Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

παιδια εαν αγορασω αυτο

http://www.ebay.com/itm/PC5-25-LCD-Control-Panel-CPU-HD-Temp-Fan-Speed-Display-/200708101973?pt=LH_DefaultDomain_0&hash=item2ebb229755

και ενωσω μεταξυ τους τα δυο fan του κουτιου μου θα μπορω να μειωσω τις στροφες και στα δυο μαζι?

γιατι απο οτι καταλαβα το συγκεκριμενο ρυθμιζει μονο ενα fan

να πω οτι τα fan μου ειναι 3pin.

και κατι ακομα τους αισθητηρες που πρεπει να τους βαλω για να βλεπω

τις θερμοκρασιες?

Δημοσ.

Ναι θα ελέγχεις και τους 2 αλλά ένδειξη στροφών θα παίρνεις απο τον ένα. (Καλό είναι να δεις βέβαια στο manual τη μέγιστη ισχύ ανα κανάλι)

Για τους αισθητήρες

Ανάλογα που θες να βλέπεις θερμοκρασίες. Αν πχ θες στον επεξεργαστή, βγάζεις ψύχτρα βουτάς το λαμάκι που έχει ο αισθητήρας σε πάστα, απλώνεις πάστα στον επεξεργαστή, βάζεις το λαμάκι επάνω και κουμπώνεις ψύχτρα.

Εγώ τα αποφεύγω μια και πολλές φορές, δεν γίνεται και η καλύτερη επαφή ψύχτρας/cpu (για το παράδειγμα που σου έθεσα).

Δημοσ.

Ναι θα ελέγχεις και τους 2 αλλά ένδειξη στροφών θα παίρνεις απο τον ένα. (Καλό είναι να δεις βέβαια στο manual τη μέγιστη ισχύ ανα κανάλι)

Για τους αισθητήρες

Ανάλογα που θες να βλέπεις θερμοκρασίες. Αν πχ θες στον επεξεργαστή, βγάζεις ψύχτρα βουτάς το λαμάκι που έχει ο αισθητήρας σε πάστα, απλώνεις πάστα στον επεξεργαστή, βάζεις το λαμάκι επάνω και κουμπώνεις ψύχτρα.

Εγώ τα αποφεύγω μια και πολλές φορές, δεν γίνεται και η καλύτερη επαφή ψύχτρας/cpu (για το παράδειγμα που σου έθεσα).

για το σκληρο η την καρτα γραφικων?

Δημοσ.

Στο σκληρό; Δε το έχω δοκιμάσει να σου πω την αλήθεια lol

Για την κάρτα ότι είπα για το cpu

οκ ευχαριστω πολυ

Δημοσ.

Εγώ έχω βάλει 2 πάνελ της Scythe (έχω αρκετούς ανεμιστήρες) και τους αισθητήρες για τις θερμοκρασίες τους έχω "στερεώσει" στα μεταλλικά σημεία των φυσικών δίσκων, της κάρτας κλπ.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...