touristas1985 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2012 touristas αν κατάλαβες καλά εγώ σε υποστήριξα , τι μου την λες? διάβασε τι εγραψα στο πρώτο ποστ χαχα...δεν στην λεω!Απλα για να ηταν σαφες...Τελοσπαντων εγω εγραψα μια τιμη που θεωρησα οτι ισως ενδιαφερει καποιον που θελει κινητο με φυσικο πληκτρολογιο, που σε σχεση με το skroutz ηταν πολυ καλυτερη. Εχω παρει 6 φορες απο expansys χωρις ΦΠΑ. Αμεσως ομως κλασσικοι ελληναρες της κριτικης επεσαν να με φανε!ΕΛΕΟΣ. Τελος, η προσφορα νομιζω δεν υφισταται πλεον ας κλειδωθει
stigmes Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2012 μα ακριβώς επειδή κι εγώ εχω πάρει πολλές φορές χωρίς φπα από εκεί γιαυτό και έκατσα και έγραψα. τώρα όλα τα υπόλοιπα όντως χωρίς νόημα. κρίμα πάντως πού υπάρχει αυτό το αρνητικό κλίμα. φόρουμ είμαστε και ο έναςς βοηθάει τον άλλο 1
Avatar_GR Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2012 Έτσι που το έγραψες είναι σαν να μπορεί ο καθένας έστω και με εταιρικό ΑΦΜ (νομικού προσώπου εννοείς να αγοράσει χωρίς ΦΠΑ. ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ ΑΥΤΟ έτσι εύκολα! Αν εσύ και όποιος άλλος έχει βάλει το ΑΦΜ του, η το ΑΦΜ εταιρείας του και έχει παραγγείλει χωρίς ΦΠΑ χωρίς να έχει κάνει πιο πριν την διαδικασία που χρειάζεται (Έναρξη ενδοκοινοτικών συναλλαγών, στάλσιμο intrastat κτλ) τότε είναι παράνομος και τα πρόστιμα που πέφτουν είναι τσουχτερά όταν και αν τον βρούν. ότι είπα αφορά αποκλειστικά και μόνο το expansys , δεν είπα γενικά για αγορές απο εξωτερικό η Ελλάδα , αφαιρείται το φπα αμέσως κατά την πληρωμή , δεν πάει μετά προς επιστροφή και άλλα τέτοιαΓιά ΟΛΕΣ τις αγορές από ΕΕ το ίδιο ισχύει εφόσων μιλάμε για τιμολόγιο. Και στο amazon και όπου αλλού και να αγοράσεις το ίδιο ισχύει ΦΠΑ δεν πληρώνεις. Στην ουσία δεν κερδίζεις κάτι όμως μιάς και αν αγοράσεις από Ελλάδα το ΦΠΑ που θα δώσεις θα πάει στα έξοδα σου και θα το πάρεις πίσω μετά όταν θα κάνεις δήλωση ΦΠΑ (οπότε στην ουσία πάλι δεν πληρώνεις ΦΠΑ για την αγορά). κρίμα πάντως πού υπάρχει αυτό το αρνητικό κλίμα. φόρουμ είμαστε και ο έναςς βοηθάει τον άλλο Μα ακριβώς για αυτό ρωτάμε πως ακριβώς το κάνατε. Ούτε βριστήκαμε ούτε στα χέρια πιαστήκαμε,απλά πρέπει να ξέρει ο κόσμος πως δουλεύει το σύστημα μην την πατήσει χωρίς λόγο και τρέχει μετά! Τα πρόστιμα όπως είπα και πριν αν δεν γίνουν όλα σωστά είναι τσουχτερά, αν γίνουν όλα όπως πρέπει τότε ΟΚ,αγοράζεις! Τώρα αν βέβαια έχει κάποιος στα αλήθεια επιχείρηση και από Ελλάδα να αγοράσεις, το ΦΠΑ αφού θα καταχωρηθεί στα έξοδα σου θα το πάρεις πίσω η θα αφαιρεθεί από αυτό που είναι να πληρώσεις οπότε δεν έχεις κάποιο κέρδος με το να αγοράσεις από το εξωτερικό για να "γλιτώσεις" το ΦΠΑ.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα