jimarass Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2012 Άργησα να πληρώσω την πιστωτική για μία ημέρα. Το ποσό ήταν 500 ευρώ. Πόσο θα χρεωθώ? ένα ολόκληρο μήνα τόκους ή μία ημέρα τόκους?
logizagor Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2012 το μονο σιγουρο ειναι οτι εκανες μ@%@#!@ φιλε μου... παντως αναλογα με ενα ποσοστο % των 500 ευρω.
Haldol Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2012 Πάρε ένα τηλέφωνο την τράπεζά σου και ρώτα τι τόκο υπερημερίας έχουν. Δεν είναι μεγάλα τα ποσά, αλλά είναι τσάμπα λεφτά χαμένα, οπότε μη χάνεις τις προθεσμίες.
kfyros Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2012 Άργησα να πληρώσω την πιστωτική για μία ημέρα. Το ποσό ήταν 500 ευρώ. Πόσο θα χρεωθώ? ένα ολόκληρο μήνα τόκους ή μία ημέρα τόκους? μόνο ενός μήνα ??? ολόκληρου του έτους δεν βάζεις καλύτερα ?? για να χαλαρώσεις , σου λέω ότι απλώς θα πληρώσεις τους τόκους μιας μέρας.. αν πχ. το επιτόκιο υπερημέριας είναι 20 % , θα πληρώνεις 500 Χ 20 / 100 / 365 = 0,27 ευρω για κάθε μέρα που καθυστερείς ! Το 20% νομίζω ότι είναι υπερβολικό.. Γύρω στο 15 παίζει μου φαίνεται.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα