touristas1985 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2012 http://www.expansys.com.gr/motorola-milestone-2-android-smartphone-eu-qwerty-203474/ Δεν ξέρω καν αν αξίζει σαν κινητό.Χωρίς φπα που μπορείς πολύ εύκολα να το πάρεις βγαίνει στα 190 ευρώ. Νομίζω για την τιμή του είναι ανταγωνιστικό @Skroutz 285 euro
Avatar_GR Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2012 Πως θα το πάρεις ΧΩΡΙΣ ΦΠΑ; Πως θα το πάρεις ΧΩΡΙΣ ΦΠΑ;
ioannis8558 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2012 Πως θα το πάρεις ΧΩΡΙΣ ΦΠΑ; Πως θα το πάρεις ΧΩΡΙΣ ΦΠΑ; Kαι εγω θελω να μαθω! χαχα
Themos3 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2012 Οτι κατεβει στο κεφαλι του καθενος σ αυτο το section του forum θα το πεταξει....
eko13 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2012 Αυτο μαλλον εννοει σαν χωρις ΦΠΑ Εταιρικοί Πελάτες: Εάν θέλετε πληροφορίες σχετικά με εκπτώσεις σε μαζικές παραγγελίες, πιστωτικούς λογαριασμούς και σχετικά με τα ειδικά μας προγράμματα για εταιρικούς πελάτες, μπορείτε να επικοινωνείτε μαζί μας στο 211 1768202 για την Ελλάδα, 25025095 για την Κύπρο ή στείλετε e-mail στο [email protected]. Κοβεται τιμολογιο, το παιρνας στα εξοδα και γλυτωνεις το ΦΠΑ (Παλιοτερα, τωρα σιγα μην παιρνουμε τιποτα...)
Avatar_GR Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2012 Ναι μπράβο,αγοράστε ότι γουστάρετε με τιμολόγιο... Να έρθει έλενκτής ΣΔΟΕ μετά να δω που θα τρέχετε... ΤΙΜΟΛΟΓΙΟ κόβετε μόνο για ότι αφορά την επιχείρηση. Και πάλι σχετικό είναι αυτό μερικά έξοδα δεν περνιούνται στα έξοδα καν και ας ανήκουν στην επιχείρηση. (Λογαριασμός κινητού π.χ) Το ΦΠΑ θα αφεραιθεί από τα έσοδα σου, αν δεν έχεις διαφορά να πληρώσεις και ζητήσεις λεφτά πίσω την έκατσες την βάρκα...
stigmes Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2012 επειδή λέτε πολλές ανακρίβειες και χλευάζεται το παιδί άδικα.. στο expansys αν βάλεις εταιρικό ΑΦΜ κάνεις αγορά χωρίς το ΦΠΑ , αφαιρείτε δηλαδή κατα την αγορά και οχι σαν επιστροφή φόρου
rikos Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2012 Ναι μπράβο,αγοράστε ότι γουστάρετε με τιμολόγιο... Να έρθει έλενκτής ΣΔΟΕ μετά να δω που θα τρέχετε... ΤΙΜΟΛΟΓΙΟ κόβετε μόνο για ότι αφορά την επιχείρηση. Και πάλι σχετικό είναι αυτό μερικά έξοδα δεν περνιούνται στα έξοδα καν και ας ανήκουν στην επιχείρηση. (Λογαριασμός κινητού π.χ) Το ΦΠΑ θα αφεραιθεί από τα έσοδα σου, αν δεν έχεις διαφορά να πληρώσεις και ζητήσεις λεφτά πίσω την έκατσες την βάρκα... Mε ανησύχησες... Η λογιστρια μου, μου περναει τον λογαριασμο κινητου καθως και μια φωτογραφικη μηχανη. Λες να εχω προβλημα;
Avatar_GR Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2012 επειδή λέτε πολλές ανακρίβειες και χλευάζεται το παιδί άδικα.. στο expansys αν βάλεις εταιρικό ΑΦΜ κάνεις αγορά χωρίς το ΦΠΑ , αφαιρείτε δηλαδή κατα την αγορά και οχι σαν επιστροφή φόρου Αυτό που λες γίνετε μόνο αν αγοράσεις από εξωτερικό,αλλά και πάλι για να το κάνεις θέλει διαδικασία.(Πας εφορία,ανοίγεις ενδοκοινωτικές συναλαγές,μετά θέλει intrastat κτλ κτλ)Μερικοί "έξυπνοι" βέβαια απλά βάζαν εταιρικό ΑΦΜ για να μην πληρώσουν ΦΠΑ απο αγορές εξωτερικού αλλά όταν τους έρθει το μαγικό χαρτάκι από την εφορία κλαίνε.... Γίνετε και σε συγκεκριμένες περιπτώσεις για αγορές εντός Ελλάδας κάτω από προυποθέσεις και έχει και πάλι διαδικασία( πας εφορία,δηλώνεις να απαλαγείς από το ΦΠΑ για την συγκεκριμένη αγορά κτλ κτλ...) Mε ανησύχησες... Η λογιστρια μου, μου περναει τον λογαριασμο κινητου καθως και μια φωτογραφικη μηχανη. Λες να εχω προβλημα; Όχι δεν θα έχεις πρόβλημα, εκτός αν έρθει κανένας έλεγχος και τον τρώει το χέρι του να σε γράψει. Για τους λογαριασμούς κινητών τους περνούσαν οι περισσότεροι(για αυτό κάναν και την φορολογική αναμόρφωση υποχρεωτική),οπότε μην ανχώνεσε... Πάντως αν έρθει έλενχος και θέλει να σε γράψει,σε γράφει άνετα ιδικά για την φωτογραφική μηχανή!
rikos Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2012 Αυτό που λες γίνετε μόνο αν αγοράσεις από εξωτερικό,αλλά και πάλι για να το κάνεις θέλει διαδικασία.(Πας εφορία,ανοίγεις ενδοκοινωτικές συναλαγές,μετά θέλει intrastat κτλ κτλ)Μερικοί "έξυπνοι" βέβαια απλά βάζαν εταιρικό ΑΦΜ για να μην πληρώσουν ΦΠΑ απο αγορές εξωτερικού αλλά όταν τους έρθει το μαγικό χαρτάκι από την εφορία κλαίνε.... Γίνετε και σε συγκεκριμένες περιπτώσεις για αγορές εντός Ελλάδας κάτω από προυποθέσεις και έχει και πάλι διαδικασία( πας εφορία,δηλώνεις να απαλαγείς από το ΦΠΑ για την συγκεκριμένη αγορά κτλ κτλ...) Όχι δεν θα έχεις πρόβλημα, εκτός αν έρθει κανένας έλεγχος και τον τρώει το χέρι του να σε γράψει. Για τους λογαριασμούς κινητών τους περνούσαν οι περισσότεροι(για αυτό κάναν και την φορολογική αναμόρφωση υποχρεωτική),οπότε μην ανχώνεσε... Πάντως αν έρθει έλενχος και θέλει να σε γράψει,σε γράφει άνετα ιδικά για την φωτογραφική μηχανή! Ξερεις τι προστιμο πεφτει για τετοια παραπτωματα; Ρωτησα την δικια μου και μου απαντησε με γενικοτητες , οτι δεν υπαρχει καποιο πλαφον και αναλογα τον ελεγκτη και κατι τετοια.
Avatar_GR Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2012 Ξερεις τι προστιμο πεφτει για τετοια παραπτωματα; Ρωτησα την δικια μου και μου απαντησε με γενικοτητες , οτι δεν υπαρχει καποιο πλαφον και αναλογα τον ελεγκτη και κατι τετοια. Μην αγχώνεσε. Καλά σου είπε για τα πρόστιμα. Τώρα ότι έγινε έγινε,δεν μπορείς να κάνεις κάτι,απλά να προσέχεις στο μέλλον να αγοράζεις με τιμολόγιο μόνο ότι αφορά την επιχείρηση.
touristas1985 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2012 η προσφορα προφανως αφορα τους κατοχους εταιρικου ΑΦΜ και ειναι αγορα απο το εξωτερικο ΑΡΑ δεν αποδιδεις ΦΠΑ...δεν θα κατσω να ασχοληθω καν με τα κακεντρεχη σχολια σας εγω το ποσταρα γιατι ισως καποιον ενδιαφερει...Οποιος θελει ας το ψαξει τι γινεται για αγορα κινητου για χρηση σαν εταιρικο δεν θα ασχοληθω με τον καθε παπαρα να μαθετε να σεβεστε
stigmes Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2012 ότι είπα αφορά αποκλειστικά και μόνο το expansys , δεν είπα γενικά για αγορές απο εξωτερικό η Ελλάδα , αφαιρείται το φπα αμέσως κατά την πληρωμή , δεν πάει μετά προς επιστροφή και άλλα τέτοια
touristas1985 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2012 ότι είπα αφορά αποκλειστικά και μόνο το expansys , δεν είπα γενικά για αγορές απο εξωτερικό η Ελλάδα , αφαιρείται το φπα αμέσως κατά την πληρωμή , δεν πάει μετά προς επιστροφή και άλλα τέτοια μπορεις να αποκτησεις με 191.75 το κινητο ναι η οχι?Αυτο ειναι το θεμα
stigmes Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2012 touristas αν κατάλαβες καλά εγώ σε υποστήριξα , τι μου την λες? διάβασε τι εγραψα στο πρώτο ποστ
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα