη.. Ειχα μια σειρά που ελεγε το αμίμητο "ΟΠΟΙΟΣ ΕΧΕΙ ΜΕΓΑΛΑ ΦΡΥΔΙΑ ΕΧΕΙ ΚΑΙ ΜΕΓΑΛΑ @@@ΙΔΙΑ". Ας μας πουν οι κυρίες τι προτιμούν... Προσωπικα ειμαι υπερ της αποτρίχωσης υπο την προυπόθεση της καλαισθησίας και της διατήρησης του "ανδρισμου"...
Liverpool89 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2012 Εγω επειδη εχω ενιαιο φρυδι το βγαζω στο κεντρο ..Δεν το πειραζω αλλου εννοειτε.. Αλλα πολλες φορες ενιωθα αβολα σχολιαζαν..Τωρα πλεον καθε μηνα το βγαζω..Γιατι το συνιθισα και ας λενε οτι θελουν
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα