Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Eχω τη καρτα που αναφερει ο τιτλος του θεματος και εδω και καποιο διαστημα εχει σταματησει να μου δουλευει.Πιο συγκεκριμενα οταν κανω εκκινηση στο pc η καρτα αναβει μονο το πρασινο λαμπακι ενω το μπλε παραμενει σβηστο.Επισης η εικονα σην οθονη μενει μαυρη και φυσικα δε μπαινει στα windows.Τωρα για καποιο λογο (μη με ρωτησετε γιατι,ουτε εγω ξερω) μου χει κολησει οτι η ιδια καρτα σε αλλο υπολογιστη θα δουλεψει κανονικα.Ηθελα λοιπον να ρωτησω ,σε περιπτωση που ο ισχυρισμος μου επαληθευτει,τι μπορει να σημαινει αυτο;Εδω να προσθεσω οτι θεμα τροφοδοτικου δεν υπαρχει (thermaltake 700 w)και ολο το υπολοιπο συστημα ειναι συμβατο με τη καρτα.Ποια ειναι γνωμη σας;Υπαρχει καποιος αλλος παραγοντας που συμβαλλει στο να δουλεωει σωστα μια καρτα σε ενα pc τον οποιο να στερειται ο δικος μου υπολογιστης;

Δημοσ.

οταν λες αναβει μονο το ενα λαμπακι? μηπως ακους κανενα μπιπ απο το ηχειακι της μητρικης αν εχει δεν ειναι σιγουρο οτι μπορει να ειναι απο την καρτα γραφικων, σε αυτες τις περιπτωσεις μπορει να εχουμε και καμμενη μητρικη και καμμενη μνημη πρεπει λιγο πιο συγκεκριμενα να πεις τι συμβαινει

Δημοσ.

Φιλε μου το προβλημα ειναι ΣΙΓΟΥΡΟ οτι προερχεται απο τη καρτα.Οπως εγγραψα με την on board καρτα ο υπολογιστης δουλευει μια χαρα,και αυτο που δεν εγγραψα ειναι οτι και στο προηγουμενο μου υπολογιστη υπηρχε το ιδιο προβλημα.Αρα ειναι προβλημα της καρτας 100 %.Τωρα οσο για τα λαμπακια:ειπαμε η καρτα εχει 2 λαμπακια ενα μπλε και ενα πρασινο τα οποια αναβουν και τα 2 κατα την εκκινηση του υπολογιστη.Τωρα με το προβλημα που εχω αναβει μονο το μπλε και δε βλεπω τιποτα στην οθονη.

Δημοσ.

Κατα πάσα πιθανότητα RIP η 295!!

Αλλα για να σιγουρευτείς όπως ήδη είπες και εσύ δοκιμή σε άλλο σύστημα!!

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...