Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Εχεις βαλει πολυ ανομοιογενη μοντελα... Tα XPS δεν συγκρινονται με inspiron... Αλλη ποιοτητα κατασκευης, ανθεκτικοτερα κτλ...

Δημοσ.

Το θέλω για κάνα ελαφρύ παιχνίδι και για ταξίδια, κυρίως να έχω κάτι να ασχολούμαι στη διαδρομή. Δε με νοιάζουν ιδιαίτερα οι ίντσες αν και προτιμώ 17.

eko13 τα xps υπερτερούν σε αυτά που λες;

Δημοσ.

θα σου προτεινα 13αρι. Το 17αρι φυσικα για ταξιδια ειναι εντελως ακαταλληλο. Καλυτερη αυτονομια θα εχεις με εναν οχι παρα πολυ δυνατο επεξεργαστη και onboard καρτα γραφικων

Δημοσ.

Με onboard κάρτα όμως τι παιχνίδι να παίξεις... Τον επεξεργαστή τον "ρίχνεις" (δε θυμάμαι πως είναι ο όρος στα αγγλικά) και είναι ΟΚ από κατανάλωσε. Είχα βρει έναν ωραίο toshiba που είχε optimus στον κωτσόβολο, αλλά δεν τον έχει πλέον. Από την στιγμής που και ο 13αρης θέλει τσάντα, το ίδιο μου είναι, είτε 17 είτε 13, στη μεταφορά.

Δημοσ.

Σιγουρα η αποφαση ειναι δικη σου, η ιδανικη λυση ομως σε αυτα που ζητας ειναι ενα 13αρι. Για μενα αυτο που ζητας και αυτο που θες δεν συμβαδιζουν. Ελαφρα παιχνιδια παιζεις με Onboard. Και σιγουρα το να κουβαλας ενα 13αρι δεν εχει ουδεμια σχεση με το να κουβαλας 17αρι. Εγω ευχομαι πολλες φορες να ειχα ενα 13αρι ενω εχω 15αρι. Αν δεν υπηρχει προβλημα τα κινητα τηλεφωνα θα ειχαν παραμεινει τουβλα και δε θα υπηρχε λογος υπαρξης των laptop 13 ιντσων ή και τον netbook. Θα ειχε πατωσει και η αγορα των Tablet. Αυτη η αγορα δημιουργηθηκε κυριως επειδη δεν ειναι το ιδιο με το να κουβαλας 17αρι laptop μαζι σου. Ναι ομως αν δεν το θες δεν θα το παρεις δε σου βαζω και το πιστολι στον κροταφο ;)

Δημοσ.

Οταν λες ταξιδια αν εννεις ταξιδια σε λεωφορειο με το ΚΤΕΛ δε θα μπορεις να ανοιξεις καν το λαπτοπ μπροστα σου καθως ακομα και με 15ιντσες κατι τετοιο θα ειναι στα ορια του για τα περιθωρια του χωρου που εχεις

Δημοσ.

Με μπριζωσες και ψαχτηκα για πιο μικρο και επεσα πανω στα latitude της dell που φαινονται φοβερα.

Αυτο εδω ειδικα http://www.skroutz.gr/s/412956/Dell-Latitude-E6420-3G-i7-2760QM-8GB-500GB.html , αλλα ειχα ξεκινησει για laptop 700 ευρω και εδω παμε στα 1500. Τα κανει ολα το ατιμο ομως... Αν και απ οτι βλεπω, η ανεξαρτητη καρτα γραφικων δε λεει και πολλα οποτε μαλλον με βλεπω για ενα e6420 γυρω στα 1200 με onboard μονο.

Βλεπω κατι 8ωρα διαρκεια μπαταριας, ισχυει;

Δημοσ.

Aν δεν καταληξεις σε ενα μπατζετ, δεν θα βρεις κανενα, το ενα θα σου βρωμαει το αλλο θα σου ξινιζει... Και θα βρισκεις συνεχεια καλυτερα λαπτοπ... Ειπαμε ενα μπατζετ +-50 ευρω, οχι συν πλην 500-1000!

Αυτα ειναι επαγγελματικα λαπτοπ, τι να τα κανεις τοσο ακριβα που κανουν? Αφου το θελεις να μεταφερεται λογικα η σειρα Vostro σου κανει...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...