slipknot Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2012 Kαι αν δεν εχει αφησει κινητο στο γραπτο τι γινεται? Τα μόνα στοιχεία που καλείται να συμπληρώσει ο εξεταζόμενος είναι το ονοματεπώνυμο του, ο ΑΜ του, το εξάμηνο σπουδών του, άντε και το πατρώνυμο.
xri_ni Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2012 Κανονικα επρεπε να λαβει υποψη του τη ρητρα που ειχες βαλει.Απο κει κ περα ειτε πας στο γραφειο του και του λες τι εγινε ειτε στη γραμματεια.Αλλα αποψη μου ειναι να μη σκας κ τοσο...αν πηρες σε ενα μαθημα 6 αντι για 9 δε προκειται να βρεις μετα ετσι κ αλλιως δουλεια αμομα κ 10 να χεις σε ολα (χιουμορακι).
athlios Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2012 Τα μόνα στοιχεία που καλείται να συμπληρώσει ο εξεταζόμενος είναι το ονοματεπώνυμο του, ο ΑΜ του, το εξάμηνο σπουδών του, άντε και το πατρώνυμο. Kαι πως το βρισκεις μετα για να του βαλεις την ρητρα??
Downloadpercent Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2012 Κανονικα επρεπε να λαβει υποψη του τη ρητρα που ειχες βαλει.Απο κει κ περα ειτε πας στο γραφειο του και του λες τι εγινε ειτε στη γραμματεια.Αλλα αποψη μου ειναι να μη σκας κ τοσο...αν πηρες σε ενα μαθημα 6 αντι για 9 δε προκειται να βρεις μετα ετσι κ αλλιως δουλεια αμομα κ 10 να χεις σε ολα (χιουμορακι). το ξέρω, 1 λόγος παραπάνω να βγάλεις κάναν βαθμό μήπως και... γιατί με 6-6.5 βαθμό πτυχίου δεν πας πουθενά. Πονάει αδερφέ αυτό, θα έπρεπε να το ανακοινώσει την ώρα της εξέτασης. ήταν πισώπλατη μαχαιριά και δύσκολα χωνεύεται. @2ο έτος ΥΓ: τελικά καλά λένε από γεγονότα μαθαίνεις, πείσμωσα άσχημα τώρα για τα άλλα... http://www.youtube.com/watch?v=7P9H2_HWdpU
slipknot Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2012 Kαι πως το βρισκεις μετα για να του βαλεις την ρητρα?? Έχει υπάρξει προσυνεννόηση με τον ενδιαφερόμενο, είτε προσωπικά στο χώρο του ιδρύματος τις ώρες που μπορεί να με βρει είτε μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.
Shitty Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2012 Kαι πως το βρισκεις μετα για να του βαλεις την ρητρα?? Αυτό που έχω παρατηρήσει ότι κάνουν οι περισσότεροι φοιτητές είναι πριν ξεκινήσουν να γράφουν τα θέματα να γράφουν πάνω πάνω "Ρήτρα:8(πχ)".Συνήθως όσοι το κάνουν είτε ξέρουν ότι ο καθηγητής δέχεται ρήτρες,είτε βάζουν ρήτρα...κι αν σου κάτσει σου αλλάζει τη ζωή! :P
Sellers Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2012 Τα αποτελέσματα για τους φοιτητές στους πίνακες ανακοινώσεων μπορεί να βγαίνουν κανονικά αλλά απο εκεί και πέρα είναι το θέμα του τι θα σταλθεί στην γραμματεία. Π.χ μπορεί να σου έβαλε 5 γιατί τόσο έγραψες, και αν είχες βάλει ρήτρα το 7, να στείλει στην γραμματεία βαθμό κάτω απο 5. Μου έχει τύχει.
Physics_Rulez Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2012 Σελλερς στο φυσικό δε λέγεται ρήτρα, λέγεται πλάκα μας κάνεις dude wtf.
athlios Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2012 Αν το περασεις δε μπορεις να το ξαναβαλεις στη δηλωση ε? Επισης νταξει μου φαινεται χοντρη μαλακια αυτο με τη ρητρα. Αν εχεις τα @@ ρε φιλε γραψε το βαθμο που θες αν βλεπεις οτι δε μπροεις να τον γραψεις δωσε λευκη κολλα και φυγε.
Shitty Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2012 Αν το περασεις δε μπορεις να το ξαναβαλεις στη δηλωση ε? Στη δική μου σχολή βγάζουν ανακοίνωση και μια συγκεκριμένη περίοδο μπορείς να διαγράψεις ένα μάθημα που έχεις περάσει και να το ξαναδώσεις.Βέβαια δεν παίρνω και όρκο...
traganeus Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2012 Τέτοιες καταστάσεις με κάνουν να θέλω να κάνω διδακτορικό και να γίνω καθηγητές μόνο και μόνο για να κόβω συνέχεια άτομα όπως ο topic starter. Είσαι γλείφτης και βαθμολάγνος? 4 και ας έγραψες 12
Sellers Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2012 Τέτοιες καταστάσεις με κάνουν να θέλω να κάνω διδακτορικό και να γίνω καθηγητές μόνο και μόνο για να κόβω συνέχεια άτομα όπως ο topic starter. Είσαι γλείφτης και βαθμολάγνος? 4 και ας έγραψες 12 Σοβαρά μιλάς ή πλάκα κάνεις?
athlios Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2012 Και γω αν ημανε καθηγητης θα τον εκοβα μεχρι να μη ξαναγραψει για ρητρα.
traganeus Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2012 Σοβαρά και ειδικά στην σχολή μου έχουμε κάτι παλικάρια που κάνουν κόντρα ποιος θα κάτσει περισσότερες ώρες να διαβάσει για να γράψει μεγαλύτερο βαθμό. Τους βλέπεις και κοιτάνε βαθμολογίες και πανηγυρίζουν επειδή πήραν 1 βαθμό παραπάνω απο τον άλλον. Και τσακώνονται και οι γκόμενές τους για το ποιος είναι ο πιο καλός. Ξεφτιλίκιαααα. Κάθονται και κόβουν μαθήματα που πήραν 7 για να πάρουν μεγαλύτερο βαθμό. Λες και θα έχει καμια μεγάλη διαφορά αν την βγάλουν με 7,5 ή 7
Sellers Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2012 Σοβαρά και ειδικά στην σχολή μου έχουμε κάτι παλικάρια που κάνουν κόντρα ποιος θα κάτσει περισσότερες ώρες να διαβάσει για να γράψει μεγαλύτερο βαθμό. Τους βλέπεις και κοιτάνε βαθμολογίες και πανηγυρίζουν επειδή πήραν 1 βαθμό παραπάνω απο τον άλλον. Και τσακώνονται και οι γκόμενές τους για το ποιος είναι ο πιο καλός. Ξεφτιλίκιαααα. Κάθονται και κόβουν μαθήματα που πήραν 7 για να πάρουν μεγαλύτερο βαθμό. Λες και θα έχει καμια μεγάλη διαφορά αν την βγάλουν με 7,5 ή 7 Πρώτον, μερικά πανεπιστήμια δέχονται μεταπτυχιακά με βαθμό πτυχίου απο 7,5 και πάνω. Συνεπώς παίζει ρόλο το 7 με το 7,5. Κατα δεύτερον, πέρα απο την κατηγορία που περιγράφεις υπάρχει και μια άλλη κατηγορία (η πλειοψηφία) που δεν πατάει ποτέ στα μαθήματα, και με διάβασμα 2 ημερών πηγαίνει στις εξετάσεις για να γράψει ένα 4, και να γλύψει όσο χρειάζεται έτσι ώστε το 4 να γίνει 5. Ανάμεσα σε αυτούς που περιγράφεις και σε αυτους που λέω εγώ προτιμώ τους δεύτερους, (χωρίς να σημαίνει ότι οι πρώτοι είναι σωστοί). Απο εκεί και πέρα υπάρχουν και άνθρωποι που θέλουν απλά έναν καλό βαθμό πτυχίου. Οι καθηγητές που δεν τους αφήνουν να το αποκτήσουν γιατί δεν γουστάρουν την ρήτρα, π.χ σε ένα παράλληλο σύμπαν ο άθλιος: Και γω αν ημανε καθηγητης θα τον εκοβα μεχρι να μη ξαναγραψει για ρητρα. επιβεβαιώνουν το νικ του και μόνο.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα