traganeus Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2012 Εμένα δεν μου την σπάει αυτός που θα διαβάσει και θα γράψει τον καλό του βαθμό. Και εγώ γράφω καλούς βαθμούς αλλα στα @@ μου. Υπάρχουν και αυτοί που προσπαθούν με *ουστιά απο την αρχή με γλείψιμο να τους συμπαθήσει ο καθηγητής, κάνοντας ηλίθιες ερωτήσεις, πηγαίνοντας στο γραφείο του για ψιλουπήδημα και ειδικά όταν έρχονται στην παρέα πχ και πουλάνε μούρη οτι έγραψαν τον γαμάτο τον βαθμό, έρχονται να μας λένε οτι έκοψαν το μάθημα γιατί πήραν μόνο 7, έρχονται να μας λένε για το τι να διαβάσουμε χωρίς να τους ρωτήσεις. Αυτούς που δεν θα δώσουν τις σημειώσεις τους ή δεν θα σου δείξουν τίποτα αν τους ρωτήσεις. Αυτούς που προτείνουν να μας κάνουν φροντιστήρια για να πάρουμε καλό βαθμό και εμείς. Έχει τύχει παράδειγμα σε μάθημα της Λογιστικής ο καθηγητής να πηγαίνει και να λύνει στον γλείφτη μας και να λύνει ένα θέμα επειδή κόλλησε και μετά απο 10 λεπτά να ξαναέρχεται ο καθηγητής για να του το διορθώσει επειδή είχε κάνει ένα λάθος.
Sellers Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2012 Εμένα δεν μου την σπάει αυτός που θα διαβάσει και θα γράψει τον καλό του βαθμό. Και εγώ γράφω καλούς βαθμούς αλλα στα @@ μου. Υπάρχουν και αυτοί που προσπαθούν με *ουστιά απο την αρχή με γλείψιμο να τους συμπαθήσει ο καθηγητής, κάνοντας ηλίθιες ερωτήσεις, πηγαίνοντας στο γραφείο του για ψιλουπήδημα και ειδικά όταν έρχονται στην παρέα πχ και πουλάνε μούρη οτι έγραψαν τον γαμάτο τον βαθμό, έρχονται να μας λένε οτι έκοψαν το μάθημα γιατί πήραν μόνο 7, έρχονται να μας λένε για το τι να διαβάσουμε χωρίς να τους ρωτήσεις. Αυτούς που δεν θα δώσουν τις σημειώσεις τους ή δεν θα σου δείξουν τίποτα αν τους ρωτήσεις. Αυτούς που προτείνουν να μας κάνουν φροντιστήρια για να πάρουμε καλό βαθμό και εμείς. Έχει τύχει παράδειγμα σε μάθημα της Λογιστικής ο καθηγητής να πηγαίνει και να λύνει στον γλείφτη μας και να λύνει ένα θέμα επειδή κόλλησε και μετά απο 10 λεπτά να ξαναέρχεται ο καθηγητής για να του το διορθώσει επειδή είχε κάνει ένα λάθος. Α πάσο, εσείς μιλάς για τους εν γένει μαλάκες. Με μπέρδεψες γιατί έδωσες σαν κύριο χαρακτηριστικό τους το γλύψιμο και τον βαθμό. Παρέλειψες την έλλειψη μετριοφροσύνης και την γενικότερη μαλακία που τους δέρνει..
Downloadpercent Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2012 Είσαι γλείφτης και βαθμολάγνος? 4 και ας έγραψες 12 Καθόλου, απλά έβαλα ρήτρα γιατί παίζανε 2 περιπτώσεις ή 7.5 + κάτι μπόνους, άρα 7.5-8 (καλά είναι) ή 5.5 + κάτι μπόνους, άρα 5.5-6 (τόσο πήρα) οι ερωτήσεις ήταν πολλαπλών επιλογών, και το 1 λάθος απο τα τόσα ήταν στα T-Flip Flops και δεν το είχα σίγουρο γι'αυτό έβαλα ρήτρα για να μην πάρω το 5.5-6, αλλά βαριέται να διορθώνει αυτός ρε γι'αυτό δεν δέχεται ρήτρες και περνάει κόσμο και κοσμάκη...
tsifotis Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2012 όλα στη ζωή πληρώνονται. Θα τον έχω στο εξάμηνο που έρχεται, θα του γράψω ένα δεκάρι να το βλέπει και να σκάει Προς τον ts: Αδερφε, κυνηγα το οσο μπορεις. Ποια γραμματεια, στον πρυτανη τρεξε οπως εισαι. Ειναι δυνατον να εχεις περασμενο το μαθημα με 5 ; Το μελλον σου ειναι τελειωμενο! Πρεπει να βγαλεις καλο βαθμο για να ανοιξουνε ολες οι πορτες. Αλλα κι αν δεν γινει, μη σκας θα του την φερεις αλλιως. Στο επομενο μαθημα του, γραψε πολυ καλυτερα. Θα σκασει απ το κακο του. Θα χασει τον υπνο του. Θα μουρμουραει μονος στους διαδρομους ημιτρελος. Θα καταντησει ζητιανος στην ομονοια πανω απο ενα καπακι υπονομου με μια κουβερτα τυλιγμενος, και εχοντας στα χειλη του το "καταραμενε downloadpercent" ... θα ξεψυχησει!
athlios Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2012 Είσαι γλείφτης και βαθμολάγνος? 4 και ας έγραψες 12 Καθόλου, απλά έβαλα ρήτρα γιατί παίζανε 2 περιπτώσεις ή 7.5 + κάτι μπόνους, άρα 7.5-8 (καλά είναι) ή 5.5 + κάτι μπόνους, άρα 5.5-6 (τόσο πήρα) οι ερωτήσεις ήταν πολλαπλών επιλογών, και το 1 λάθος απο τα τόσα ήταν στα T-Flip Flops και δεν το είχα σίγουρο γι'αυτό έβαλα ρήτρα για να μην πάρω το 5.5-6, αλλά βαριέται να διορθώνει αυτός ρε γι'αυτό δεν δέχεται ρήτρες και περνάει κόσμο και κοσμάκη... ORLY??
viper2005 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2012 Προς τον ts: Αδερφε, κυνηγα το οσο μπορεις. Ποια γραμματεια, στον πρυτανη τρεξε οπως εισαι. Ειναι δυνατον να εχεις περασμενο το μαθημα με 5 ; Το μελλον σου ειναι τελειωμενο! Πρεπει να βγαλεις καλο βαθμο για να ανοιξουνε ολες οι πορτες. Αλλα κι αν δεν γινει, μη σκας θα του την φερεις αλλιως. Στο επομενο μαθημα του, γραψε πολυ καλυτερα. Θα σκασει απ το κακο του. Θα χασει τον υπνο του. Θα μουρμουραει μονος στους διαδρομους ημιτρελος. Θα καταντησει ζητιανος στην ομονοια πανω απο ενα καπακι υπονομου με μια κουβερτα τυλιγμενος, και εχοντας στα χειλη του το "καταραμενε downloadpercent" ... θα ξεψυχησει!
Haldol Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2012 Κάτι είπε πιο πάνω για flip-flop, οπότε λογικά κάτι με ηλεκτρονικά ή πληροφορική...
ΠάρηςΓ Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2012 θεωρω καλύτερο απο το να κυνηγα βαθμους καποιος να επικεντρωθει καπου. Να διαβασει πραγματα περα απο οτι μαθαινει στη σχολη,να συμμετεχει σε projects,να δουλέψει, να δημιουργησει κατι. Υπαρχουν τοσοι τομεις στην πληροφορικη που για να κατανοησεις την μεχρι τωρα γνωση θες 100 ζωες και παραπανω. Το να εχεις αυτοσκοπο το γαματο βαθμο που συνηθως μπορει να μη το παρεις γιατι ο καθηγητης βαριεται να στο διορθωσει ειναι ασκοπο. Στη σχολη μου ειχα καθηγητη που ειχα διαβασει ολα τελεια ειχα γραψει 6 σελιδες στις εξετασεις ειχα κανει εργασια που μου πηρε 1 μηνα ολοκληρο μερα νυχτα και με εκοψε με 4. Το ιδιο συνεβει και με πολλους αλλους που ειχαν κανει εργασια και ειχαν διαβασει. Και περασε με 10 ατομα που δε καναν καθολου εργασια που ελεγε πριν οτι και καλα ειναι υποχρεωτική ουτε γραψαν τιποτα ιδιαιτερο. Γενικα ειναι πολυ υποκειμενικά. Ομως η γνωση και η εμπειρια μενουν.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα