Downloadpercent Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2012 Γεια Παιδιά, αυτό με τις ρήτρες στις εξετάσεις είναι κάτι που άμα θέλει ο καθηγητής το λαμβάνει υπόψιν? δηλαδή είναι στα λόγια μόνο ε? Είχα βάλει ρήτρα και με πέρασε ο μαλάκας με χαμηλό βαθμό, μπορεί να γίνει κάτι? ΥΓ: Ναι θα πάω γραμματεία αλλά πριν λίγο βγήκαν και έχω σκάσει, δεν μπορώ να περιμένω μέχρι αύριο
slipknot Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2012 Του 'γραψες και σε πέρασε ο καριόλης; Τελικά τόσα χρόνια οι καθηγητές στην τριτοβάθμια δεν έχουν αλλάξει.
Physics_Rulez Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2012 Γεια Παιδιά, αυτό με τις ρήτρες στις εξετάσεις είναι κάτι που άμα θέλει ο καθηγητής το λαμβάνει υπόψιν? δηλαδή είναι στα λόγια μόνο ε? Είχα βάλει ρήτρα και με πέρασε ο μαλάκας με χαμηλό βαθμό, μπορεί να γίνει κάτι? ΥΓ: Ναι θα πάω γραμματεία αλλά πριν λίγο βγήκαν και έχω σκάσει, δεν μπορώ να περιμένω μέχρι αύριο Είναι στο χέρι του καθηγητή, οπότε σε είδε έτσι σπασικλάκι και είπε να σου τη σπάσει τώρα που είναι νωρίς, πρώτο έτος κι έτσι.
Downloadpercent Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2012 Του 'γραψες και σε πέρασε ο καριόλης; Τελικά τόσα χρόνια οι καθηγητές στην τριτοβάθμια δεν έχουν αλλάξει. γέλα εσύ, άλλα εγώ τα έχω πάρει... ΥΓ: από την ώρα που περάσει ο βαθμός ακόμα και να το θέλει ο καθηγητής δεν μπορεί να γίνει τίποτα ε? άμα είναι να του μιλήσω... ΥΓ: μερικοί καθηγητές έχουν πρόσβαση στην η-γραμματεία και τα περνάνε αυτοί, γι'αυτό το λέω
panos2171 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2012 Τελειως ακυρο αυτο που εκανε μιας και ηδη ειχες τη ρητρα. Αν παντως ο βαθμος δεν αλλαζει δεν παιζει να το ξαναδηλωσεις για να το ξαναδωσεις?
slipknot Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2012 Κανονικά, απ' τη στιγμή που έδωσες και πέρασες το μάθημα, ο βαθμός περνιέται στη γραμματεία και το θέμα τελειώνει εκεί. Το αν θα δεχτεί ρήτρα ο καθηγητής εξαρτάται καθαρά απ' τον ίδιο, δυστυχώς δεν μπορείς να ξέρεις πώς λειτουργεί ο καθένας. Εγώ για παράδειγμα στο ίδρυμα όπου διδάσκω δέχομαι ρήτρα μόνο από φοιτήτριες.
viper2005 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2012 Κανονικά, απ' τη στιγμή που έδωσες και πέρασες το μάθημα, ο βαθμός περνιέται στη γραμματεία και το θέμα τελειώνει εκεί. Το αν θα δεχτεί ρήτρα ο καθηγητής εξαρτάται καθαρά απ' τον ίδιο, δυστυχώς δεν μπορείς να ξέρεις πώς λειτουργεί ο καθένας. Εγώ για παράδειγμα στο ίδρυμα που διδάσκω δέχομαι ρήτρα μόνο από φοιτήτριες. like a boss
Shitty Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2012 Απ'όσο ξέρω είναι στο χέρι του καθηγητή να λάβει υπόψιν του την ρήτρα ή όχι.Σε μας για παράδειγμα έχει τύχει καθηγητής πριν αρχίσει η εξέταση να πει "παιδιά δεν δέχομαι ρήτρα".Και να πας πάντως γραμματεία δεν νομίζω να καταφέρεις κάτι.Θα σου πουν "αυτά μας έδωσε ο καθηγητής,αυτά περάσαμε".Η συμβουλή μου είναι να μην το τραβήξεις άλλο το θέμα...ποτέ δεν ξέρεις πως θα το πάρει ο καθηγητής και αν θα σε βάλει στο μάτι ή όχι.Αν δεν σε πέρναγε και ήσουν σίγουρος/η ότι είχες γράψει τότε οκ να πας στο γραφείο του και να παραπονεθείς.Αλλά τώρα για τον βαθμό θεωρώ ότι δεν υπάρχει λόγος.Και αν είσαι ακόμα 1ο έτος καλά θα κάνεις να το αποδεχτείς και να πας παρακάτω γιατί πίστεψέ με όσο θα περνάνε τα έτη αυτό που θα σε απασχολεί λιγότερο θα είναι ο βαθμός σε ένα μάθημα!Και αν αυτό σε παρηγορεί κι εγώ στο 1ο εξάμηνο είχα γράψει σε ένα μάθημα σίγουρα 8 και από κει και πέρα ότι έπιανα από σπόντα.Βγαίνουν μετά από λίγο οι βαθμοί και βλέπω 5!Νευρίασα πάρα πολύ (γιατί ήταν το μόνο μά8ημα που είχα διαβάσει ) αλλά τι να κάνουμε...αυτά έχει η ζωή!
Downloadpercent Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2012 Δεν πειράζει, όλα στη ζωή πληρώνονται. Θα τον έχω στο εξάμηνο που έρχεται, θα του γράψω ένα δεκάρι να το βλέπει και να σκάει Shity Είναι αρκετά εύκολο το μάθημα γι'αυτό σκάω, από βλακεία τα πήγα χάλια. και 2ον δεν μασάω από τέτοια, άλλωστε άμα κοπείς 4 φορές δικαιούσε αναβαθμολόγηση και μπορείς να ζητήσεις να στο βαθμολογήσει άλλος το γραπτό.
Shitty Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2012 Μεταξύ μας γι αυτόν καλύτερα να γράψεις πάνω από 5 και να περάσεις παρά να έχει κάθε χρόνο να διορθώσει τα ίδια και τ ίδια γραπτά!Οπότε είτε του γράψεις 5 είτε 10 αυτός δεν θα δώσει σημασία... Υ.Γ:Καταλαβαίνω ότι για τον Α ή Β λόγο θες να βγάλεις βαθμό αλλά πρέπει να χαλαρώσεις λιγάκι...δεν αξίζει να σκας για το οτιδήποτε....
athlios Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2012 Κανονικά, απ' τη στιγμή που έδωσες και πέρασες το μάθημα, ο βαθμός περνιέται στη γραμματεία και το θέμα τελειώνει εκεί. Το αν θα δεχτεί ρήτρα ο καθηγητής εξαρτάται καθαρά απ' τον ίδιο, δυστυχώς δεν μπορείς να ξέρεις πώς λειτουργεί ο καθένας. Εγώ για παράδειγμα στο ίδρυμα όπου διδάσκω δέχομαι ρήτρα μόνο από φοιτήτριες. Kαι αν δεν εχει αφησει κινητο στο γραπτο τι γινεται?
Downloadpercent Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2012 Μεταξύ μας γι αυτόν καλύτερα να γράψεις πάνω από 5 και να περάσεις παρά να έχει κάθε χρόνο να διορθώσει τα ίδια και τ ίδια γραπτά!Οπότε είτε του γράψεις 5 είτε 10 αυτός δεν θα δώσει σημασία... Υ.Γ:Καταλαβαίνω ότι για τον Α ή Β λόγο θες να βγάλεις βαθμό αλλά πρέπει να χαλαρώσεις λιγάκι...δεν αξίζει να σκας για το οτιδήποτε.... ψηλέ, περίμενα από κάποια μαθήματα καλούς βαθμούς και τελικά από αλλού μου ήρθε. εκεί που περίμενα ΜΟ 7 πήρα 10, εκεί που περίμενα 9.5-10 πήρα 7.4 //ffs np ...
slipknot Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2012 Δεν πειράζει, όλα στη ζωή πληρώνονται. Θα τον έχω στο εξάμηνο που έρχεται, θα του γράψω ένα δεκάρι να το βλέπει και να σκάει Χαίρομαι να βλέπω νέα και φιλόδοξα άτομα όμως σαν εκπαιδευτικός οφείλω να σου δώσω μια συμβουλή : Κακά τα ψέματα, υπάρχουν και καθηγητές που θα βγάλουν τα συμπλέγματά τους πάνω σε φοιτητές. Το συναίσθημα του να μπορείς να "κόβεις" φοιτητές επ' αόριστον και να καταλήγουν να εξαρτώνται από σένα, συγκρίνεται με το αντίστοιχο συναίσθημα του να οπλοφορείς. Έχεις 2 πέη.
Shitty Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2012 Τι να σου πω...καλή επιτυχία στα υπόλοιπα τώρα... Μια ερώτηση και αν θες μου απαντάς φυσικά..Τι σπουδάζεις και σε ποιο έτος είσαι;;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα