Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Μάλιστα.Θα την κοιτάξω.Άλλες προτάσεις;Επίσης ξέρετε άλλα μαγαζιά με καρέκλες εκτός των γνωστών Praktiker, Ikea στην Αθήνα;

Τί διαφορά έχει η μάυρη MARKUS απο τη μπλε και έχει 20 ευρώ παραπάνω;

Δημοσ.

Well, εγω θα πήγαινα τρέχοντας σε sedia, εχοντας καταστρέψει πολλές καρέκλες ειναι η μονη μαρκα που μπορω να εμπιστευτώ με κλειστά τα μάτια. Έχω μια καρέκλα sedia καπου 15χρόνια στο σπίτι της μάνας μου και δεν έχει πάθει το παραμικρό ενώ το σεπτέμβρη αγόρασα μια διευθυντική για το σπίτι μου, μετά απο αρκετα πειράματα από καρεκλες των 100-140 ευρώ σε εντός και ικεα που όλες κατέλειξαν στα σκουπίδια λόγω φθηνών υλικών στο σκελετο, η μια ειχε προβλημα στα ποδια, η αλλη εγερνε γιαί στράβωσε το σίδερο κλπ..

Αγόρασα λοιπον αυτη http://www.offisedia.gr/cproducts.asp?pid=77&Langid=5&catid=15&prodid=203512 ή καποια παρόμοια της με πιο φθηνό μηχανισμό ανακλησης γιατί ο αυθεντικός sedia έβγαινε ακριβότερος. Αν θυμάμαι καλά την πήρα 290 (αρκετα πιο πανω από το μπατζετ σου) αλλά αν αντι για δέρμα βάλεις δερματινη η τιμή θα πέσει στα 250 και αν πετυχεις καποια προσφορα λόγω εκπτώσεων ή βρεις σε καποιο κατάστημα προηγούμενο μοντέλο με παρόμοια χαρακτηριστικά η τιμή θα πέσει ακόμα περισσότερο. Οπως και να έχει ψαξου για sedia, αξίζει, ειδικά αν περνάς όπως εγώ μεγάλο μέρος της μέρας μπροστά στο pc είναι μια επένδυση που σε βάθος χρόνου θα σε βγάλει κερδισμένο και από αποψη δικής σου καταπόνησης και κυρίως της μέσης σου όσο και από θεμα οικονομίας.

Δημοσ.

Aπο το υποκαταστημα της sedia στη Θεσσαλονικη. Οπως είπα ανετα ριχνεις το κοστος αν παρεις δερματινη και τη βρεις σε αλλο καταστημα που θα σου κανουν σιγουρα καποια προσφορα-εκπτωση.

• 1 μήνα μετά...
Δημοσ.

Ψαχνω και εγω καρέκλα γραφείου... μεχρι 200 θα τα εδινα...

Αυτες που εχουν τα ΝΕΟΣΕΤ λενε τιποτα;

Επίσης απο τον Kogerakis Office Design εχει παρει κανεις;;;

θα προτιμουσα να εχει στηριξη για το κεφαλι (λογικα βοηθαει στην πολυωρη χρηση υπολογιστη) και καλη ανάκλιση... να μην ειναι δερματινη γιατι το καλοκαιρι δεν θα παλευεται λογω ζεστης..

• 1 μήνα μετά...
Δημοσ.

Είναι αλήθεια ότι οι Markus από τα Ikea αρχίσουν να τρίζουν αρκετά μετά από κάποια χρήση;

ε; γιατί ξαφνικά μου φαίνεται καλή λύση. Θα την κάθομαι 3-4 ώρες τη μέρα.

Δημοσ.

Κι εγω αυτην εχω εδω και 3 χρονια περιπου και ειναι η καλυτερη απ'οσες εχω παρει.

Πολυ ανετη καρεκλα και ξεκουραστη.

Οσες αλλες εχω παρει σε λιγοτερο απο 6 μηνες μου χαλασαν.

Η συγκεκριμενη ειναι εγγυηση.

Δημοσ.

ε; γιατί ξαφνικά μου φαίνεται καλή λύση. Θα την κάθομαι 3-4 ώρες τη μέρα.

Λέγονται πολλά για τα τριξίματα της markus.Εγώ την έχω και τρίζει ελάχιστα.

Είναι πολύ αναπαυτική και απο τότε που την πήρα μου περάσανε σε μεγαλο βαθμό κάποιοι πόνοι που είχα στην πλάτη και στον αυχένα.

Αλλά δε με βόλευε το μαξιλαράκι που έχει.Δεν έχει επιλογη να το αφαιρέσεις.

Μου τοποθετούσε το κεφάλι πολύ μπροστά.Και έτσι πήρα την απόφαση και αφαίρεσα το φελιζόλ που έχει μέσα στο μαξιλαράκι.

Δημοσ.

Καλησπερα παιδες.Θελω και γω μια καρεκλα γιατι ηδη εχω σπασει 2 (φθηνες απο το πλαισιο).ΤΟ προβλημα ειναι το βαρος μου(πιθανοτατα) 140 κιλα(Α ρε Ευα τι τα ηθελες τα thread με τις σοκολατες? :P) αλλα και η κακη ποιοτητα απο καρεκλες.ΓΙατι μια που ειχα απο ενα επιπλαδικο παλιο αντεξε 4 χρονια.Οι αλλες οι φθηνες απο το πλαισιο χαλασαν σε ενα χρονο το μαξιμουμ.Δν ξερω αν παιζει ρολο αλλα ολες χαλουσαν στο μπρατσο το οποιο απο τ βαρος και τις πιεσεις εσπαγε και μετα σιγα σιγα χαλαγε και η καρεκλα εντος 1 μηνα.Οποτε θελω με σειρα προτεραιοτητας κατι ανθεκτικο,αναπαυτικο και καλαισθητο.Το budget ειναι 300 μαξιμουμ.Αλλα καντε και προτασεις για λιγο παραπανω αν ειναι κατι πολυ καλο.Αν και δν με βλεπω να δινω παραπανω.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...