Salvation81 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2012 Τα Carrefour ψαχνουν να βρουν αγοραστη οποτε λογικο να θελουν να "δειξουν" τζιρο και γιαυτο σκοτωνουν αρκετα προιοντα. Οσο για Ελληνικα πλεον δεν τα εχουν οι Γαλλοι οποτε προς το παρον ειναι Ελληνικων συμφεροντων.
lavaball Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2012 αν και δεν εχω γνωσεις μαρκετινγκ σου λεει κορνιζα 9 ευρω = φθηνοι στα προιοντα ,μαζι με αυτο θα παρω το α ,β,γ και ουτο καθεξης......
PETROS13 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2012 αν και δεν εχω γνωσεις μαρκετινγκ σου λεει κορνιζα 9 ευρω = φθηνοι στα προιοντα ,μαζι με αυτο θα παρω το α ,β,γ και ουτο καθεξης...... αν πας σούπερ μάρκετ και ξέρεις τις τιμές θα δεις αν συμφέρει η αγορά για κάτι ή όχι. σαν κορνίζα και μόνο σε σχέση με την τιμή που είναι στα μαγαζιά σαφώς συμφέρει. το αν είναι καλή ή όχι αυτό δεν το ξέρω.
xlapacas Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2012 ουτε η βενζινα που θα καψετε δεν αξιζει για 1.5 ιντσες! πεταμενα λεφτα!
pournaras Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2012 Εγω εχω μια SONY 8 ιντσων και ζητημα αν την δουλεψα 2-3 μερες......Δεν ξερω αλλα μαλλον μας πιανει το υπερκαταναλωτικο μας χωρις πραγματικα να εχουμε χρηση για μερικα πραγματα. Το αυτο. Παιρνουμε οτι ναναι, αρκει να ειναι φτηνο, κι ας μην το χρησιμοποιησουμε τελικα ποτε. Κι εγω με μια τετοια κορνιζα, αφου τη χαρηκα για μερικες μερες, τωρα παιζει να ειναι κανα χρονο εκτος πριζας.
Salvation81 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2012 Το αυτο. Παιρνουμε οτι ναναι, αρκει να ειναι φτηνο, κι ας μην το χρησιμοποιησουμε τελικα ποτε. Κι εγω με μια τετοια κορνιζα, αφου τη χαρηκα για μερικες μερες, τωρα παιζει να ειναι κανα χρονο εκτος πριζας. 180ε κοστιζε η κορνιζα, δεν ηταν θεμα φτηνου, θεμα χαζομαρας ηταν αφου αγορασα 2, μια για μενα και μια για το αισθημα οποτε παει το 400αρι σχεδον....Εκεινη βεβαια πλεον δεν ξερω αν την χρησιμοποιει
dlmltrls Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2012 την ειδα χθες στο καρφουρ Λαρισας.... ειναι αστειο το μεγεθος, ψευτοκατασκευη, δεν αξιζει ουτε τα 9 ευρω...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα